We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: UOKVIRJENI PLAKATI popust 30 % ×

TOP 5 dejstev o Venomu, ki bi jih morali poznati

12. 10. 2018

Obdobje junakov na nalogi, da rešijo svet, je minilo. Sceno zdaj prevzemajo zgodbe o Anti-junakih. Zato shranite svoje možgane na varno in si nabavite malo več čokolade, kajti zdaj prihaja Venom…močnejši kot kadarkoli poprej.

Preden pa oddrvite v kino, obvezno preberite naslednja pomembna dejstva. Prav ta bi vas namreč lahko obvarovala pred Venomom samim.

 

Možgani in čokolada
Naj vas kar v začetku rešimo vseh dvomov in uvodoma izdamo tisto najpomembneje. Da, Venom je možgane. Še posebej rad ima človeške, a tudi veveričjih, denimo, se ne brani. Obstaja samo ena stvar, ki jo ima še rajši od možganov. To je čokolada. Hmm…

 

Seksi bivša žena
Pravzaprav se je že težko odločiti, o kateri strani Venoma pisati, a tokrat smo se odločili za Eddie-ja. Eddie bivšo ženo; tako v stripu in v filmu, in med njima se še vedno nekaj plete. V filmu lik bivše žene odigra Michelle Williams, ki je v zasebnem življenju vdova Heatha Ledgerja in tudi mama njegove hčerke.

 

Gledanje televizije
Kot vemo iz stripov, Venomov simbiont noro obožuje gledanje televizije. A kako mu to časovno uspe izvesti?  Baje to dela takrat, ko Eddie spi.

 

Družinske težave
Eddie je imel težavno otroštvo in mogoče je ravno zato prav on najprimernejša žrtev za Venoma. Eddijeva mati je umrla med njegovim rojstvom. Tako je ob sebi mel le sestro, ki se je vedno trudila poskrbeti za vse, in pa ignorantskega očeta, ki ga je venomer krivil za materino smrt. Takšna kruta situacija te nedvomno zaznamuje za vse življenje. 

 

Ne zna lagati
Kot piše na spletni strani CBR, je Venom v drugi seriji stripov priznal, da ne zna lagati. Na splošno ne govori veliko in skorajda res ni laži, ki bi kdajkoli prišla iz njegovih ust. 

 

Verjamemo, da se veselite prihoda Venoma prav tako močno, kot mi! 

Konec koncev gre res morda samo za prijaznega in odkritosrčnega fanta, ki rad gleda televizijo in občasno pozoba kakšno Milko 🙂

 

Več o Venomu

Vstopite v svet Marvela

VirDecorate your life!

Europosterji smo na trgu prisotni že vse od leta 1999 in v tem času smo postali eden največjih prodajalcev posterjev, foto-tapet, slik, slikarskih reprodukcij in najrazličnejšega trgovskega blaga. Iz leta v leto nenehno rastemo in se v svoji ponudbi zmeraj trudimo prilagajati vašim željam in potrebam. Lahko vam natisnemo vaše posterje, uokvirimo vaše slike, ali pa vas samo navdihnemo z idejami v našem blogu, kjer lahko vedno znova najdete objavljene novosti iz filmov in TV serij ter kjer vas čaka veliko novih idej za notranje oblikovanje.

Obiščite nas na naši spletni strani in poiščite zase nekaj tistega, kar v vašem domu še pogrešate.

 

© 1999 - 2020, Europosterji.si Vse pravice pridržane

e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55

Ponedeljek - Petek
7:00 - 15:00

 

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top