We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

Ta spletna stran zbira nekatere osebne podatke od svojih uporabnikov.

1. Lastnik in upravljalec podatkov

Europosters, s.r.o., Hlavní 4, 252 03. Štěchovice (Češka), VAT 05040418

Owner contact e-mail: info@europosters.eu

2. Vrste zbranih podatkov

Med vrstami osebnih podatkov, ki jih ta spletna stran zbira samostojno ali prek tretjih oseb, so: piškotki; podatki o uporabi; e-naslov; ime; priimek; telefonska številka; naslov; ime podjetja; davčna številka; država; poštna številka; mesto.

Popolne podrobnosti o vsaki vrsti zbranih osebnih podatkov so na voljo v posebnih oddelkih te politike zasebnosti ali v posebnih obrazložitvenih besedilih, prikazanih pred zbiranjem podatkov.

Uporabnik lahko osebne podatke brezplačno posreduje ali v primeru podatkov o uporabi samodejno zbira med uporabo te spletne strani.

Če ni določeno drugače, so vsi podatki, ki jih zahteva ta spletna stran, obvezni in če teh podatkov ne bo lahko to spletno mesto onemogoča zagotavljanje svojih storitev. V primerih, ko to spletno mesto izrečno navaja, da nekateri podatki niso obvezni, jih uporabniki ne morejo sporočiti brez posledic za razpoložljivost ali delovanje storitve.

Uporabniki, ki niso prepričani, kateri osebni podatki so obvezni, se lahko obrnejo na lastnika.

Kakršna koli uporaba piškotkov - ali drugih orodij za sledenje - iz te spletne strani ali iz lastnikovih drugih storitvij, ki jih uporablja ta spletna stran, je namenjena zagotavljanju storitve, ki jo zahteva uporabnik, poleg drugih namenov, opisanih v tem dokumentu in v pravilniku o piškotkih, če je na voljo.

Uporabniki so odgovorni za kakršne koli osebne podatke tretjih oseb, pridobljene, objavljene ali dane v skupno rabo prek te spletne strani, in potrjujejo, da imajo privolitev tretje osebe, da podatke posreduje lastniku.

3. Namen obdelave osebnih podatkov

3.1. Metode obdelave

Lastnik sprejme ustrezne varnostne ukrepe, da prepreči nepooblaščen dostop, razkritje, spreminjanje ali nepooblaščeno uničenje podatkov.

Obdelava podatkov se izvaja z uporabo računalnikov in / ali orodij, ki podpirajo informacijsko tehnologijo, v skladu z organizacijskimi postopki in načini, ki so natančno povezani z navedenimi nameni. Poleg lastnika so lahko podatki v nekaterih primerih dostopni tudi nekaterim odgovornim osebam, ki sodelujejo pri delovanju tega spletnega mesta (administracija, prodaja, trženje, pravna, sistemska administracija) ali zunanjim stranem (kot so tretje osebe). Ponudniki tehničnih storitev, ponudniki poštnih storitev, ponudniki gostovanja, informacijska podjetja, komunikacijske agencije), ki jih lastnik po potrebi imenuje za obdelovalce podatkov. Posodobljeni seznam teh strank lahko lastnik kadar koli zahteva.

3.2. Pravna podlaga za obdelavo

Lastnik lahko obdeluje osebne podatke, ki se nanašajo na uporabnike, če velja eno od naslednjega:

 • Uporabniki so dali svoje soglasje za enega ali več posebnih namenov. Opomba: V skladu z nekaterimi zakoni lahko lastnik obdeluje osebne podatke, dokler uporabnik ne nasprotuje takšni obdelavi (»onemogočanje«), ne da bi se moral sklicevati na soglasje ali katero koli od naslednjih pravnih podlag. To pa ne velja, kadar za obdelavo osebnih podatkov velja evropska zakonodaja o varstvu podatkov;

 • zagotavljanje podatkov je potrebno za izvedbo sporazuma z uporabnikom in / ali za kakršne koli predpogodbene obveznosti le-tega;

 • obdelava je potrebna za izpolnitev zakonske obveznosti, ki velja za lastnika;

 • processing is related to a task that is carried out in the public interest or in the exercise of official authority vested in the Owner;

 • obdelava je povezana z nalogo, ki se izvaja v javnem interesu ali pri izvajanju javne oblasti, dodeljene lastniku;

 • obdelava je potrebna za zakonite interese lastnika ali tretje osebe.

