We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: UOKVIRJENI PLAKATI popust - 30% ×

Zgodba o Toy Story

15. 09. 2019

Buzz Lightyear, Mr. Potato Head, Rex ali Andy … Če ste bili otroci ali njihovi starši sredi 90-ih, se zagotovo spomnite teh glavnih junakov filma Toy Story! Ta lepa animirana zgodba o igračah od Pixar-ja je bil prvi v celoti računalniško animiran celovečerni film. Po 9 letih si lahko končno ogledamo četrti (in zadnji) del v kinodvoranah. Pripravili smo vam nekaj zanimivih dejstev o zgodbi igrač, ki jih morda niste vedeli (ali pa ste jih pozabili) 😊

Drugi Človek na luni

Ste že kdaj pomislili na ime Buzz Lightyear? Eden najbolj priljubljenih junakov Toy Story tega imena ni dobil po naključju. Če ste malo pregledali zgodovino, ko smo se spominjali 50-letnice pristanka na Luni, veste, da je bil Neil Armstrong prvi človek, ki je hodil po Luni, vendar ne edini. Skupaj z njim sta bila v posadki Apolla 11 še dva moža – Michael Collins in Buzz Aldrin. Plastični astronavt je dobil ime po polkovniku Aldrinu. Ampak to še ni vse! Aldrin je osebno pomagal Buzz Lightyearu, da je leta 2005 obiskal Mednarodno vesoljsko postajo! Kar zadeva igrače, je le “češki mali krt” šel “dlje”. Na misiji na Luno je spremljal astronavta Andreja Feustela.

Little Bo-Peep

Bo Peep naj bi bila Barbie, vendar se je Mattel leta 1995 odločil, da ga prepove. Barbie se v tistem času ni mogla pojaviti v nobenem animacijskem filmu, ker so želeli, da je nevtralna. Deklice naj bi se same odločile, kakšen bo lik njihove ljubljene lutke in Mattel nanje ni hotel vplivati. Toda pozneje so si premislili in Barbie se je pojavila v drugem filmu. Zdaj ima celo svojo TV oddajo!

Toy Story 2 skoraj ni bilo

Ste kdaj delali nekaj zelo pomembnega v računalniku in “se je kar izbrisalo”? Ko so ustvarjalci Toy Story 2 imeli skoraj 90% posnetega filma, jih je napadel heker Anonymous, ki mu je uspelo vse izbrisati s svojo zlonamerno kodo. Na srečo je ena članica ekipe tisti dan naredila kopijo, ker je želela delati od doma. Popolnoma je rešila dan!

Toy Story 4

Minilo je skoraj 25 let od prve pustolovščine Buzza in Woodyja. Tokrat v sobo, v kateri igrače živijo, prihaja novinec, imenovan Forky, ki ga bo treba rešiti. Veselite se lahko številnih akcij in odličnih šal, pa tudi slavnih glasov Toma Hanksa, Tima Allena ali Keanuja Reevesa…

 

Zbirka Toy StoryDecorate your life!

Od leta 1999 je Europosters postal eden izmed najboljših prodajalcev plakatov, fototapet in stenske umetnosti. Trenutno sodelujemo z umetniki, fotografi in grafičnimi oblikovalci iz cele Evrope. V naši ponudbi najdete najlepše znane slike, pa tudi povsem nove umetnine sodobnih umetnikov. Z veseljem tiskamo celo vaše osebne fotografije in na vašo zahtevo lahko vaše odtise postavimo v kakovostne okvire. Zelo obožujemo notranje oblikovanje, ne pozabimo pa na ljubitelje glasbe, za katere nenehno širimo ponudbo plakatov, vrčkov, majic, kolekcijskih figuric in drugih licenčnih trgovskih izdelkov in daril.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 - 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top