We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Najboljša ponudba tedna: -20% popust za vse na steno DOBITE KODO ZA POPUST ×

Retro & Vintage - Posterji, Plakati, Slike na platnu

Kategorije

Najden: 145
Poster Fahrräder I - Bibliograph
Fahrräder I - Bibliograph 7,49 € Na zalogi!
91.5×61 cm · Poster
Kar je bilo včeraj moderno, je še danes v trendu! Naj vas tudi Retro & Vintage simboli očarajo!
Glavni simbol retra je walkman. Izumljen je bil leta 1979, njegova cena pa je bila približno 400 dolarjev.
Slog 50-ih, 60-ih in 70-ih izraža neomejen duh mladosti, eksperimentiranja in idealizma. Retro je znak za nekaj preteklega in izumrlega. Je oznaka za vse, kar je povezano s preteklostjo.
Stene so bile včasih okrašene z cirkuškimi retro plakati, komičnimi plakati, različnimi retro znaki ali tapetami z vzorci.
Vintage slog je bil všeč predvsem ljubiteljem starih časov. Najbolj priljubljen je pri svetovnih zvezdnikih, pa tudi pri naših babicah. Priljubljena destinacija za ljubitelje letnikov so rabljene trgovine in tudi apartmaji starih staršev!
Europosterji – Ustvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 - 15:00

 

© 1999–2023 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top