We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: FILMSKI POSTERJI popust 25 % ×

Zgodba o Toy Story

15. 09. 2019

Buzz Lightyear, Mr. Potato Head, Rex ali Andy … Če ste bili otroci ali njihovi starši sredi 90-ih, se zagotovo spomnite teh glavnih junakov filma Toy Story! Ta lepa animirana zgodba o igračah od Pixar-ja je bil prvi v celoti računalniško animiran celovečerni film. Po 9 letih si lahko končno ogledamo četrti (in zadnji) del v kinodvoranah. Pripravili smo vam nekaj zanimivih dejstev o zgodbi igrač, ki jih morda niste vedeli (ali pa ste jih pozabili) 😊

Drugi Človek na luni

Ste že kdaj pomislili na ime Buzz Lightyear? Eden najbolj priljubljenih junakov Toy Story tega imena ni dobil po naključju. Če ste malo pregledali zgodovino, ko smo se spominjali 50-letnice pristanka na Luni, veste, da je bil Neil Armstrong prvi človek, ki je hodil po Luni, vendar ne edini. Skupaj z njim sta bila v posadki Apolla 11 še dva moža – Michael Collins in Buzz Aldrin. Plastični astronavt je dobil ime po polkovniku Aldrinu. Ampak to še ni vse! Aldrin je osebno pomagal Buzz Lightyearu, da je leta 2005 obiskal Mednarodno vesoljsko postajo! Kar zadeva igrače, je le “češki mali krt” šel “dlje”. Na misiji na Luno je spremljal astronavta Andreja Feustela.

Little Bo-Peep

Bo Peep naj bi bila Barbie, vendar se je Mattel leta 1995 odločil, da ga prepove. Barbie se v tistem času ni mogla pojaviti v nobenem animacijskem filmu, ker so želeli, da je nevtralna. Deklice naj bi se same odločile, kakšen bo lik njihove ljubljene lutke in Mattel nanje ni hotel vplivati. Toda pozneje so si premislili in Barbie se je pojavila v drugem filmu. Zdaj ima celo svojo TV oddajo!

Toy Story 2 skoraj ni bilo

Ste kdaj delali nekaj zelo pomembnega v računalniku in “se je kar izbrisalo”? Ko so ustvarjalci Toy Story 2 imeli skoraj 90% posnetega filma, jih je napadel heker Anonymous, ki mu je uspelo vse izbrisati s svojo zlonamerno kodo. Na srečo je ena članica ekipe tisti dan naredila kopijo, ker je želela delati od doma. Popolnoma je rešila dan!

Toy Story 4

Minilo je skoraj 25 let od prve pustolovščine Buzza in Woodyja. Tokrat v sobo, v kateri igrače živijo, prihaja novinec, imenovan Forky, ki ga bo treba rešiti. Veselite se lahko številnih akcij in odličnih šal, pa tudi slavnih glasov Toma Hanksa, Tima Allena ali Keanuja Reevesa…

 

Zbirka Toy StoryDecorate your life!

Europosterji smo na trgu prisotni že vse od leta 1999 in v tem času smo postali eden največjih prodajalcev posterjev, foto-tapet, slik, slikarskih reprodukcij in najrazličnejšega trgovskega blaga. Iz leta v leto nenehno rastemo in se v svoji ponudbi zmeraj trudimo prilagajati vašim željam in potrebam. Lahko vam natisnemo vaše posterje, uokvirimo vaše slike, ali pa vas samo navdihnemo z idejami v našem blogu, kjer lahko vedno znova najdete objavljene novosti iz filmov in TV serij ter kjer vas čaka veliko novih idej za notranje oblikovanje.

Obiščite nas na naši spletni strani in poiščite zase nekaj tistega, kar v vašem domu še pogrešate.

 

© 1999 - 2020, Europosterji.si Vse pravice pridržane

e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55

Ponedeljek - Petek
7:00 - 15:00

 

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top