We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Odkrijte najboljše ponudbe tega tedna: KOVINSKI ZNAKI popust -15 % ×

Plačilo in Dostava

Stroški dostave

Stroški dostave veljajo le za Slovenijo.
Če želite dostavo v druge države, prosimo obiščite našo spletno stran Europosters.eu.

Tip izdelka DostavaČas dostave
(delovnih dni)
Skupna cenaVsak dodaten izdelek (+1)
Izdelki na Zalogi (Tuba, Škatla) DPD45,90 €
GLS37,90 €
Fototapeta DPD85,90 €
GLS77,90 €
Okviri po Meri DPD179,90 € + 1,00 €
GLS169,90 € + 1,00 €

Priprava naročila & Čas dostave

Dostava DPD

O dostavi boste obveščeni po e-pošti / SMS-u. V spletni aplikaciji DPD je mogoče spremeniti datum oz čas in kraj dostave. Pri plačilu po povzetju lahko s kreditno kartico plačate po kurirju. Če vas kurir ne doseže doma, bo paket ponovno dostavljen naslednji dan.

Dostava GLS

Obrázek

Vaše plakate bo dostavilo podjetje GLS. Po e-pošti Vas bodo o tem obvestili kdaj približno bo paket pri Vas. GLS vam bo dostavil paket na vaš naslov, ki ga lahko prek povezave v prejeti e-pošti spremenite. Če Vas ne bo doma, Vam bo dostavljalec pustil listek, na katerem bo napisano, kje vas paket čaka (trafike 3dva, OMV, Mercator) in ga lahko prevzamete.

Čas dostave


Vsi izdelki, na Europosterji.si so na zalogi. Naš standardni čas obdelave naročila, je približno 24 ur (razen z okvirjanjem). Ocena dostave ne vključuje vikende. Čas dostave za vsa naročila v tubah je 5-10 delovne dni. Dostavni rok za naročila v škatlah je 14 delovnih dni.

+39 0523 592540

Način plačila

PayPal račun ali PayPal portal za kreditno ali debetno kartico

PayPal PayPal je največji svetovni posrednik, preko katerega lahko plačate s kreditno / debetno kartico ali z uporabo PayPal računa. Za plačila s karticami, ni potrebna registracija in ne potrebujete PayPal računa.

Vsi podatki so šifrirani in ne obstaja možnost zlorabe osebnih podatkov. Naročilo je zaključeno po prejetju obvestila o plačilu s strani PayPal-a. Če ste se odločili za plačilo s PayPal-om, boste preusmerjeni na spletno stran PayPal, kjer boste prejeli nadaljna navodila.

Več informacij o PayPal-u na www.paypal.com

Smernice : Razlika med plačili s kreditno / debetno kartico preko spletnega portala in PayPal-a je, da gre za isto storitev, ki jo ponujajo različna podjetja

Plačilo s kartico prek spleta

Sprejemamo naslednje vrste kartic: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro. Za vaše osebne podatke uporabljamo 3-D Secure sistem in šifriranje SSL. Podatkov o vaši kreditni kartici ne bomo shranili. Plačilo s kreditno kartico preko spleta je varno. Če ste se odločili za uporabo tega načina plačila, boste preusmerjeni v našo banko za obdelavo, ki vas bo pozvala, da vnesete podatke o svoji kartici: številko kartice, datum poteka in potrditveno kodo CVV2 / CVC2 (trimestna koda, natisnjena na podpisni plošči na hrbtni strani vaše kartice). Ta koda vam pomaga, da vas potrdi kot zakonitega imetnika kartice in poveča zaščito pred goljufijami.

Apple Pay

Apple Pay je brezkontaktna plačilna tehnologija, ki jo lahko uporabljate prek iPhone, Apple Watch, iPad in Mac. Podpirajo ga večji ponudniki kreditnih kartic, kot so Visa, MasteCard in American Express. Obstaja dvofaktorska overitev prek Touch ID-ja, ID-ja osebe, PIN-a ali gesla in ni omejitve porabe.

Google Pay

GPay, deluje tako kot Apple Pay, samo za Android. Vaše podatke o plačilu ščiti z več stopnjami varnosti in uporablja enega najnaprednejših varnostnih sistemov na svetu za zaščito vašega računa. Pri plačilu v trgovinah, ta app ne razkrije resnične številke vaše kartice, zato so vaši podatki varni.

Plačilo po povzetju

Če izberete to plačilno sredstvo, boste končno vsoto plačali z gotovino / kreditno kartico neposredno lokalnemu kurirju, ki bo istočasno dostavil naročilo na vaša vrata. Upoštevajte pa nekaj dodatne pristojbine, ki je dodana kupnini.

Pakiranje

Posvečamo sledimo najboljše tehnologije za pakiranje in distribucijo naročil. Le tako lahko zagotovimo, da bo slika tudi v primeru neprevidnega ravnanja prišla nepoškodovana.

Blago, ki ga je mogoče zviti brez poškodb, na primer plakate in umetniške grafike manjših dimenzij, prevažamo s pomočjo kartonskega trikotnika. Priporočamo pa, da za plakat kupite še trpežno cev, ki jo je mogoče zdrobiti le z res veliko silo in ki zagotavlja zaščito vašega blaga.

Posebno pozornost namenjamo tudi slikam na platnu in reprodukcijam. Najprej varno zavijemo vogale, nato celotno sliko pokrijemo s plastično folijo in jo s pomočjo nekaj izolacijskih slojev damo v kartonsko embalažo.Decorate your life!

Od leta 1999 je Europosters postal eden izmed najboljših prodajalcev plakatov, fototapet in stenske umetnosti. Trenutno sodelujemo z umetniki, fotografi in grafičnimi oblikovalci iz cele Evrope. V naši ponudbi najdete najlepše znane slike, pa tudi povsem nove umetnine sodobnih umetnikov. Z veseljem tiskamo celo vaše osebne fotografije in na vašo zahtevo lahko vaše odtise postavimo v kakovostne okvire. Zelo obožujemo notranje oblikovanje, ne pozabimo pa na ljubitelje glasbe, za katere nenehno širimo ponudbo plakatov, vrčkov, majic, kolekcijskih figuric in drugih licenčnih trgovskih izdelkov in daril.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 - 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Če še naprej uporabljate naše storitve, predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij Se strinjam ×
Top