We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Odkrijte najboljše ponudbe tega tedna: SKODELICE & POSODE popust -40 % ×

Sam Toft

24. 09. 2019

Sam Toft je priljubljena angleška slikarka, ki slovi po svojem nezgrešljivem slogu slik. Umetnica prinaša svoji umetnosti lahki humor, identične like in vse dopolnjuje z veliko barvami. V to umetnost se je zaljubil ves svet. Slike so primerne za reprezentativne prostore tudi za vaše domove. Za vas smo pripravili samo pare. Vso zbirko najdete v razdelku Stenska umetnost.

NAVDIH

Sam Toft je prehodila dolgo pot, preden je postala cenjena umetnica. Vse življenje je delala v različnih službah, dokler se nekega dne ni odločila, da bo spremenila svoje življenje in po študiju odšla v Liverpool. Tam je obiskovala tečaje umetnosti in slikanja. To jo je tako navdušilo, da je kariero začela kot slikarka. Kot pravi, se je takrat končno znašla.


KOLEKCIJA Z BARVAMI

Svoje slike ustvarja v nekaj originalnih delih. Navdihujejo jo življenjske izkušnje, ki jim daje novo življenje s široko paleto barv. Sam Toft skrbi za vsako podrobnost stenske umetnosti, nato jih podpiše in pošlje sama. V naši zbirki stenske umetnosti najdete njene odlične replike, ki jih lahko v nekaj dneh dobite v svojem domu.

K ZBIRKI SAM TOFT

 Europosterji – Ustvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 - 15:00

 

© 1999 – 2022 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top