We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: RAZPRODAJA ×

5 dejstev o: Maščevalcih

02. 05. 2018

O joj, o joj… V samo nekaj dneh bo težko pričakovani film napolnil kinematografe širom sveta. Seveda, govora je o filmu Maščevalci: Brezmejna vojna, prvi del. Film so označili kot “najbolj ambiciozno kombinacijo v zgodovini franšize”, zgodba je razdeljena v dva dela, oba izdana v razmaku enega leta. Verjetno ni potrebno poudariti, da so vsi Marvelovi fani zelo navdušeni, da bodo lahko končno videli svoje najljubše heroje skupaj v borbi proti Thanosu. Takoj po izdaji filma pa boste tukaj lahko našli tudi našo lastno oceno filma, saj bomo za vas oddrveli v najbližji kino in uživali v tem težko pričakovanem filmu. A vendar, bolj kot se premiera filma bliža, bolj počasi mineva čas. Zato je tukaj 5 dejstev o Maščevalcih, s katerimi bomo malce lažje zdržali do naslednjega tedna.

  1. Prvi strip o Maščevalcih je bil izdan 10. septembra 1963. Takrat so se heroji: Iron Man, Thor, Ant-Man, The Wasp in Hulk skupaj bojevali proti goljufu Lokiju.
  2. Ta strip je bil narejen in izdan samo zato, ker je pisanje dela Daredevil vzelo toliko časa. Marvelov založnik je potreboval nekaj, kar bo lahko hitro izdal, zato je bilo lažje uporabiti že poznane superjunake, in jih enostavno skupaj poslati na novo avanturo.

  1. Kapitan Amerika se je ekipi pridružil šele v četrtem delu. Čeprav ga danes poznamo kot nepogrešljivega in ključnega člana ekipe, je bil v skupino herojev dodan šele kasneje, ko je bilo nekaj od starih članov odslovljenih.
  2. Prvi film o Maščevalcih je v Marvelovo blagajno prinesel preko 1.5 milijarde dolarjev, in tako postal eden najbolj donosnih Marvelovih filmov vseh časov. Deležen je bil tudi res dobrih kritik tako od privržencev kot profesionalcev. To, da je v slogi moč, torej nedvomno drži.

  1. Eden najpopularnejših Marvelovih superjunakov vseh časov, Spiderman, je sprva zavrnil ponudbo, da bi se pridružil ekipi Maščevalcev. Razlog za to je bil, da je sam želel obdržati boj proti kriminalu na lokalni ravni.

Upamo, da ste uživali v prebiranju petih zanimivih dejstev o zgodovini Maščevalcev. Po našem mnenju je ta ekipa zagotovo eden največjih Marvelovih uspehov, zato komaj čakamo, da bomo te njihove nove dogodivščine lahko pogledali na velikem platnu. Še manjši bonus dodatek o prihajajočem filmu: Režiserji pravijo, da v sagi o Brezmejni vojni nastopa manj kot 68 igralcev! Prav tako v tem delu nekaj Superherojev doleti bližnje srečanje s smrtjo… Tukaj bomo zdaj končali in vas pustili viseti nekje med strahom in nestrpnostjo, vse dokler se ponovno ne vidimo; in sicer ob oceni filma! Do takrat pa:

ODKRIJTE ŠE VEČ AVENGERS IZDELKOV

&

ŠE VEČ O MARVEL UNIVERSEDecorate your life!

Europosterji smo na trgu prisotni že vse od leta 1999 in v tem času smo postali eden največjih prodajalcev posterjev, foto-tapet, slik, slikarskih reprodukcij in najrazličnejšega trgovskega blaga. Iz leta v leto konstantno rastemo in se v svoji ponudbi zmeraj trudimo prilagajati vašim željam in potrebam. Lahko vam natisnemo vaše posterje, uokvirimo vaše slike, ali pa vas samo navdihnemo z našim blogom, kjer lahko vedno znova najdete objavljene novosti iz filmov, TV serij in, kjer vas čaka veliko novih idej za notranje oblikovanje.

Obiščite nas na naši spletni strani in poiščite zase nekaj tistega, kar v vašem domu še pogrešate.

 

© 1999 - 2019, Europosterji.si Vse pravice pridržane

e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55

Ponedeljek - Petek
7:00 - 15:00

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top