We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

Skandinavski življenjski slog

02. 11. 2019

Skandinavski slog zapolnjuje strani najbolj branih oblikovalskih revij. Ta preprost slog je nastal v petdesetih letih prejšnjega stoletja v severnih državah in je znak belih sten, lesenega pohištva in poudarek minimalizmu in naravi. Preberite naš članek, če želite izvedeti, kako okrasiti vaše prostore v tem slogu.

ČIST STIL

Bele stene, pohištvo, preproga… Ko gre za skandinavski slog, bele barve nikoli ni dovolj. Bela barva je temelj, saj le ta ima moč ustvarjanja čistega videza in prikliče brezčasen in preprost dizajn. Kot bonus lahko vanj dodate katero koli barvo, kakršno je trenutno priljubljena, zato se vam ni treba spraševati, ali gre za primerno barvno kombinacijo.

NARAVNI MATERIALI

Leseni okraski v kombinaciji z barvo medtem običajno pomagajo ustvariti harmonijo. Uporabite lahko lepo siv, bled les, lahko pa tudi temno rjavega, češnjevega ali hrastovega… To je odvisno od osebnih želja… Pomembno je, da naravo občutite v notranjosti in izkoristite njeno lepoto. Na nekaterih lesenih površinah, bodisi na pohištvu, stenah ali tleh, uporabljajo tudi belo barvo, ki daje notranjemu slogu bolj rustikalen značaj.

Ne pozabite pa na druge materiale, ki jih uporabljajo severnjaki, kot so kovina, steklo ali kamen in marmor, ki se pogosto uporablja v obliki okraskov ali dopolnilnega pohištva, kot so konferenčne in kavne mize ali vitrine. Poleg tega v skandinavskem slogu ni treba oklevati z uporabo naravnega tekstila, kot so bombaž, volna ali usnje.

Upoštevajte tudi, da je narava sama najboljši nosilec navdiha, idej in inovativnosti. Priporočamo mirno vzdušje gozda ali nevarno moč volčjega pogleda.

K ZBIRKI NARAVEEuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–16:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top