We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Odkrijte najboljše ponudbe tega tedna: POPOTOVANJA popust -20 % ×

Sam Toft

24. 09. 2019

Sam Toft je priljubljena angleška slikarka, ki slovi po svojem nezgrešljivem slogu slik. Umetnica prinaša svoji umetnosti lahki humor, identične like in vse dopolnjuje z veliko barvami. V to umetnost se je zaljubil ves svet. Slike so primerne za reprezentativne prostore tudi za vaše domove. Za vas smo pripravili samo pare. Vso zbirko najdete v razdelku Stenska umetnost.

NAVDIH

Sam Toft je prehodila dolgo pot, preden je postala cenjena umetnica. Vse življenje je delala v različnih službah, dokler se nekega dne ni odločila, da bo spremenila svoje življenje in po študiju odšla v Liverpool. Tam je obiskovala tečaje umetnosti in slikanja. To jo je tako navdušilo, da je kariero začela kot slikarka. Kot pravi, se je takrat končno znašla.


KOLEKCIJA Z BARVAMI

Svoje slike ustvarja v nekaj originalnih delih. Navdihujejo jo življenjske izkušnje, ki jim daje novo življenje s široko paleto barv. Sam Toft skrbi za vsako podrobnost stenske umetnosti, nato jih podpiše in pošlje sama. V naši zbirki stenske umetnosti najdete njene odlične replike, ki jih lahko v nekaj dneh dobite v svojem domu.

K ZBIRKI SAM TOFT

 Decorate your life!

Od leta 1999 je Europosters postal eden izmed najboljših prodajalcev plakatov, fototapet in stenske umetnosti. Trenutno sodelujemo z umetniki, fotografi in grafičnimi oblikovalci iz cele Evrope. V naši ponudbi najdete najlepše znane slike, pa tudi povsem nove umetnine sodobnih umetnikov. Z veseljem tiskamo celo vaše osebne fotografije in na vašo zahtevo lahko vaše odtise postavimo v kakovostne okvire. Zelo obožujemo notranje oblikovanje, ne pozabimo pa na ljubitelje glasbe, za katere nenehno širimo ponudbo plakatov, vrčkov, majic, kolekcijskih figuric in drugih licenčnih trgovskih izdelkov in daril.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 - 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Če še naprej uporabljate naše storitve, predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij Se strinjam ×
Top