We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ponudba tedna: ANIME & MANGA popust -30 % ×

Plačilo in Dostava

Stroški dostave

Stroški dostave veljajo le za Slovenijo.
Če želite dostavo v druge države, prosimo obiščite našo spletno stran Europosters.eu.

Tip izdelka DostavaČas dostave
(delovnih dni)
Skupna cenaVsak dodaten izdelek (+1)
Izdelki na zalogi (tuba, škatla) GLS37,99 €
DPD47,49 €
Fototapeta GLS77,99 €
DPD87,49 €
Okviri po Meri GLS1610,90 € + 2,00 €
DPD179,90 € + 2,00 €

Priprava naročila & Čas dostave

Dostava DPD

O dostavi boste obveščeni po e-pošti / SMS-u. V spletni aplikaciji DPD je mogoče spremeniti datum oz čas in kraj dostave. Pri plačilu po povzetju lahko s kreditno kartico plačate po kurirju. Če vas kurir ne doseže doma, bo paket ponovno dostavljen naslednji dan.

Dostava GLS

Obrázek

Vaše plakate bo dostavilo podjetje GLS. Po e-pošti Vas bodo o tem obvestili kdaj približno bo paket pri Vas. GLS vam bo dostavil paket na vaš naslov, ki ga lahko prek povezave v prejeti e-pošti spremenite. Če Vas ne bo doma, Vam bo dostavljalec pustil listek, na katerem bo napisano, kje vas paket čaka (trafike 3dva, OMV, Mercator) in ga lahko prevzamete.

Čas dostave


Vsi izdelki, na Europosterji.si so na zalogi. Naš standardni čas obdelave naročila, je približno 24 ur (razen z okvirjanjem). Ocena dostave ne vključuje vikende. Čas dostave za vsa naročila v tubah je 5-10 delovne dni. Dostavni rok za naročila v škatlah je 14 delovnih dni.

+39 0523 592540

V primeru vračila blaga lahko uporabite tudi to zbirno mesto, od koder se pošiljke v razsutem stanju vračajo v naše skladišče. Ko uporabljate možnost zbiranja, plačate samo stroške pošiljanja znotraj vaše države.

Frogman-ID
Številka stranke: 6614
Trg republike 3
1000 Ljubljana
Republika Slovenija

Vrnjeno pošiljko na ta naslov lahko pošljejo samo ti prevozniki: DPD.

Način plačila

PayPal

PayPal račun ali PayPal portal za kreditno ali debetno kartico

PayPal je največji svetovni posrednik, preko katerega lahko plačate s kreditno / debetno kartico ali z uporabo PayPal računa. Za plačila s karticami, ni potrebna registracija in ne potrebujete PayPal računa.

Vsi podatki so šifrirani in ne obstaja možnost zlorabe osebnih podatkov. Naročilo je zaključeno po prejetju obvestila o plačilu s strani PayPal-a. Če ste se odločili za plačilo s PayPal-om, boste preusmerjeni na spletno stran PayPal, kjer boste prejeli nadaljna navodila.

Več informacij o PayPal-u na www.paypal.com

Smernice : Razlika med plačili s kreditno / debetno kartico preko spletnega portala in PayPal-a je, da gre za isto storitev, ki jo ponujajo različna podjetja

Plačilo s kartico prek spleta

Sprejemamo naslednje vrste kartic: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro. Za vaše osebne podatke uporabljamo 3-D Secure sistem in šifriranje SSL. Podatkov o vaši kreditni kartici ne bomo shranili. Plačilo s kreditno kartico preko spleta je varno. Če ste se odločili za uporabo tega načina plačila, boste preusmerjeni v našo banko za obdelavo, ki vas bo pozvala, da vnesete podatke o svoji kartici: številko kartice, datum poteka in potrditveno kodo CVV2 / CVC2 (trimestna koda, natisnjena na podpisni plošči na hrbtni strani vaše kartice). Ta koda vam pomaga, da vas potrdi kot zakonitega imetnika kartice in poveča zaščito pred goljufijami.

Apple Pay

Apple Pay je brezkontaktna plačilna tehnologija, ki jo lahko uporabljate prek iPhone, Apple Watch, iPad in Mac. Podpirajo ga večji ponudniki kreditnih kartic, kot so Visa, MasteCard in American Express. Obstaja dvofaktorska overitev prek Touch ID-ja, ID-ja osebe, PIN-a ali gesla in ni omejitve porabe.

Google Pay

GPay, deluje tako kot Apple Pay, samo za Android. Vaše podatke o plačilu ščiti z več stopnjami varnosti in uporablja enega najnaprednejših varnostnih sistemov na svetu za zaščito vašega računa. Pri plačilu v trgovinah, ta app ne razkrije resnične številke vaše kartice, zato so vaši podatki varni.

Plačilo po povzetju

Če izberete to plačilno sredstvo, boste končno vsoto plačali z gotovino / kreditno kartico neposredno lokalnemu kurirju, ki bo istočasno dostavil naročilo na vaša vrata. Upoštevajte pa nekaj dodatne pristojbine, ki je dodana kupnini.

Politika vračanja

Vaše zadovoljstvo je tisto, kar je najbolj pomembno za nas. V primeru, da naročilo ne ustreza vašim pričakovanjem, ga ​​pošlite nazaj in mi vam bomo vrnili denar ali zamenjali za druge izdelke.

Kako naprej pri vračilu blaga?

Pakiranje

Posvečamo sledimo najboljše tehnologije za pakiranje in distribucijo naročil. Le tako lahko zagotovimo, da bo slika tudi v primeru neprevidnega ravnanja prišla nepoškodovana.

Blago, ki ga je mogoče zviti brez poškodb, na primer plakate in umetniške grafike manjših dimenzij, prevažamo s pomočjo kartonskega trikotnika. Priporočamo pa, da za plakat kupite še trpežno cev, ki jo je mogoče zdrobiti le z res veliko silo in ki zagotavlja zaščito vašega blaga.

Posebno pozornost namenjamo tudi slikam na platnu in reprodukcijam. Najprej varno zavijemo vogale, nato celotno sliko pokrijemo s plastično folijo in jo s pomočjo nekaj izolacijskih slojev damo v kartonsko embalažo.EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 – 14:30

 

© 1999–2023 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top