We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

TOP 5 zabavnih dejstev iz serije Gospodar prstanov: Prstani moči

29. 08. 2022

Vsi komaj čakamo konec septembra! Izhaja uradna serija Gospodar prstanov! Oglejmo si Gospodarja prstanov: Prstane moči in vsa zabavna dejstva iz njegova snemanja!

  1. Manj je več … ampak ne ko govorimo o denarju

Še pred začetkom snemanja sta se Netflix in Amazon borila za pravice do Tolkienovega dela. Na koncu je zmagal Amazon, ki je kupil pravice za 250 milijonov dolarjev. Stroški prve sezone bodo okoli 500 milijonov dolarjev. No, to ni problem za podjetje, kot je Amazon. Če bi želeli serijo producirati celo sami bi tudi ni bil problem. Jeff Bezos, izvršni direktor in lastnik podjetja, ima premoženje okoli 160 milijard dolarjev.

  1. Vojna Rohirrima

Smo več kot prepričani, da to ni zadnje potovanje v Srednji svet, saj je bilo napovedano, da bo leta 2024 izšel še animiran film. Ta film naj bi govoril o Helmu, kralju Rohana. Vam zveni znano? No, moralo bi biti, ker ga zagotovo poznate iz bitke pri Helmovem breznu. Film bo produciralo podjetje Warner Bros in bo skupaj s serijo predzgodba izvirne trilogije.

  1. Kot pri FBI!

Amazon je uvedel številne varnostne ukrepe zaradi nevarnosti uhajanja informacij. V vseh prostorih, kjer se je razpravljalo o zapletu serije, so bila vsa okna zatemnjena in dostop do sestankov je bil bolj podoben sedežu FBI. Varnostni agenti so morali preveriti prstne odtise vseh, ki so vstopili. Vendar se je splačalo. Serija je ostala velika skrivnost za vse oboževalce in to do izida uradnega napovednika.

  1. IŠČE SE: Grdi ljudje

Nihče od nas ne more izbrati, s kakšnim videzom se bo rodil. Nekdo je rojena Miss Universe, drugi so bolj podobni Quasimodu. Kljub temu je bil ravno tisti videz dobro uporabljen pri kastingu serije, predvsem v vlogah orkov. Osebje je skušalo prihraniti čim več denarja in ličila so lahko predstavljala velik del seznama stroškov. In tu pridejo ljudje z nenavadnim videzom, ki so bili postavljeni v vloge orkov. No, vsaj vsi zavrnjeni bi lahko bili polaskani, da so preveč lepi za orke.

  1. Kdo je kdo v Prstanih moči?

Ne pričakujte, da boste tukaj videli veliko znanih obrazov. Vidimo lahko le nekaj likov, znanih iz izvirne trilogije. Med njimi sta Galadriel in Elrond, vendar v izvedbi drugačnih igralcev, kot ju poznamo. Morda obstaja še kakšen znan lik, mladi Aragorn, vendar nismo prepričani. Glavni antagonist, namesto Saurona, je Melkor. Torej, če niste izbrali najljubšega lika v glavni trilogiji, imate odlično priložnost, da izbirate med različnimi novimi obrazi v Rings of Power.

Preverite zbirko Gospodar prstanov

Vojtěch

Star Wars geek, however I'd watch any sci-fi/fantasy!

www.instagram.com/europosters_merch/EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top