We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: UOKVIRJENI PLAKATI popust 30 % ×

5 magičnih dejstev o Magičnih živalih

04. 11. 2018

V prihajajočih dneh prihaja na plano nova filmska avantura Magičnih živali in ta bo po dolgem in počez presegla zgodbe o Harryju Potterju. Preberite si naših pet dejstev in se, še preden se podate v kino, prepustite pravemu čarobnemu vzdušju.

#1 Magične živali kot dokumentarec 

Ko nekdo omeni dokumentarec, si predstavljate film o živalih?  No, tudi ta film o Magičnih živalih bi skorajda doletela enaka usoda. V čisto prvih načrtih za to priredbo filma je bil namreč predviden dokumentarni film o Newtonovem življenju in njegovemu delu z živalmi. 

 

#2 Napisano za Eddieja

Ste vedeli, da si je igralec Eddie Redmayne, ki v filmu nastopa kot Newt Scamander, nadvse želel dobiti vlogo v filmih o Harryju Potterju? Ko je se potegoval za vlogo Toma Riddleja, so ga zavrnili že po tem, ko je izrekel en sam stavek. Ko pa je J.K. Rowling pričela delati na scenariju za nadaljevanko o Newtu Scamanderju, ji je za glavno vlogo nemudoma prišel na misel Eddie. Ustvarjalci filma tako nikoli niso niti pomislili, da bi na mesto glavnega igralca postavili kogarkoli drugega in Eddie je bil seveda takoj sprejet.

#3 Skrivnost kače Nagini je razkrita

V novem napovedniku je bilo odkritega tudi nekaj posebnega o kači Nagini, enem od Mrlakensteinovih horkrucev.  Film namreč prvič predstavi njeno prvinsko človeško identiteto. Nagini je bila nekoč ženska, ki je zaradi izrečenega prekletstva za vedno ujeta v telo pošasti. Seveda upamo, da bomo tekom filma izvedeli še kaj več o njeni preteklosti in njenem izvoru.

 

#4 Skrit na zemljevidu

Se še spominjate zemljevida, ki ga je Harry Potter uporabljal, ko je spremljal ljudi, ki so se premikali po Bradavičarki? Nekaj njegovih oboževalcev je menda na prav tem zemljevidu našlo ime Newt Scamander, kar dejansko pomeni da sta bila Newt in Harry v določenem trenutku celo skupaj na Bradavičarki. Upamo lahko, da bomo v enem od petih delov filmske serije ugotovili, kaj je bil razlog za njegov obisk.

 

#5 Brez zabave za Dumbledora

Dumbledora bo tokrat odigral Jude Law, prav tako pa bomo lahko na platnih občudovali Johnnyja Deppa, ki se vrača kot Grindelwald. Ustvarjalci filma seveda vseh ostalih skrivnosti tega filma še ne želijo izdati, a vendarle je J. K. Rowling razkrila vsaj to, da se Dumbledore and Grindelwald v tem filmu ne srečata. Nekaj malega nam je o zgodovini njunega odnosa že poznano iz knjig, a občutek imamo, da bo vse skupaj postalo v naslednjih nadaljevanjih še precej bolj napeto.  Za tem delom prihajajo namreč še štirje zanimivi deli; čaka nas torej zabavno popotovanje, polno akcije, metaforike in (kar je najpomembneje) čarovniškega ozračja.

 

ŠE VEČ MAGIČNIH ŽIVALI! 

HARRY POTTER

 

 Decorate your life!

Europosterji smo na trgu prisotni že vse od leta 1999 in v tem času smo postali eden največjih prodajalcev posterjev, foto-tapet, slik, slikarskih reprodukcij in najrazličnejšega trgovskega blaga. Iz leta v leto nenehno rastemo in se v svoji ponudbi zmeraj trudimo prilagajati vašim željam in potrebam. Lahko vam natisnemo vaše posterje, uokvirimo vaše slike, ali pa vas samo navdihnemo z idejami v našem blogu, kjer lahko vedno znova najdete objavljene novosti iz filmov in TV serij ter kjer vas čaka veliko novih idej za notranje oblikovanje.

Obiščite nas na naši spletni strani in poiščite zase nekaj tistega, kar v vašem domu še pogrešate.

 

© 1999 - 2020, Europosterji.si Vse pravice pridržane

e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55

Ponedeljek - Petek
7:00 - 15:00

 

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top