V vsakem primeru bo lastnik z veseljem pomagal razjasniti posebno pravno podlago, ki velja za obdelavo, in zlasti, ali je zagotavljanje osebnih podatkov zakonska ali pogodbena zahteva ali zahteva za sklenitev pogodbe.

3.3. Mesto

Podatki se obdelujejo v poslovalnicah lastnika in kjer koli drugje, kjer so strani, ki sodelujejo pri obdelavi.

Glede na lokacijo uporabnika lahko prenos podatkov vključuje prenos uporabniških podatkov v državo, ki ni njihova država.

Uporabniki so prav tako upravičeni spoznati pravno podlago prenosa podatkov v državo zunaj Evropske unije ali katero koli mednarodno organizacijo, ki jo ureja mednarodno javno pravo ali jo ustanovijo dve ali več držav, na primer OZN, in o sprejetih varnostnih ukrepih za zaščito svojih podatkov.

Če pride do kakršnega koli takega prenosa, lahko uporabniki izvedejo več tako, da preverijo ustrezne odseke tega dokumenta ali se pozanimajo pri lastniku z uporabo informacij v oddelku za stike.

3.4. Retencijski čas

Osebni podatki se obdelujejo in hranijo toliko časa, kot zahteva namen, za katerega so bili zbrani.

Zato:

V primeru strank se komercialna sporočila pošiljajo, dokler se njihova naročnina ne odjavi ali dokler se ne vloži ugovor zoper obdelavo uporabniških podatkov v ta namen. Vendar se komercialna sporočila pošiljajo največ 10 let. Nato bo lastnik prosil za novo soglasje. Uporabniki lahko v ustreznih odsekih tega dokumenta ali tako, da stopijo v stik z lastnikom, najdejo posebne informacije o zakonitih interesih, ki jih zasleduje lastnik.

Lastniku je dovoljeno, da osebne podatke hrani dlje časa, kadar koli je uporabnik privolil v takšno obdelavo, če takšno soglasje ni preklicano. Poleg tega je lastnik morda dolžan hraniti osebne podatke dlje časa, kadar koli to zahteva za izpolnitev zakonske obveznosti ali po naročilu organa.

Ko se obdobje hrambe izteče, se osebni podatki izbrišejo. Zato pravice do dostopa, pravice do izbrisa, pravice do popravka in pravice do prenosljivosti podatkov po poteku obdobja hrambe ni mogoče uveljaviti.

4. Namen obdelave

Podatki o uporabniku se zbirajo, da lastniku omogoči, da zagotovi svojo storitev, izpolni svoje zakonske obveznosti, odgovori na zahteve za izvršbo, zaščiti svoje pravice in interese (ali interese svojih uporabnikov ali tretjih oseb), odkrije kakršno koli zlonamerno ali goljufivo dejavnost kot pa tudi naslednje: analitika, stiki z uporabnikom, registracija in preverjanje pristnosti, interakcija z zunanjimi socialnimi omrežji in platformami, oglaševanje, ponovno trženje in vedenjsko ciljanje, upravljanje oznak, prikaz vsebine z zunanjih platform, optimizacija in distribucija prometa, dostop do računov tretjih oseb in preizkušanje učinkovitosti vsebine in funkcij (A / B testiranje).

Za podrobne informacije o osebnih podatkih, ki se uporabljajo za vsak namen, se lahko uporabnik sklicuje na razdelek »Podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov«.

5. Podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov

Osebni podatki se zbirajo za naslednje namene in uporabljajo naslednje storitve:

5.1. Dostop do računov tretjih oseb

Ta vrsta storitve spletnemu mestu omogoča dostop do podatkov iz vašega računa v storitvi tretje osebe in izvajanje dejanj z njimi.

Te storitve se ne aktivirajo samodejno, vendar zahteva izrecno dovoljenje uporabnika.


Dostop do Facebook računa (Facebook, Inc.)

Ta storitev spletnemu mestu omogoča povezavo z uporabniškim računom v družabnem omrežju Facebook, ki ga zagotavlja Facebook, Inc.

Zahtevana dovoljenja: O meni; Dejavnosti; Starostno obdobje.

Politika zasebnosti (US)


Dovoljenja za Facebook, ki jih zahteva ta spletna stran

To spletno mesto lahko zahteva nekatera dovoljenja za Facebook, ki mu omogoča izvajanje ukrepov z uporabnikovim Facebook računom in pridobivanje informacij, vključno z osebnimi podatki, z njega. Ta storitev tej spletni strani omogoča povezavo z uporabnikovim računom v družabnem omrežju Facebook, ki ga zagotavlja Facebook Inc.

Za več informacij o naslednjih dovoljenjih glejte dokumentacijo o dovoljenjih za Facebook in politiko zasebnosti za Facebook.

Zahtevana dovolenja so naslednja:

Osnovne informacije: to privzeto vključuje nekatere uporabniške podatke, kot so ID, ime, fotografija, spol in lokacija. Na voljo so tudi določene povezave uporabnika, na primer prijatelji. Če je uporabnik objavil več svojih podatkov, bo na voljo več informacij.

O meni: Omogoča dostop do razdelka profila »O meni«.

Dejavnosti: Omogoča dostop do uporabnikovega seznama dejavnosti.

Starostna skupina: omogoča dostop do uporabnikove starostne skupine.

5.2. Oglaševanje

Ta vrsta storitve omogoča uporabo uporabniških podatkov za namene oglaševanja. Ta sporočila so na tej spletni strani prikazana v obliki pasic in drugih oglasov, po možnosti na podlagi interesov uporabnikov.

To ne pomeni, da se v ta namen uporabljajo vsi osebni podatki. Informacije in pogoji uporabe so prikazani spodaj.

Nekatere spodaj naštete storitve lahko uporabljajo sledilce za identifikacijo uporabnikov ali pa tehniko vedenjskega ponovnega ciljanja, tj. za več informacij si oglejte pravilnike o zasebnosti ustreznih storitev.

Poleg funkcije za izključitev, ki jo ponuja katera od spodnjih storitev, se lahko uporabniki odločijo tako, da obiščejo stran za izključitev Network Advertising Initiative.

Uporabniki lahko določene oglaševalske funkcije tudi onemogočijo z ustreznimi nastavitvami naprave, na primer z oglaševalskimi nastavitvami za mobilne telefone ali z nastavitvami oglasov na splošno.


Microsoft Oglaševanje (Microsoft Corporation)

Microsoft Advertising je oglaševalska storitev, ki jo zagotavlja Microsoft Corporation.

Obdelani osebni podatki: Tracker; Podatki o uporabi.

Privacy PolicyOpt Out (US)


Criteo (Criteo SA)

Criteo je oglaševalska storitev, ki jo ponuja Criteo SA.

Obdelani osebni podatki: Tracker; Podatki o uporabi.

Privacy PolicyOpt Out (FRA)

5.3. Analitika

Storitve, vsebovane v tem razdelku, lastniku omogočajo spremljanje in analizo spletnega prometa in se lahko uporabljajo za sledenje obnašanja uporabnikov.


Google Analytics (Google Inc.)

Google Analytics je storitev spletne analize, ki jo zagotavlja Google Inc. (»Google«). Google zbrane podatke uporablja za sledenje in preučevanje uporabe tega spletnega mesta, pripravo poročil o svojih dejavnostih in njihovo skupno rabo z drugimi Googlovimi storitvami.

