We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

Uokvirjanje slik

Stil poudari osebo, tako kot okvir poudari sliko

Enostavno lahko preoblikujete navadne slike v edinstveno umetniško delo s pomočjo pravega okvirja. Vaša notranjost nenadoma zapusti brezhiben vtis. Izberite iz velike izbire različnih lepih okvirjev.

Uokvirjanje po meri

Izbrani motiv bomo po vaših zamislih natisnili, laminirali in uokvirili. Okvir ne vsebuje nobenega stekla. Prozorna folija za laminiranje ščiti plakat pred zunanjimi vplivi, zato vam ni treba skrbeti, da bi ga poškodovali. Hkrati je lamino veliko bolj trpežen material kot steklo ali pleksi steklo in preprosto ne poči. Zahvaljujoč temu je tovrstno uokvirjanje veliko varnejše in poleg tega na njem ni madežev.

Mat laminirana filmska obloga

Naša mat laminirana folija ščiti umetnine pred poškodbami, prstnimi odtisi in sončnega sevanja. Prav tako odpravlja nezaželene odboje.

Uokvirjeno v 16 delovnih dni!

Proces uokvirjanja in pošiljanje traja približno 16 - 18 delovnih dni.

Več kot 50 stilov lišt in okvirjev

Široka paleta kakovostnih italijanskih okvirjev - izbira iz več kot 50 vrst obešalnikov za plakate. Izberite fotookvir, ki najbolje ustreza vaši fotografiji in notranjosti.

 

Varno vam pošiljemo k vam domov

Zagotavljamo vam, da vam bomo varno in brez poškodb dostavili.

Vrstni red okvirjanja je zavezujoč sporazum - je naročilo po meri - zato naročila ni mogoče preklicati.


Končni okvirji

Uokvirite ga sami! Izberite izmed naših pripravljenih okvirjev če iščete bolj cenovno ugodno možnost! Ti okvirji so narejeni iz pleksi materiala in imajo fiksne žagaste kovinske zatiče na zadnji strani.

Naši okvirji imajo brezčasen stil!

Vas zanima redekoracija vašega doma, vendar se bojite, da se umetniško delo ne bo ujemalo? Naši okvirji so brezčasni - preprosto zamenjate staro umetniško podobo z novo.

Toliko različnih barv in velikosti

Izberite popoln okvir, ki se bo ujemal z vašo umetnino in barvo, ki se bo vklopil v vašo notranjost. Če niste prepričani, kateo barva ali material izbrati, nam lahko pišete, nam pošljete sliko vaše notranjosti in sliko, ki jo želite zamenjati in naša ekipa oblikovalcev bo izbrala primeren okvir za vas!

Lište za plakate

Če niste ljubitelj običajnih okvirjev, potem imamo rešitev za vas! Preizkusite naše plastične okvirje. Plastični okvir lahko enostavno obesite s pomočjo vrvico in žebljem na steni.

Naši plastični okvirji so na voljo v črni in beli barvi v različnih velikostih.EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top