We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: SKODELICE popust 10% Več informacij ×

Vračila


365 dni garancija vračila denarja!

EuroPosterji.si je zavezana k zagotavljanju visoke kakovosti izdelkov, vaše zadovoljstvo je 100% zagotovljeno!


Imate do 365 dni za vrnitev vaših izdelkov - eno celo leto!

Vaše zadovoljstvo je tisto, kar je najbolj pomembno za nas. Zato smo podaljšali čas vračila na 365 dni. Ne odlašajte s svojimi nakupi. V primeru, da naročilo ne ustreza vašim pričakovanjem, ga ​​pošlite nazaj in mi vam bomo vrnili denar ali zamenjali za druge izdelke.

 

Postopek vračila

1) Poškodovani izdelki zaradi dostave

Če sumite, da so se vaši izdelki poškodovali, medtem ko so se pošiljali, nam takoj pišite na info@europosterji.si s fotografijo paketa in poškodovanih predmetov. Kontaktirali vas bomo nazaj in vam sporočili, kaj storiti naprej. Obvestiti nas je potrebno v roku 48 ur. Kasnejše reklamacije ne bodo upoštevane.

 

2) Izdelki poškodovani v roku 24 mesecev po nakupu

So se vaši izdelki poškodovali, na primer na sončni svetlobi? Pošljite nam e-mail info@europosterji.si s fotografijo svojega poškodovanega predmeta in vam bomo sporočili kakšne ukrepe sprejeti.

 

3) Nezadovoljni z naročenimi izdelki

Mogoče se izdelki ne ujemajo z barvo vašega kavča, ali ne ustrezajo slogu vašega stanovanja. Ni problema, pošljite nazaj svoje predmete in vrnili vam bomo kupnino. Varno zapakirajte izdelke (po možnosti v originalno embalažo), da se prepreči morebitna škoda, ko se pošiljajo in jih pošljite na spodnji naslov.

 

V paketu, navedite svoje ime, številko naročila in številko bančnega računa, če želite vračilo denarja.

Prosimo, pošljite iste podatke o vaši vrnitvi na info@europosterji.si.

Denar vam bomo poslali v roku 14 dni po prejemu vrnjenega izdelka.


4) Prejeli ste napačen izdelek

Ali ste prejeli drug izdelek, kot ste naročili? Pošljite nam fotografijo predmeta, ki ste ga prejeli na info@europosterji.si Takoj vas bomo kontaktirali z informacijami kateri so naslednji koraki.

 

5) Manjkajoči predmeti v vašem naročiluh

Manjkajo določeni izdelki v vašem naročilu? Pošljite nam seznam manjkajočih predmetov na info@europosterji.si. Takoj vas bomo kontaktirali z informacijami kateri so naslednji koraki.

 

Prosimo, napišite nam vaše želje glede vračila. Izbirate lahko med naslednjimi možnostmi:

  • Vračilo denarja
  • Zamenjava

 

Če se odločite, za vrnitev izdelkov v roku 14 dni, vam bomo povrnili vrednost nakupa, kot tudi najnižjo ceno stroškov vračila. Po 14 dneh, vam bodo povrnili samo vrednost nakupa izdelkov.

 

Izdelki po meri (Vaše Fotografije, tiskane tapete, okvirjanje in Fotolia izdelki) niso v skladu z 14 dni ali 365 dni politiko vračanja izdelkov.

Za podrobnejše informacije obiščite našo stran Pogoji poslovanja.

Kontakt:
Europosters s.r.o.
Mrač 270
Mrač, 257 21
Češka republika

 


Decorate your life!

Europosterji smo na trgu prisotni že vse od leta 1999 in v tem času smo postali eden največjih prodajalcev posterjev, foto-tapet, slik, slikarskih reprodukcij in najrazličnejšega trgovskega blaga. Iz leta v leto konstantno rastemo in se v svoji ponudbi zmeraj trudimo prilagajati vašim željam in potrebam. Lahko vam natisnemo vaše posterje, uokvirimo vaše slike, ali pa vas samo navdihnemo z našim blogom, kjer lahko vedno znova najdete objavljene novosti iz filmov, TV serij in, kjer vas čaka veliko novih idej za notranje oblikovanje.

Obiščite nas na naši spletni strani in poiščite zase nekaj tistega, kar v vašem domu še pogrešate.

 

© 1999 - 2019, Europosterji.si Vse pravice pridržane

e-mail: info@europosterji.si
tel.: +420 777 33 44 55

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top