Google lahko zbrane podatke uporablja za kontekstualizacijo in prilagajanje oglasov lastne oglaševalske mreže.

Obdelani osebni podatki: piškotki; Podatki o uporabi.

Privacy PolicyOpt Out (US)


Sledenje konverzijam programa Google Ads

Sledenje konverzijam Google Ads je analitična storitev, ki jo ponuja družba Google LLC ali Google Ireland Limited, odvisno od lokacije, do katere je dostopno to spletno mesto, ki povezuje podatke iz oglaševalske mreže Google Ads z dejanji, izvedenimi na tej spletni strani.

Obdelani osebni podatki: Tracker; Podatki o uporabi.

US – Privacy Policy; IRL – Privacy Policy

5.4. Stik z uporabnikom

Poštni seznam ali glasilo (Ta spletna stran)

Po registraciji na poštni seznam ali naročanju na glasilo bo uporabnikov e-poštni naslov dodan na seznam stikov tistih, ki lahko prejemajo e-poštna sporočila, ki vsebujejo informacije komercialne ali promocijske narave v zvezi s tem spletnim mestom. Vaš e-poštni naslov bo morda dodan na ta seznam tudi zaradi prijave na to spletno stran ali po nakupu.

Obdelani osebni podatki: e-poštni naslov.

5.5. Preizkus vsebine in funkcij (A / B testiranje)

Storitve, vsebovane v tem oddelku, lastniku omogočajo sledenje in analizo odziva uporabnika glede spletnega prometa ali vedenja glede sprememb strukture, besedila ali katere koli druge komponente tega spletnega mesta.


Google Optimize

Google Optimize je storitev testiranja A / B, ki jo zagotavlja družba Google LLC ali Google Ireland Limited, odvisno od lokacije, do katere je dostopno to spletno mesto ("Google"). Google lahko osebne podatke uporablja za kontekstualizacijo in prilagajanje oglasov lastne oglaševalske mreže.

Obdelani osebni podatki: Tracker; Podatki o uporabi.

US – Privacy Policy; IRL – Privacy Policy

5.6. Prikaz vsebine z zunajnih platform

Ta vrsta storitve omogoča ogled vsebine, ki gostuje na zunanjih platformah, neposredno s strani tega spletnega mesta in interakcijo z njimi.

Ta vrsta storitve lahko še vedno zbira podatke o spletnem prometu za strani, na katerih je storitev nameščena, tudi kadar je uporabniki ne uporabljajo.


Google pisave

Google pisave je storitev za vizualizacijo pisav, ki jo ponuja Google LLC ali Google Ireland Limited, odvisno od lokacije, do katere je dostopno to spletno mesto, kar omogoča, da to spletno mesto vključuje tovrstne vsebine na svojih straneh.

Personal Data processed: Usage Data; various types of Data as specified in the privacy policy of the service.

US – Privacy Policy; IRL – Privacy Policy

5.7. Interakcija z zunanjimi socialnimi mrežami in platformami

Ta vrsta storitve omogoča interakcijo s socialnimi omrežji ali drugimi zunanjimi platformami neposredno s tega spletnega mesta.

Za interakcije in informacije, pridobljene na tej spletni strani, vedno veljajo nastavitve zasebnosti uporabnika za vsako socialno mrež.

Ta vrsta storitve lahko še vedno zbira podatke o prometu za strani, na katerih je storitev nameščena, tudi kadar je uporabniki ne uporabljajo.

Priporočljivo je, da se odjavite iz ustreznih storitev, da zagotovite, da obdelani podatki na tem spletnem mestu niso ponovno povezani z uporabnikovim profilom.


Gumb »Všeč mi je« na Facebooku in družabni pripomočki (Facebook, Inc.)

Gumb Facebook Like in družabni pripomočki so storitve, ki omogočajo interakcijo s Facebook socialnim omrežjem, ki ga zagotavlja Facebook, Inc.

Obdelani osebni podatki: piškotki; Podatki o uporabi.

Privacy Policy.

