We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

Del št. 5: Nasveti, kako okrasiti svojo delovno sobo

08. 08. 2022

Nasveti, kako okrasiti svojo pisarno in delovno sobo

“Zelo težko je delati nič …” To je del slavnega citata Leslieja Nielsona. Na žalost je to samo smešen citat. V resničnem življenju moramo delati in pogosto od doma. No, ne more si vsak privoščiti razkošja, da bi imel svojo pisarno samo zase. Vendar ne obupajte! Vsako stanovanje lahko preuredimo po vaših željah. Prisvojite si zasebno nišo (na primer v dnevni sobi) – vse, kar potrebujete, je lepa miza, udoben stol in nenazadnje spektakularna dekoracija!

Kako to narediti?

  1. 1. V dobro urejeni delovni sobi, oziroma pisarni se najde prostor za vsako stvar in nesprejemljivo je, da postane le shramba. Nered močno moti našo koncentracijo – ki je pri študiju bistvena, kajne?
  2. Kam postaviti mizo? Po feng šuju se izogibajte sedenju s hrbtom proti vratom ali tik ob steni. Prav tako bodite čim dlje od svoje spalnice – tam počivate, ne delate!
  3. Osredotočite se na svoj stol! Če preživite dolge ure za računalnikom, vas lahko ogrožajo resne zdravstvene težave. Poskusite se takim ubraniti in si zagotovite kakovosten in udoben stol. Ne pozabite, da morate pri sedenju imeti komolec in koleno pod pravim kotom.

Privoščite si elegantne dekoracije! Znanstveno je dokazano, da lahko soba, ki sploh ni okrašena, zmanjša vašo delovno motivacijo. Nasprotno, okrašene stene ustvarijo prijetno vzdušje v delovni sobi in v njej bo veselje delati.

Nasveti za stenske dekoracije

Ali uživate v potovanju? Potem so zemljevidi sveta ali zemljevidi mest popolna dekoracija za vašo delovno sobo ali pisarno! Izbirajte iz bogate zbirke zemljevidov mest ali zemljevidov sveta, ki jih lahko uporabite tudi kot pripomoček za študij!

Nikoli se ne morete razburiti s citati in besedili! Odlično se podajo k drugim ilustracijam in plakatom, poleg tega pa lahko dvignejo vaše razpoloženje ali vas motivirajo k boljšim rezultatom! Naša zbirka je ogromna! Kateri se bo najbolj prilegal za vašo pisarno?

NAMIG oblikovalca: Če želite, da je vaša delovna soba elegantna, uskladite stene s pohištvom. Z nalepkami lahko enostavno polepšate svojo mizo ali knjižno polico.

Ustvarite svojo oazo miru, ki vas bo motivirala za vrhunsko delovno uspešnost tudi v vašem urejenem prijetnem domu! Gospodje lahko navdihujejo v naši kolekciji Man Cave in ustvarijo svojo elegantno moško nišo ali sobo, kjer bodo stene okrašene z ikoničnimi filmskimi plakati ali ilustracijami športnih avtomobilov. Dame pa bodo zagotovo občudovale našo kolekcijo Women power, ki jim bo potrdila, da so vse ženske edinstvene, neodvisne in lepe!


V pisarno

Vojtěch

Star Wars geek, however I'd watch any sci-fi/fantasy!

www.instagram.com/europosters_merch/EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top