We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Odkrijte najboljše ponudbe tega tedna: SKODELICE & POSODE popust -40 % ×

Vedno z zemljevidom…

24. 09. 2019

Ste se že kdaj vprašali, zakaj so potovanja tako priljubljena? Ne? Ne gre samo za počitek, ki ga vsi uživajo na počitnicah, ampak gre tudi za novo pustolovščino. Dejansko mi ljudje nismo ustvarjeni za stereotip, stres ali delovni pritisk. Tu smo, da uživamo! Zagotovo se strinjate, da na dopustu redko srečate ljudi, ki se ne veselijo novih izkušenj in niso srečni. Super je odkrivati ​​nove kraje, ljudi in kulture. Zato smo za vas pripravili zbirko zemljevidov, da boste vedno tudi našli pot domov 🙂

POLNO BARV

Ste strastni popotniki in bi radi imeli doma zanimivo sliko ali zemljevid na steni? Če imate le belo steno, jo lahko še boljše dopolnite s pisanimi dodatki. Preizkusite naše večbarvne umetniške zemljevide, ki so videti, kot da so jih naslikali profesionalni slikarji.

MODERNI IN PREPROSTI ZEMLJEVIDI

Če imate raje moderen koncept zemljevidov, obstaja rešitev za vas. Na naši spletni strani lajko najdete preproste srebrne ali zlate zemljevide. Poleg tega, imamo še nekaj zelo posebnega! Vključili smo še en zemljevid, ki ga je mogoče opraskati. Kaj mislimo? Vzamete kovanec in opraskate državo, ki ste jo obiskali. Pojavila se bo z drugo barvo. Odlična ideja za darilo, kaj menite?

ZA OBOŽEVALCE “IGRE PRESTOLOV”

Za tiste, ki ste navdušeni nad serijo “Igra prestolov“, imamo na voljo več kosov zemljevidov in plakatov, s katerimi boste lahko srečni doma.

POTOVANJE V ČASU

Včasih mislimo, da bi bilo super potovati v času. Kakšno je bilo življenje v 16., 17. ali 18. stoletju? So se ljudje počutili bolje? So bili bližje drug drugemu? Škoda, da tukaj ni časovnega stroja, kot v filmu “Nazaj v prihodnost”. No, še vedno si lahko ogledamo vintage oz. zgodovinski zemljevid, ki bo vsaj začrtal geografsko razporeditev sveta, kot so ga poznali pred davnimi leti.

K ZBIRKI ZEMLJEVIDOV

 Europosterji – Ustvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 - 15:00

 

© 1999 – 2022 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top