We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ponudba tedna: FANTAZIJA & SCI-FI popust -40 %

Zakaj bi imeli naročiti fototapeto

05. 01. 2022

Razmišljate o dekoriranju svoje stene in ne veste, kako in kam bi lahko zabili žeblje? Kaj pa, če udarite v električno napeljavo? In jak pa storite, če vam bo motiv po enem mesecu nehal biti všeč? Z našimi fototapetami lahko vse svoje dvome odložite! Privoščite si naše fototapete v poljubni velikosti in si zagotovite to najboljšo dekoracijo za vas!

 

Ekološki tisk za vsako steno

Za tisk fototapete uporabljamo tiskalnik na osnovi vode in smole. Tisk je 100 % ekološki, zato vam ni treba skrbeti, če fototapeto date v otroško sobo. Poleg tega je fototapeto zelo enostavno nalepiti, lahko to stori vsak.

 

Uporabite fototapeto, da skrijete vse pomanjkljivosti!

Jak pa je s tisto eno luknjo v steni, ki vas gleda že 2 meseca? Polnilo in barvo lahko hranite v kleti in samo nalepite fototapeto. Zahvaljujoč odpornemu lepilu lahko stensko fototapeto večkrat premaknete in se še vedno drži kot prvič. In potem, ko jo odlepite, ostane stena v enakem stanju, ker fototapeta ne poškoduje barve.

 

Kako aplicirati fototapeto?

Aplikacija je enostavna, tudi otroci jo lahko naredijo sami! Ne potrebujete niti kladiva, žebljev in niti lepila. Za razliko od klasičnih tapet, pri katerih potrebujete lepilo, fototapeta zaradi akrilatnega lepila drži sama na steni. In ne samo na steni, lahko jo nalepite na mavčno steno in celo okna ali vrata. Recimo, da mehurček zaide pod fototapeto, to se lahko zgodi. Ni važno, lahko jo odlepite, zgladite mehurčke in jo ponovno prilepite.

 

Oglejte si naš video in se prepričajte sami!

 

 

Zdaj se samo odločite, ali želite okrasiti omaro, vrata, del ali celo celotno steno. Naša fototapeta je rešitev za vse. Ostane le, da izberete motiv in velikost stenske nalepke.

 

 

Tudi preberite: Fototapete: kako jih izbrati in obesiti

 

Izberite si svojo fototapeto

 

Kristýna

" Streamer of all kind of games and big fan of fantasy and sci-fi movies. "  There is nothing better than a pleasant evening spent watching favorite movies or playing computer games and chatting with my viewers on stream.

www.instagram.com/europosters_merchEuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top