We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

TOP 5 ikoničnih rekvizitov, ki vam brez besed sporočajo naslov filma

30. 06. 2021

Številni kultni filmi in serije so postali kultni ne le zaradi svojih fantastičnih zgodb, umetniškega oddelka, igralske zasedbe, ampak tudi zaradi tipičnih predmetov, s katerimi lahko takoj in praktično brez besed veste, za kateri kinematografski film gre. In ker smo veliki ljubitelji filmov, vam predstavljamo seznam 5 najbolj znanih filmov in serijskih rekvizitov.

 
5. Magičnapalica 

 

Čarovniški svet Harryja Potterja je poln predmetov, o katerih bi se lahko ure in ure pogovarjali. Vendar pa je predmet, ki smo ga izbrali, ključnega pomena ne samo za Harryja, ampak tudi za vsakega čarovnika na tem svetu! In ne, to ni zlati snitch ali klobuk izbiruh, ampak čarobna palica! Ker brez nje, tudi Lord Vol … emh, no, gospod, čigar ime ni izgovorjeno, bi brez te čarobne palice lahko le vihtel z rokami. In priznajte, ali najprej pomislite na kaj drugega, ko rečete Harry Potter? Za nas ne, ker lahko ta čarobna palica dobesedno naredi čudeže.

 
4. Nindževtrak za glavo 

 

Ali veste, kako enostavno postati nindža? Metanje kuna? Skrivanje? Tiho hojo? Ja, vse te stvari počnejo nindže, toda tisto, kar vas resnično naredi pravega ninja, je nositi prave dodatke! In pod dodatki mislimo na trak za nindžo! Resda, ko zagledate nekoga z naglavnim trakom iz skritih listov, takoj veste, da je to ninja, ki je pripravljena postati nov Hokage. Bodi kot nindža!

3. Čarovnikovaogrlica  

 

Ko se na vašem območju pojavi čudo ali kakšna zla pošast, morate poklicati pravega lovca na pošasti. In ali je za to delo še kdo primernejši od slavnega Geralta iz Rivije, belega volka, ki bo za pravo nagrado za kovanec odstranil katero koli pošast? In poleg belih las in para geraltovih mečev je zanj najbolj značilna njegova slavna volčja ogrlica. Ker ne piše le, kateri šoli pripada Geralt, ampak tudi kaže, da bi se morala vsaka pošast in zlobnik skriti, ko je ta junak v bližini. 

2. Enprstan 

 

Vmesni svet skriva nešteto fantastičnih in močnih relikvij, kot so meči in oklep. Vendar nobeden od njih ne presega stvarstva temnega gospoda Saurona, ki je v ognju gore Doom skril En prstan. Ker En prstan bo vladal vsem, en prstan, ki jih vseh najde … no, veste, kako se nadaljuje. In ta mali Dragi je pogosto povzročal težave Družbi prstana, ki se je zavezala, da bo ta prstan uničila. Toda Prstana ni bilo tako enostavno uničiti in zato je imela naša skupina veliko dogodivščin, polnih škratov, orkov, balrogov in gora, polnih vroče lave. No, človek ne bi verjel, kaj zmore tako majhen zlati prstan.

1.Svetlobni meč 

 

In tu imamo prvo mesto! Kaj je lahko bolj ikonično kot svetlobni meč?! Znamenito orožje, po katerem je bila znana ta velika vesoljska saga. Svetlobni meči niso le ponoreli oboževalcev, ampak so tudi trajno spremenili filmsko industrijo. Navsezadnje lahko s svetlobnim mečem režete kovino kot vroče maslo ali pa odvračate strele na sovražnike. In ne samo to! Glede na barvo meča lahko enostavno ugotovite, ali njegov lastnik pripada Temni ali Svetli strani Sile. In brez sramu si priznamo, da bi si sami želeli imeti en tak laserski meč doma, saj bi vsaj morali imeti kaj za rezanje šunke ali toasta. 🙂 

 

Oglejte si TOP filmske plakate.EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top