We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

Nalepke

Stenske nalepke in nalepke za pohištvo

Vaše najljubše motive bomo zdaj natisnili kot nalepke!

Nalepke so hit sezone! Okrasite svojo notranjost s čudovitim samolepilnim plakatom ali samolepilnimi tapetami in jih z veseljem prilepite od kraja do kraja. Nanašanje nalepke ne traja več kot 5 minut. Iz naše široke palete motivov lahko izberete tega pravega za vašo sobo.

Kaj lahko izbirate?

  • Samolepilni plakati na steno
  • Samolepilne tapete
  • Nalepke za pohištvo
  • Nalepke za vrata

Samolepilne tapete

Kako aplicirati fototapeto?

Oglejte si naš video in se prepričajte sami!

Aplikacija je enostavna, tudi otroci jo lahko naredijo sami! Ne potrebujete niti kladiva, žebljev in niti lepila. Za razliko od klasičnih tapet, pri katerih potrebujete lepilo, fototapeta zaradi akrilatnega lepila drži sama na steni. In ne samo na steni, lahko jo nalepite na mavčno steno in celo okna ali vrata. Recimo, da mehurček zaide pod fototapeto, to se lahko zgodi. Ni važno, lahko jo odlepite, zgladite mehurčke in jo ponovno prilepite.

Samolepilni plakati na steno

Zakaj bi morali kupiti samolepilni plakat

Razmišljate o dekoriranju svoje stene in ne veste, kako in kam bi lahko zabili žeblje? Kaj pa, če udarite v električno napeljavo? In jak pa storite, če vam bo motiv po enem mesecu nehal biti všeč? Z našimi fototapetami lahko vse svoje dvome odložite! Privoščite si naše fototapete v poljubni velikosti in si zagotovite to najboljšo dekoracijo za vas!

Uporabite nalepko, da skrijete vse pomanjkljivosti!

Jak pa je s tisto eno luknjo v steni, ki vas gleda že 2 meseca? Polnilo in barvo lahko hranite v kleti in samo nalepite fototapeto. Zahvaljujoč odpornemu lepilu lahko stensko fototapeto večkrat premaknete in se še vedno drži kot prvič. In potem, ko jo odlepite, ostane stena v enakem stanju, ker fototapeta ne poškoduje barve.

 

Nalepke za pohištvo

Novost: Nalepke na vaših najljubših kosih pohištva

Izbirajte med našimi čudovitimi kvadratnimi motivi, oblikovanimi neposredno za klubske mizice, ali pa pobrskajte po naših čudovitih ilustracijah, fotografijah ali drugih motivih in jih preprosto izrežite s škarjami v želeno obliko. Nalepke so popoln način, kako staro spremeniti v nov in nevsiljiv kos za vašo notranjost.

Razpoložljive velikosti:

55 x 55 cm
60 x 60 cm
80 x 80 cm


Nalepke za vrata

Ste kdaj razmišljali, da bi svojim vratom dodali sodoben pridih? Okrasite jih z originalnim samolepilnim plakatom, oblikovanim prav za vrata! Izberite pravega za vašo notranjost iz našega filma ali minimalističnih motivov. Ponujamo vam nalepke za vrata v univerzalni velikosti 64x80 cm, ki se prilegajo vsem. Preprosto jih prilepite in po potrebi odlepite. Preverjeno za vas!

Navdih

Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters


EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top