We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Odkrijte najboljše ponudbe tega tedna: KOVINSKI ZNAKI popust -15 % ×

Politika vračanja

100%
jamstvo za zadovoljstvo

Imate do 365 dni za vrnitev vaših izdelkov - eno celo leto!

Vaše zadovoljstvo je tisto, kar je najbolj pomembno za nas. Zato smo podaljšali čas vračila na 365 dni. Nakupov ni treba več odlašati. V primeru, da naročilo ne ustreza vašim pričakovanjem, ga ​​pošlite nazaj in mi vam bomo vrnili denar ali zamenjali za druge izdelke.

Kako naprej pri vračilu blaga:

V katerih situacijah lahko vrnete blago?

1) Poškodovani izdelki zaradi dostave

Če sumite, da so se vaši izdelki poškodovali, medtem ko so se pošiljali, nam takoj pišite na info@europosters.eu s fotografijo paketa in poškodovanih predmetov. Kontaktirali vas bomo nazaj in vam sporočili, kaj storiti naprej. Obvestiti nas je potrebno v roku 48 ur. Kasnejše reklamacije ne bodo upoštevane. Poškodovanega blaga vam ni treba pošiljati nazaj.


2) Izdelki poškodovani v roku 24 mesecev po nakupu

So se vaši izdelki poškodovali, na primer na sončni svetlobi? Pošljite nam e-mail info@europosters.eu s fotografijo svojega poškodovanega predmeta in vam bomo sporočili kakšne ukrepe sprejeti. Garancijski rok ne zajema napak, ki so nastale zaradi neprevidnega ravnanja ali mehanskih poškodb.


3) Nezadovoljni z naročenimi izdelki

Mogoče se izdelki ne ujemajo z barvo vašega kavča, ali ne ustrezajo slogu vašega stanovanja. Ni problema, pošljite nazaj svoje predmete in vrnili vam bomo kupnino. Če se odločite, da boste izdelek vrnili v roku 14 dni, boste prejeli povračilo zneska izdelka in najnižji znesek poštnine, če ga bomo zaračunali. Po 14 dneh vam bomo vrnili samo ceno izdelkov. Povratne stroške pošiljanja morate plačati na svoje stroške.

 

4) Prejeli ste napačen izdelek ali vam v naročilu mankajo nekateri predmeti

Ali ste prejeli drug izdelek, kot ste naročili? Manjkajo določeni izdelki v vašem naročilu? To se lahko zgodi in se za to opravičujemo. Pošljite nam fotografijo predmeta, ki ste ga prejeli na info@europosters.eu Takoj vas bomo kontaktirali z informacijemi, kako nadaljevati.

 

Kako zaviti in vrniti blago?

Če blago pošiljate nazaj, se prepričajte, da je varno zapakirano, da se med prevozom ne poškoduje. V idealnem primeru uporabite originalno embalažo, ki ste jo dobili z blagom.

Poleg pošiljanja paketa nam pošljite e-sporočilo na info@europosters.eu s podatki, da blago vračate. Navedite svoje ime, številko naročila in številko računa, kamor želite poslati vračilo.

Denar za blago bomo vrnili v 14 dneh po prejemu nepoškodovane pošiljke nazaj v naše skladišče.

Kam vrniti blago?

Blago vidno označite in pošljite na naslednji naslov:

Europosters s.r.o.
Mrač 270
Mrač, 257 21
Češka republika

Ali obstajajo izjeme?

Blago, narejeno na vaše povpraševanje, ni mogoče vrniti. Takšno blago je mogoče zahtevati le v primeru očitne tiskarske napake ali škode z naše strani. Obstajajo naslednje izjeme:

  • odtise lastnih fotografij na foto papir in platno

  • umetniški odtisi na zahtevo na foto papirju, platnu ali stenski poslikavi

  • uokvirjanje po meri

Za podrobnejše informacije obiščite našo stran Pogoji poslovanja.

Obrazec za vrnitev

Prenesite obrazec za vrnitev tukaj.Decorate your life!

Od leta 1999 je Europosters postal eden izmed najboljših prodajalcev plakatov, fototapet in stenske umetnosti. Trenutno sodelujemo z umetniki, fotografi in grafičnimi oblikovalci iz cele Evrope. V naši ponudbi najdete najlepše znane slike, pa tudi povsem nove umetnine sodobnih umetnikov. Z veseljem tiskamo celo vaše osebne fotografije in na vašo zahtevo lahko vaše odtise postavimo v kakovostne okvire. Zelo obožujemo notranje oblikovanje, ne pozabimo pa na ljubitelje glasbe, za katere nenehno širimo ponudbo plakatov, vrčkov, majic, kolekcijskih figuric in drugih licenčnih trgovskih izdelkov in daril.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 - 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Če še naprej uporabljate naše storitve, predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij Se strinjam ×
Top