We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Odkrijte najboljše ponudbe tega tedna: SKODELICE & POSODE popust -15 % ×

Vračila

365 dni garancija vračila denarja!

EuroPosterji.si je zavezana k zagotavljanju visoke kakovosti izdelkov, vaše zadovoljstvo je 100% zagotovljeno!


Imate do 365 dni za vrnitev vaših izdelkov - eno celo leto!

Vaše zadovoljstvo je tisto, kar je najbolj pomembno za nas. Zato smo podaljšali čas vračila na 365 dni. Ne odlašajte s svojimi nakupi. V primeru, da naročilo ne ustreza vašim pričakovanjem, ga ​​pošlite nazaj in mi vam bomo vrnili denar ali zamenjali za druge izdelke.

 

Postopek vračila

1) Poškodovani izdelki zaradi dostave

Če sumite, da so se vaši izdelki poškodovali, medtem ko so se pošiljali, nam takoj pišite na info@europosters.eu s fotografijo paketa in poškodovanih predmetov. Kontaktirali vas bomo nazaj in vam sporočili, kaj storiti naprej. Obvestiti nas je potrebno v roku 48 ur. Kasnejše reklamacije ne bodo upoštevane.

 

2) Izdelki poškodovani v roku 24 mesecev po nakupu

So se vaši izdelki poškodovali, na primer na sončni svetlobi? Pošljite nam e-mail info@europosters.eu s fotografijo svojega poškodovanega predmeta in vam bomo sporočili kakšne ukrepe sprejeti.

 

3) Nezadovoljni z naročenimi izdelki

Mogoče se izdelki ne ujemajo z barvo vašega kavča, ali ne ustrezajo slogu vašega stanovanja. Ni problema, pošljite nazaj svoje predmete in vrnili vam bomo kupnino. Varno zapakirajte izdelke (po možnosti v originalno embalažo), da se prepreči morebitna škoda, ko se pošiljajo in jih pošljite na spodnji naslov.

 

V paketu, navedite svoje ime, številko naročila in številko bančnega računa, če želite vračilo denarja.

Prosimo, pošljite iste podatke o vaši vrnitvi na info@europosters.eu.

Denar vam bomo poslali v roku 14 dni po prejemu vrnjenega izdelka.


4) Prejeli ste napačen izdelek

Ali ste prejeli drug izdelek, kot ste naročili? Pošljite nam fotografijo predmeta, ki ste ga prejeli na info@europosters.eu Takoj vas bomo kontaktirali z informacijami kateri so naslednji koraki.

 

5) Manjkajoči predmeti v vašem naročiluh

Manjkajo določeni izdelki v vašem naročilu? Pošljite nam seznam manjkajočih predmetov na info@europosters.eu. Takoj vas bomo kontaktirali z informacijami kateri so naslednji koraki.

 

Prosimo, napišite nam vaše želje glede vračila. Izbirate lahko med naslednjimi možnostmi:

  • Vračilo denarja
  • Zamenjava

 

Če se odločite, da boste izdelek vrnili v roku 14 dni, boste prejeli povračilo zneska izdelka in najnižji znesek poštnine, če ga bomo zaračunali. Po 14 dneh, vam bodo povrnili samo vrednost nakupa izdelkov.

Prilagojeni predmeti (tiskanje na zahtevo, tisk za ozadja, uokvirjanje in izdelki iz bančnih fotografij) ne izpolnjujejo pogojev za 14-dnevno odpoved ali 365-dnevno vračilo.

Za podrobnejše informacije obiščite našo stran Pogoji poslovanja.

Kontakt:
Europosters s.r.o.
Mrač 270
Mrač, 257 21
Češka republika

 


Decorate your life!

Od leta 1999 je Europosters postal eden izmed najboljših prodajalcev plakatov, fototapet in stenske umetnosti. Trenutno sodelujemo z umetniki, fotografi in grafičnimi oblikovalci iz cele Evrope. V naši ponudbi najdete najlepše znane slike, pa tudi povsem nove umetnine sodobnih umetnikov. Z veseljem tiskamo celo vaše osebne fotografije in na vašo zahtevo lahko vaše odtise postavimo v kakovostne okvire. Zelo obožujemo notranje oblikovanje, ne pozabimo pa na ljubitelje glasbe, za katere nenehno širimo ponudbo plakatov, vrčkov, majic, kolekcijskih figuric in drugih licenčnih trgovskih izdelkov in daril.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 - 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top