We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: RAZPRODAJA ×

Recenzija videoigrice: Halo Wars 2

22. 04. 2017

Naša rubrika blogov, kjer ocenjujemo videoigrice je precej sveža. Tako sveža, da se še kadi iz nje.. pravzaprav gre za sploh prvo recenzijo, kjer pa smo si za krstni pregled izbrali igrico Halo Wars 2. Nova igrica, ki vas odpelje skozi napeto zgodbo preživetja v Halo univerzumu v RTS (realistični strategiji) žanru. Na žalost se največja ikona izmed liki, Master Chief, ne pojavlja v sami igrici. Upamo, da boste uživali ob mislih, ki smo jih izbrali za vas. Pričakujte tudi kakšno grajo, zato se dobro pripravite!

Halo Wars 2 – Key Art plakat ; Cena 5,99 €

Zgodba

Igralčeva dogodivščina se prične na krovu UNSC ladje, imenovane Spirit Of Fire, kjer se zbere ekipa pod poveljstvom kapitana James Cutterja. Gre za dogodek pred zaključkom Halo 5 igrice, ko ima Master Chief.. nesoglasje z Cortano. Cilji so razdeljeni na 12 različnih kampanjskih misij. Sovražnike zastopa Covenant military faction, the Banished, pod poveljstvom Atrioxa. Cilj igre je ustaviti sovražne sile pred stvaritvijo uničujočega Halo kroga.

Glavni junaki

Kot prvo moramo omeniti Spartanse. So brez čustev, osebnosti in imajo popolnoma oprane možgane. Tako so jih lahko vzgojili v pravo hordo vojnih manijakov. Potem je tukaj tudi AI z imenom Isabel. Njena čustva, strahovi ter upanje predstavljajo njeno ekipo, ki je ena izmed najbolj človeških. Ima vlogo vodiča skozi večino misij. Kot zadnji pa je tukaj zlobnež Atriox, ki velja za lik, ki se skozi igro najbolj razvije. Videli smo njegovo ozadje, njegove motive in kako zastrašujoč je lahko. Njegova nesposobnost v vlogi vodje nas preseneča, da sploh lahko vzgoji tako močno vojsko.

Igra

Igra je neverjetna. Struktura kampanj in sama zgodba je neponavljajoča, kar dela igro zelo zanimivo skozi celotno sceno. Dobri so tudi digitalni efekti. Uničevanje Vil in Duhov še nikoli ni bilo tako vznemirljivo. Slaba stran igre je,  da ima skozi celotno zgodbo le dve frakciji, kar lahko postane dolgočasno. Civilizacija Forerunners-ov bi lahko bila ena izmed dobrih kandidatov za dodatno frakcijo. Zaradi dobre mehanike igre ima zelo dober potencial za ponovitev igranja v multiplayer izvedbi.

Na splošno bi lahko rekli, da je igra zabavna vendar ji manjka malo več vznemirjenja ter temeljev zgodbe. RTS univerzum je za marsikoga nov in se ima še veliko za naučiti, vendar prihodnost igre obeta. Halo Wars 2 bi lahko izboljšali z boljšimi liki in bolj zanimivo vsebino. Upamo, da ste uživali ob branju prve recenzije videoigrice, če pa ste pravi Halo oboževalci, potem nam stisnite všeček in ne pozabite..

PREBRSKATI IN IZBRATI SVOJ HALO PLAKAT ALI DRUG IZDELEK!

in…

PREVERITI PONUDBO PLAKATOV NA TEMO VIDEOIGRIC!

Vir 1 / Vir 2Decorate your life!

Europosterji smo na trgu prisotni že vse od leta 1999 in v tem času smo postali eden največjih prodajalcev posterjev, foto-tapet, slik, slikarskih reprodukcij in najrazličnejšega trgovskega blaga. Iz leta v leto konstantno rastemo in se v svoji ponudbi zmeraj trudimo prilagajati vašim željam in potrebam. Lahko vam natisnemo vaše posterje, uokvirimo vaše slike, ali pa vas samo navdihnemo z našim blogom, kjer lahko vedno znova najdete objavljene novosti iz filmov, TV serij in, kjer vas čaka veliko novih idej za notranje oblikovanje.

Obiščite nas na naši spletni strani in poiščite zase nekaj tistega, kar v vašem domu še pogrešate.

 

© 1999 - 2019, Europosterji.si Vse pravice pridržane

e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55

Ponedeljek - Petek
7:00 - 15:00

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top