We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: FILMSKI POSTERJI popust 25 % ×

Ocena filma: Levji Kralj

02. 08. 2019

Tako kot pri Knjigi o Džungli, je za novo različico Levjega kralja odgovoren režiser Jon Favreau, ki je oboževalcem Marvela znan kot zvest spremljevalec Tonyja Starka z imenom Happy. Favreau je stavil na klasiko, ki jo ljubijo milijoni po vsem svetu. In vsekakor je zmagal. Rezultat je resnično vreden truda!

#AFRIŠKI SHAKESPEARE

Če ste eden od tistih ljudi, ki jim je všeč ta Shakespearova zgodba o mladiču Simba, ni nobenega izgovora za to, da si ne bi ogledali ta film. Čeprav je izvirna animacija Walta Disneyja resnično lepa, vam bo nova 3D različica vzela dih. Ne boste verjeli, da to niso prave živali! Prisegamo, nemogoče je najti boljše vizualne podobe. Res je, da so se v izvirni različici ustvarjalci med pogovori bolj igrali z izrazi živali, toda ekipa Jona Favreaua je to ohranila bolj naravno. Če Simba ne bi spregovoril z glasom Donalda Gloverja, bi morda celo mislili, da gledate dokumentarni film o življenju živali iz savane.

#HAKUNA MATATA

Česa drugega, poleg popolnih vizualnih del, se lahko veselite? Na primer, čudovite glasbe Hansa Zimmerja in Eltona Johna, ki jo je priredil Pharell Williams. Originalni filmski glasbi so dodali še dve pesmi. Mogoče tega ni bilo potrebno, ker so pesmi Can you Feel the Love Tonight ali Hakuna Matata nepremagljive, kljub temu pa je Beyoncé sodelovala pri filmu in če imaš Beyoncé, mora peti še več. To je jasno.

#ZAKAJ SPREMENITI NEKAJ, KAR DELUJE?

Ko gre za scenarij, so se scenaristi odločili, da stavijo na dokazano. Zgodba je enaka, tudi dialogi. Kljub temu se z novimi skladbami pojavljajo tudi nekateri novi prizori, vendar ne pričakujte neke nove zgodbe. Levji kralj je bil in je zelo čustveno doživetje. Za trenutek umiraš od ljubkosti malega Simbe, nato pa se smejiš dialogom Timona in Pumbe in seveda, ko umre dobri očka Mufasa, je nemogoče zadržati solze. Ne pozabite vzeti s sabo robčke, ker četudi niste jokali z originalno verzijo, vas bo ta sigurno ganila do solz!

ZBIRKA LEVJEGA KRALJADecorate your life!

Europosterji smo na trgu prisotni že vse od leta 1999 in v tem času smo postali eden največjih prodajalcev posterjev, foto-tapet, slik, slikarskih reprodukcij in najrazličnejšega trgovskega blaga. Iz leta v leto nenehno rastemo in se v svoji ponudbi zmeraj trudimo prilagajati vašim željam in potrebam. Lahko vam natisnemo vaše posterje, uokvirimo vaše slike, ali pa vas samo navdihnemo z idejami v našem blogu, kjer lahko vedno znova najdete objavljene novosti iz filmov in TV serij ter kjer vas čaka veliko novih idej za notranje oblikovanje.

Obiščite nas na naši spletni strani in poiščite zase nekaj tistega, kar v vašem domu še pogrešate.

 

© 1999 - 2020, Europosterji.si Vse pravice pridržane

e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55

Ponedeljek - Petek
7:00 - 15:00

 

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top