5.8. Registracija in overjanje

Z registracijo ali preverjanjem pristnosti uporabniki tej spletni strani dovolijo, da jih prepozna in jim omogoči dostop do namenskih storitev.

Odvisno od tega, kar je opisano spodaj, lahko tretje osebe nudijo storitve regostracije in overjanja. V tem primeru bo spletno mesto lahko dostopalo do podatkov, ki jih hranijo te storitve tretjih oseb, za namene registracije ali identifikacije.


Podjetja za povratne informacije

Uporabniki lahko dajo oceno le, če se strinjajo s pošiljanjem svojih e-poštnih in osebnih podatkov podjetju za povratne informacije. Odločijo se lahko v zadnjem koraku naročila.

Več informacij o politiki zasebnosti najdete na njihovi spletni strani.

Uporabljamo ta podjetja za povratne informacije:

Trustpilot - Privacy Policy.

Trustedshops - Privacy Policy.

eKomi - Privacy Policy.

Ceneo - Privacy Policy.


Neposredna registracija (to spletno mesto)

Uporabnik se registrira tako, da izpolni prijavni obrazec in osebne podatke posreduje neposredno na to spletno mesto.

Obdelani osebni podatki: naslov; mesto; ime podjetja; država; email naslov; ime; priimek; telefonska številka; Davčna številka; Poštna številka.


Preverjanje pristnosti za Facebook (Facebook Ireland Ltd)

Facebook Authentication je storitev registracije in avtentikacije, ki jo ponuja Facebook Ireland Ltd in je povezana s Facebook socialnim omrežjem.

Facebook Authentication je storitev registracije in avtentikacije, ki jo ponuja Facebook Ireland Ltd in je povezana s Facebook socialnim omrežjem.

Obdelani osebni podatki: različne vrste podatkov, kot so določene v pravilniku o zasebnosti storitve.

Privacy Policy (IRL)

5.9. Ponovno trženje in vedenjsko ciljanje

Ta vrsta storitve tej spletni strani in njenim partnerjem omogoča obveščanje, optimizacijo in prikazovanje oglasov na podlagi pretekle uporabe te spletne strani s strani uporabnika.

To dejavnost olajša sledenje podatkov o uporabi in uporaba sledilcev za zbiranje informacij, ki se nato prenesejo na partnerje, ki upravljajo dejavnost ponovnega trženja in vedenjskega ciljanja.

Nekatere storitve ponujajo možnost ponovnega trženja na podlagi seznamov e-poštnih naslovov.

Poleg funkcije za izključitev, ki jo nudi katera od spodnjih storitev, se lahko uporabniki odločijo tako, da obiščejo stran za izključitev Network Advertising Initiative opt-out page.

Uporabniki lahko določene oglaševalske funkcije tudi onemogočijo z ustreznimi nastavitvami naprave, kot so nastavitve oglaševanja v napravah za mobilne telefone ali na splošno nastavitve oglasov.


Criteo dinamično ponovno ciljanje (Criteo SA)

Criteo Dynamic Retargeting je storitev ponovnega trženja in vedenjskega ciljanja, ki jo ponuja Criteo SA., Ki povezuje dejavnost te spletne strani z oglaševalsko mrežo Criteo.

Obdelani osebni podatki: Tracker; Podatki o uporabi.

Privacy PolicyOpt Out (FRA)


Facebook ponovno trženje (Facebook Ireland Ltd)

Facebook ponovno trženje je storitev ponovnega trženja in vedenjskega ciljanja, ki jo ponuja Facebook Ireland Ltd in ki povezuje dejavnost te spletne strani z oglaševalskim omrežjem Facebook.

Obdelani osebni podatki: Tracker; Podatki o uporabi.

Privacy PolicyOpt Out (IRL)


Občinstvo po meri Facebook (Facebook Ireland Ltd)

Facebook Custom Audience je storitev ponovnega trženja in vedenjskega ciljanja, ki jo ponuja Facebook Ireland Ltd in povezuje dejavnost te spletne strani z oglaševalskim omrežjem Facebook. Uporabniki lahko onemogočijo uporabo piškotkov na Facebooku za prilagajanje oglasov na tej strani za onemogočanje opt-out page.

