We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Najboljša ponudba tedna: STRIPI popust -40 % ×

Wonder Woman - Posterji, Plakati, Oblačila

Poster Wonder Woman - Defend
Wonder Woman - Defend 7,49 € Na zalogi!
61×91.5 cm · Poster
Prvi režiser filma je bil nekoč Ivan Reitman, katerega Ghostbusters je mogoče prepoznati po melodiji že zdaj. Vendar je šlo nekaj narobe in projekt je iz neznanega razloga zapustil.
Poster Wonder Woman 1984 - Neon Static
Wonder Woman 1984 - Neon Static 7,49 € Na zalogi!
61×91.5 cm · Poster
William Moulton Marston, avtor prvih stripov Wonder Woman, je leta 1915 ustvaril prototip sodobnega detektorja laži.
Skodelica Wonder Woman
Wonder Woman 10,49 € Na zalogi!
Skodelica
Leta 2005 se je Joss Whedon, ki je zdaj znan po sodelovanju pri projektih Marvel (Avengers, Agents of Shield) in DC (Justice League), pridružil delu in istega leta ponudil glavno vlogo Angelini Jolie. Toda Jolie je vlogo zavrnila.
Wonder Woman je lahko zapeljala Mjöllnija, znanega kot Thorjevo kladivo. Vemo, da "Kdor ima to kladivo, če je vreden, bo imel moč Thora." in po tem si zagotovo lahko predstavljamo, kako neverjetna Wonder Woman je!
Uokvirjeni plakat Wonder Woman - Run -30 %
Wonder Woman - Run 34,49 € 24,14 € Na zalogi!
30×40 cm · Uokvirjeni plakat
Obesek za ključe DC Comics - Wonder Woman Logo
DC Comics - Wonder Woman Logo 2,99 € Na zalogi!
Obesek za ključe
Skodelica Wonder Woman 84
Wonder Woman 84 11,49 € Na zalogi!
Skodelica


Wonder Woman lahko kljub dolgi zgodbi premaga katero koli oviro, če pride na zaslon: leta 1996 se je začelo delo na filmski adaptaciji priljubljenega stripa DC o lepi Diani, princesi Amazonk iz Themyscire med drugo svetovno vojno. Podpisan je bil prvi sporazum o snemanju filmov. Tako stripi kot film Čudovita ženska nam govorijo o neizmerni moči, veri v človečnost in pravičnosti. Mogoče je zato ta ikona feminizma, ki se bori za ljubezen, mir in enakost spolov, postala ustanovna članica dobro znane Lige pravičnosti.Europosterji – Ustvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 - 15:00

 

© 1999–2023 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top