We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-25 % za vse na steno BLACK FRIDAY DOBITE KODO ZA POPUST

Politika vračanja

 

Vaše zadovoljstvo je tisto, kar je najbolj pomembno za nas. Nakupov ni treba več odlašati. V primeru, da naročilo ne ustreza vašim pričakovanjem, ga ​​pošlite nazaj in mi vam bomo vrnili denar ali zamenjali za druge izdelke.

Uporabite naš sistem garancijskih zahtevkov ali sledite spodnjim korakom.


 

100%
jamstvo za zadovoljstvo

Kako naprej pri vračilu blaga:

V katerih situacijah lahko vrnete blago?

1) Poškodovani izdelki zaradi dostave

Če sumite, da so se vaši izdelki poškodovali, medtem ko so se pošiljali, nam takoj pišite na info@europosters.eu s fotografijo paketa in poškodovanih predmetov. Kontaktirali vas bomo nazaj in vam sporočili, kaj storiti naprej. Obvestiti nas je potrebno v roku 48 ur. Kasnejše reklamacije ne bodo upoštevane. Poškodovanega blaga vam ni treba pošiljati nazaj.


2) Izdelki poškodovani v roku 24 mesecev po nakupu

So se vaši izdelki poškodovali, na primer na sončni svetlobi? Pošljite nam e-mail info@europosters.eu s fotografijo svojega poškodovanega predmeta in vam bomo sporočili kakšne ukrepe sprejeti. Garancijski rok ne zajema napak, ki so nastale zaradi neprevidnega ravnanja ali mehanskih poškodb.


3) Nezadovoljni z naročenimi izdelki

Mogoče se izdelki ne ujemajo z barvo vašega kavča, ali ne ustrezajo slogu vašega stanovanja. Ni problema, pošljite nazaj svoje predmete in vrnili vam bomo kupnino. Če se odločite, da boste izdelek vrnili v roku 14 dni, boste prejeli povračilo zneska izdelka in najnižji znesek poštnine, če ga bomo zaračunali. Po 14 dneh vam bomo vrnili samo ceno izdelkov. Povratne stroške pošiljanja morate plačati na svoje stroške.

 

4) Prejeli ste napačen izdelek ali vam v naročilu mankajo nekateri predmeti

Ali ste prejeli drug izdelek, kot ste naročili? Manjkajo določeni izdelki v vašem naročilu? To se lahko zgodi in se za to opravičujemo. Pošljite nam fotografijo predmeta, ki ste ga prejeli na info@europosters.eu Takoj vas bomo kontaktirali z informacijemi, kako nadaljevati.

 

5) Ste prejeli izdelek slabe kakovosti?

Ste prejeli izdelek slabe kakovosti ali zamegljeno sliko? Pošljite nam fotografijo predmeta, ki ste ga prejeli na info@europosters.eu Takoj vas bomo kontaktirali z informacijemi, kako nadaljevati.

Kako zaviti in vrniti blago?

Če blago pošiljate nazaj, se prepričajte, da je varno zapakirano, da se med prevozom ne poškoduje. V idealnem primeru uporabite originalno embalažo, ki ste jo dobili z blagom.

Poleg pošiljanja paketa nam pošljite e-sporočilo na info@europosters.eu s podatki, da blago vračate. Navedite svoje ime, številko naročila in številko računa, kamor želite poslati vračilo.

Denar za blago bomo vrnili v 14 dneh po prejemu nepoškodovane pošiljke nazaj v naše skladišče.

Kam vrniti blago?

Blago vidno označite in pošljite na naslednji naslov:

EUROPOSTERS, s.r.o.
Žďár nad Metují 139 
549 55

Češka republika

... uporabite lokalno zbirno mesto:

V primeru vračila blaga lahko uporabite tudi to zbirno mesto, od koder se pošiljke v razsutem stanju vračajo v naše skladišče. Ko uporabljate možnost zbiranja, plačate samo stroške pošiljanja znotraj vaše države.

FROGMAN s.r.o.
Številka stranke: 6614
Zagrebška c. 106
2510 Maribor
Slovenija

Vrnjeno pošiljko na ta naslov lahko pošljejo samo ti prevozniki: DPD.

Ali obstajajo izjeme?

Blago, narejeno na vaše povpraševanje, ni mogoče vrniti. Takšno blago je mogoče zahtevati le v primeru očitne tiskarske napake ali škode z naše strani. Obstajajo naslednje izjeme:

  • odtise lastnih fotografij na foto papir in platno

  • umetniški odtisi na zahtevo na foto papirju, platnu ali stenski poslikavi

  • uokvirjanje po meri

Za podrobnejše informacije obiščite našo stran Pogoji poslovanja.

Obrazec za vrnitev

Da bi poenostavili postopek vračila blaga, vas prosimo, da uporabite obrazec za reklamacijo. Obrazec lahko izpolnite na spletu in ga pošljete po elektronski pošti, lahko pa ga izpolnite ročno in ga skupaj z blagom pošljete na zgoraj navedeni naslov.

Prenesite obrazec za vrnitev tukaj.
EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–16:00

 

© 1999–2023 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top