We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ponudba tedna: RAZPRODAJA popust -70% ×

Ford GT40 - Black - 24h Le Mans - 1966 Reprodukcija

Skupna cena:
21,49 €
Zadnja 2 kosa na zalogi!
Dostavimo do: 3-4 delovnih dni
Reprodukcija: 70 × 50 cm
Dodaj v košarico
Pridobite 2,15 € popusta pri nakupu zahvaljujoč programu zvestobe.

This black Ford GT40 poster from the Colors of Speed collection depicts the 1966 Le Mans winner. The GT40 was designed in the 1960s specifically to beat Ferrari, and beat Ferrari is exactly what the car did – but its impact on motorsport ended up being far greater than either company anticipated. In 1966, the Mk.II version of the car dominated the 24 hours of Le Mans, finishing first, second and third. The black-colored Shelby-American Inc. GT40, driven by Bruce McLaren and Chris Amon, finished first in ‘66.

Ilustracije

Opis produktov

• "Ekskluzivni umetniški tiski z motivi ikoničnih dirkalnih avtomobilov in slavnih voznikov
  • Razvit z uporabo najnovejše tehnologije 3D modeliranja za ponovno izdelavo vsakega ikoničnega avtomobila iz nič
  • Živahne barve vsakega tiska vam bodo polepšale dan – tako kot sami avtomobili
  • Uradni licenčni izdelek
  • Reproducirano kot visokokakovostni ofsetni tisk na vrhunskem papirju 175g/m2
  • "

Podobne kategorije

Automobilist Novosti

EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne.

Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 - 15:00

© 1999–2023 Europosterji. Vse pravice pridržane.