We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

V pisarni se motivirajte s čudovitimi okraski!

14. 06. 2020

Obdobje splošnega home office se počasi umirja in čas je, da se vrnemo v pisarne. A vrnitev na delo ni enostavna, saj se ljudje tako dobro počutijo doma! Svetovali vam bomo, kako narediti selitev iz dnevnih sob in kuhinj nazaj v pisarno ljudem čim bolj prijetno…

# Kot doma

Najem in opremljanje pisarn ni poceni, zato smo pogosto zadovoljni v ne povsem prijetnem okolju. In to je škoda, saj izgled delovnega prostora resnično močno vpliva na zaposlene. Spomnite se, kako je izgledalo vaše stanovanje ali hiša, preden ste ga opremili! Vas te prazne bele stene niso malo motile? Prepričani smo, da ste se v trenutku, ko ste jih naslikali v prijetnem tonu in jih okrasili s slikami po svojem okusu, resnično počutili kot doma. In takšna hišna ali pisarniška dekoracija ne bi smela stati milijonov!

# Vprašajte ljudi, kaj jim je všeč

Če se boste odločili, da boste svoje zaposlene ali sodelavce razveselili z novo dekoracijo, jih ne pozabite vprašati, kaj bi radi. Preden se vsi vrnete v pisarno, jim v klepetalnico dodajte nekaj predlogov. Nimate časa, da bi kaj iskali? Ni problem! To smo storili za vas! Izbrali smo najlepše in primerne plakate in fotografije, ki bodo všeč vaši ekipi. Potem se morate samo odločiti, na katero steno boste obešali slike in v kateri okvir jih boste postavili!

POGLEJTE PISARNIŠKO ZBIRKO

Če ne želite izgubljati preveč časa z glasovanjem – čas je denar, upoštevajte te nasvete pri dekoriranju:

  • Manj je več – ne samo za vaš proračun, bolje bo, če ne pretiravate z veliko barvami in slikami. Še posebej, če je vaša pisarna precej majhna ali polna omar.
  • Izberite prijetne barve – črno-bele fotografije so elegantne, vendar pazite, da celotna notranjost ni ravno v teh barvah. To je lahko za vaše zaposlene moteče. Poskusite izbrati nekaj v enem od pastelnih odtenkov – svetlo rumena, zelena, modra ali smetana ljudi spravi v dobro razpoloženje!
  • Motivacija – Ali menite, da zaposleni nimajo motivacije? Pomagajte jim z motivacijsko dekoracijo! V tej kolekciji boste našli najboljše in najbolj motivirajoče.
  • Tema – Ali imate turistično agencijo? Motivirajte svoje zaposlene (in stranke) z okraski iz čudovitih fotografij potovanj z vsega sveta! (Lahko tiskamo tudi tiste, ki ste jih sami posneli!) Se posvečate modi? Potem bodo te modne ilustracije še kako koristne. Ponujamo izdelke za skoraj vse vrste podjetij! (In če slučajno pogrešamo vaše, nas kontaktirajte – z veseljem vam bomo svetovali in sestavili posebno zbirko.)

# Prijetno okolje za sprostitev

Nekatera podjetja svojim zaposlenim nudijo priložnost, da se med odmorom odpravijo v telovadnico podjetja, druga pa imajo kul cono z igriščem. Vendar sta oba finančno in prostorsko zahtevna. Kljub temu je dobro, da svojim zaposlenim ponudite nekaj prostora za sprostitev. Čeprav se vam zdi, da ljudje večinoma delajo v pisarni, ne pozabite, da človek ni stroj in se po nekaj urah sedenja za računalnikom utrudi in izgubi sposobnost razmišljanja. (In vsekakor potrebujete njihove kreativne ideje!) Vaši zaposleni bodo veliko učinkovitejši, če boste za trenutek sprostitve ob kavi in ​​prijetnega pogovora s sodelavcem določili vsaj majhen kotiček. Kaj bi moralo biti tam?

  • Sedeži – Pisarniški stoli so običajno udobni, vendar niso primerni za sprostitev. V pisarno si priskrbite vsaj majhen kavč.
  • Naravna svetloba – Če vaš pisarniški prostor to omogoča, postavite “kul cono” na svetlejše mesto. Ko zaposlenega usmerite v shrambo brez oken, lahko med spanjem zaspi.
  • Sestavljanke – Če želite, da vaši zaposleni trenirajo možgane tudi med odmorom, jim dajte nekaj sestavljank. Ta dejavnost jih lahko sprošča in poleg tega pomaga ponovno zagnati miselni proces. Priporočamo fotografiranje znanih slik ali mest. Zadržali jih bodo še nekaj časa!
  • Osvežilne pijače – lačni možgani ne zmorejo veliko. Če ne želite, da bi se zaposleni kadarkoli zatekli v vašo trgovino s sladkarijami, opremite njihovo pisarno s skledo svežega sadja. Ne pozabite tudi na dovod tekočine. 😊

Ne glede na to, ali se boste odločili za ustrezno obnovo ali samo kupili nekaj novih slik, smo prepričani, da bodo vaši zaposleni cenili vaš trud. Imeli smo težaven čas s koronavirusom, vendar to ne pomeni, da moramo še vedno živeti v strahu in slabem razpoloženju. Če lahko, ne stresujte svojih zaposlenih in jim namesto tega dajte moč in motivacijo, tako da jim pokažete, kako vam je mar za njih in njihovo dobro počutje. Videli boste, da bodo srečni zaposleni brez skrbi delali na 150%!

NAVDIHNITE SE V PISARNIŠKI ZBIRKIEuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top