We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Odkrijte najboljše ponudbe tega tedna: POPOTOVANJA popust -20 % ×

Ocena filma: Levji Kralj

02. 08. 2019

Tako kot pri Knjigi o Džungli, je za novo različico Levjega kralja odgovoren režiser Jon Favreau, ki je oboževalcem Marvela znan kot zvest spremljevalec Tonyja Starka z imenom Happy. Favreau je stavil na klasiko, ki jo ljubijo milijoni po vsem svetu. In vsekakor je zmagal. Rezultat je resnično vreden truda!

#AFRIŠKI SHAKESPEARE

Če ste eden od tistih ljudi, ki jim je všeč ta Shakespearova zgodba o mladiču Simba, ni nobenega izgovora za to, da si ne bi ogledali ta film. Čeprav je izvirna animacija Walta Disneyja resnično lepa, vam bo nova 3D različica vzela dih. Ne boste verjeli, da to niso prave živali! Prisegamo, nemogoče je najti boljše vizualne podobe. Res je, da so se v izvirni različici ustvarjalci med pogovori bolj igrali z izrazi živali, toda ekipa Jona Favreaua je to ohranila bolj naravno. Če Simba ne bi spregovoril z glasom Donalda Gloverja, bi morda celo mislili, da gledate dokumentarni film o življenju živali iz savane.

#HAKUNA MATATA

Česa drugega, poleg popolnih vizualnih del, se lahko veselite? Na primer, čudovite glasbe Hansa Zimmerja in Eltona Johna, ki jo je priredil Pharell Williams. Originalni filmski glasbi so dodali še dve pesmi. Mogoče tega ni bilo potrebno, ker so pesmi Can you Feel the Love Tonight ali Hakuna Matata nepremagljive, kljub temu pa je Beyoncé sodelovala pri filmu in če imaš Beyoncé, mora peti še več. To je jasno.

#ZAKAJ SPREMENITI NEKAJ, KAR DELUJE?

Ko gre za scenarij, so se scenaristi odločili, da stavijo na dokazano. Zgodba je enaka, tudi dialogi. Kljub temu se z novimi skladbami pojavljajo tudi nekateri novi prizori, vendar ne pričakujte neke nove zgodbe. Levji kralj je bil in je zelo čustveno doživetje. Za trenutek umiraš od ljubkosti malega Simbe, nato pa se smejiš dialogom Timona in Pumbe in seveda, ko umre dobri očka Mufasa, je nemogoče zadržati solze. Ne pozabite vzeti s sabo robčke, ker četudi niste jokali z originalno verzijo, vas bo ta sigurno ganila do solz!

ZBIRKA LEVJEGA KRALJADecorate your life!

Od leta 1999 je Europosters postal eden izmed najboljših prodajalcev plakatov, fototapet in stenske umetnosti. Trenutno sodelujemo z umetniki, fotografi in grafičnimi oblikovalci iz cele Evrope. V naši ponudbi najdete najlepše znane slike, pa tudi povsem nove umetnine sodobnih umetnikov. Z veseljem tiskamo celo vaše osebne fotografije in na vašo zahtevo lahko vaše odtise postavimo v kakovostne okvire. Zelo obožujemo notranje oblikovanje, ne pozabimo pa na ljubitelje glasbe, za katere nenehno širimo ponudbo plakatov, vrčkov, majic, kolekcijskih figuric in drugih licenčnih trgovskih izdelkov in daril.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 - 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Če še naprej uporabljate naše storitve, predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij Se strinjam ×
Top