We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

Program zvestobe

Program zvestobe

Nagrajujemo zveste stranke!

Pripravili smo za vas poseben program zvestobe, s katerim lahko prihranite pri vsakem naročilu.

Želim si popust za zvestobo


 1. Kako dobiti popust?
  Registrirajte svoj e-naslov in se naročite na naše e-novice - redno vas bomo obveščali o najboljših promocijah in zanimivih novicah. Vaše prvo naročilo bo samodejno aktiviralo tudi program zvestobe in začeli boste zbirati popuste!

 2. Kako deluje program zvestobe?
  Za vsako opravljeno naročilo prejmete 10% popust na celotno vrednost blaga, ki ga lahko izkoristite pri prihodnjih nakupih. Na primer, ko naročite za 50 € v vrednosti blaga, boste ob naslednjem nakupu prejeli popust v višini 5 €. Ta popust lahko nato koristite za največ 50% vrednosti blaga ob naslednjem nakupu - nakupujte za najmanj 10 € in izkoristite celoten popust 5 €! Popust lahko koristite v nakupovalni košarici po prijavi.

 3. Na kaj velja popust?
  Popust za zvestobo velja za vso (tudi znižano) blago, kombinirate pa ga lahko z vsemi ostalimi popusti in akcijami. Že pridobljeni popust za zvestobo ne poteče. Popusta ni mogoče uporabiti za plačilo stroškov za dostavo.

 4. Kako pridobiti dodatne točke za popust?
  Ste bili z nakupom zadovoljni? Po vsakem naročilu pošljemo poziv za oceno vašega nakupa. Če napišete recenzijo in nam pošljete fotografijo izdelka, boste samodejno pridobili dodatne 4 € popusta pri naslednjem nakupu! Poleg tega lahko zadenete tudi bon za 40 €! Za več informacij obiščite stran Vaše ocene.

 5. Ste pozabili, če ste že zbrali popust?
  Po prijavi v svoj račun lahko kadarkoli preverite, kakšen popust ste že zbrali. Po e-pošti vas bomo obvestili tudi o trenutnem znesku vašega popusta za zvestobo.

Svojo registracijo lahko kadar koli prekličete – odjavite se lahko preko povezave v nogi glasila ali nam pošljete e-pošto na privacy@europosters.eu.EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top