Obdelani osebni podatki: e-poštni naslov; Sledilnik.

Privacy PolicyOpt Out (IRL)

5.10. Tag Management

Ta vrsta storitve pomaga lastniku, da centralizirano upravlja oznake ali skripte, potrebne na tej spletni strani.

Posledica tega je, da podatki uporabnika tečejo skozi te storitve, kar lahko vodi do hrambe teh podatkov.


Google Tag Manager

Google Tag Manager je storitev upravljanja oznak, ki jo zagotavlja družba Google LLC ali Google Ireland Limited, odvisno od lokacije, do katere je dostopno to spletno mesto.

Obdelani osebni podatki: podatki o uporabi.

US – Privacy Policy; IRL – Privacy Policy.

5.11. Optimizacija in distribucija prometa

Ta vrsta storitve omogoča tej spletni strani, da distribuira svojo vsebino s pomočjo strežnikov v različnih državah in optimizira njeno delovanje.

Kateri osebni podatki se obdelujejo, je odvisno od značilnosti in načina izvajanja teh storitev. Njihova naloga je filtriranje komunikacije med tem spletnim mestom in uporabnikovim brskalnikom.

Glede na razširjeno razširjenost tega sistema je težko določiti lokacije, kamor se prenašajo vsebine, ki lahko vsebujejo osebne podatke uporabnika.


Cloudflare (Cloudflare Inc.)

Cloudflare je storitev optimizacije in distribucije prometa, ki jo zagotavlja Cloudflare Inc.

Način integriranja Cloudflare pomeni, da filtrira ves promet prek tega spletnega mesta, tj. Komunikacijo med tem spletnim mestom in uporabnikovim brskalnikom, hkrati pa omogoča zbiranje analitičnih podatkov s tega spletnega mesta.

Obdelani osebni podatki: Tracker; različne vrste podatkov, kot je določeno v pravilniku o zasebnosti storitve.

Privacy Policy (US)

5.12. Dostavna podjetja

Osebne podatke uporabnikov je treba poslati tudi dostavnim podjetjem, ki skrbijo za dostavo naročila uporabnikom. Uporabniki se lahko odločijo, katera dobavitelj bo dostavil njihov nakup.


Dostavo v Slovenijo zagotovljajo te dostavne družbe:

General Logistics Systems Czech Republic s.r.o.
Průmyslová 5619/1
586 01 Jihlava
Czech Republic
Tel.: +420 567 771 111

GLS Slovenia
Piacenza, Province of Piacenza, Italy
+39 0523 592540

FROGMAN s.r.o.
Rybníky IV 738
760 01 Zlín
Tel.:+420 576 013 970

DPD d.o.o. KURIRSKA IN PAKETNA DISTRIBUCIJA
Celovška cesta 492
SI-1210 Ljubljana-Šentvid

United Parcel Service Czech Republic s.r.o.
Ke Kopanině 559
25267 Tuchoměřice
Czech Republic
Tel.: +420 233 003 300

UPS Adria [S] Ekspres d.o.o
Airport Ljubljana
4210 Brnik
Slovenia
Tel: + 386-4-281-1200

5.13. Plačilni posredniki

PayPal (Europe)
Več informacij o PayPalu na www.paypal.com.

Google Pay
Več indormacij o politiki zasebnosti na www.google.com.

PayPal (Europe)
S.à.r.l. et Cie, S.C.A.
22-24 Boulevard Royal L-2449
Luxembourg
Več indormacij o politiki zasebnosti na www.paypal.com

Braintree
Braintree is a service of PayPal.
PayPal (Europe)
S.à.r.l. et Cie, S.C.A.
22-24 Boulevard Royal L-2449
Luxembourg
Več indormacij o politiki zasebnosti na www.paypal.com

6. Pravice uporabnika

Uporabniki lahko uveljavljajo določene pravice v zvezi s svojimi podatki, ki jih obdeluje lastnik.

Uporabniki imajo zlasti pravico:

 • Kadar koli umakniti svojo privolitev. Uporabniki imajo pravico do umika soglasja, če so že dali svoje soglasje za obdelavo njihovih osebnih podatkov.

 • Nasprotovati obdelavi svojih podatkov. Uporabniki imajo pravico ugovarjati obdelavi svojih podatkov, če se obdelava izvaja na pravni podlagi, ki ni privolitev. Nadaljnje podrobnosti so na voljo v spodnjem poglavju.

 • Dostopajte do njihovih podatkov. Uporabniki imajo pravico izvedeti, ali Lastnik podatke obdeluje, pridobiti razkritja v zvezi z nekaterimi vidiki obdelave in pridobiti kopijo podatkov, ki se obdelujejo.

 • Preveriti in poiskati popravek. Uporabniki imajo pravico preveriti točnost svojih podatkov in zahtevati njihovo posodobitev ali popravek.

 • Omejite obdelavo njihovih podatkov. Uporabniki imajo v določenih okoliščinah pravico omejiti obdelavo svojih podatkov. V tem primeru lastnik ne bo obdeloval njihovih podatkov za noben drug namen, razen za njihovo shranjevanje.

 • Izbrišite ali kako drugače odstranite njihove osebne podatke. Uporabniki imajo v določenih okoliščinah pravico do izbrisa svojih podatkov od lastnika.

 • Prejmite njihove podatke in jih prenesite drugemu upravljavcu. Uporabniki imajo pravico do prejemanja svojih podatkov v strukturirani, pogosto uporabljeni in strojno berljivi obliki in, če je to tehnično izvedljivo, do njihovega nemotenega posredovanja drugemu upravljavcu. Ta določba se uporablja pod pogojem, da se podatki obdelujejo z avtomatiziranimi sredstvi in da obdelava temelji na privolitvi uporabnika, na pogodbi, katere del je uporabnik, ali na predpogodbenih obveznostih.

 • Vložite pritožbo. Uporabniki imajo pravico vložiti zahtevek pri svojem pristojnem organu za varstvo podatkov.

6.1. Podrobnosti o pravici do ugovora zoper obdelavo

Kadar se osebni podatki obdelujejo v javnem interesu, pri izvajanju uradnih pooblastil, ki jih ima lastnik, ali za namene zakonitih interesov, ki jih zasleduje lastnik, lahko uporabniki ugovarjajo takšni obdelavi, tako da utemelji ugovor.

Uporabniki morajo vedeti, da lahko v primeru, da se njihovi osebni podatki obdelujejo za namene neposrednega trženja, kadar koli ugovarjajo tej obdelavi brez kakršne koli utemeljitve. Če želite izvedeti, ali lastnik obdeluje osebne podatke za namene neposrednega trženja, se lahko uporabniki sklicujejo na ustrezne odseke tega dokumenta.

6.2. Kako uveljaviti te pravice

Vse zahteve za uveljavljanje uporabniških pravic lahko lastniku posredujete prek kontaktnih podatkov, navedenih v tem dokumentu. Te zahteve je mogoče uveljaviti brezplačno in jih bo lastnik obravnaval v najkrajšem možnem času in vedno v enem mesecu.

6.3. Izbris računa in osebnih podatkov

Če uporabnik zahteva izbris svojega računa, torej vseh svojih osebnih podatkov, ki so s tem povazani, lahko to stori tako, da kontaktira lastnika in upravljavca podatkov na privacy@europosters.eu.

7. Pravne informacije

Ta izjava o zasebnosti je bila pripravljena na podlagi določb več zakonodaj, vključno s čl. 13/14 Uredbe (EU) 2016/679 (Splošna uredba o varstvu podatkov).

Ta politika zasebnosti se nanaša izključno na to spletno mesto, če v tem dokumentu ni drugače določeno.

Najnovejša posodobitev: Februar 17, 2021EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top