Recenzija videoigrice: Halo Wars 2

22. 04. 2017

Naša rubrika blogov, kjer ocenjujemo videoigrice je precej sveža. Tako sveža, da se še kadi iz nje.. pravzaprav gre za sploh prvo recenzijo, kjer pa smo si za krstni pregled izbrali igrico Halo Wars 2. Nova igrica, ki vas odpelje skozi napeto zgodbo preživetja v Halo univerzumu v RTS (realistični strategiji) žanru. Na žalost se največja ikona izmed liki, Master Chief, ne pojavlja v sami igrici. Upamo, da boste uživali ob mislih, ki smo jih izbrali za vas. Pričakujte tudi kakšno grajo, zato se dobro pripravite!

Halo Wars 2 – Key Art plakat ; Cena 5,99 €

Zgodba

Igralčeva dogodivščina se prične na krovu UNSC ladje, imenovane Spirit Of Fire, kjer se zbere ekipa pod poveljstvom kapitana James Cutterja. Gre za dogodek pred zaključkom Halo 5 igrice, ko ima Master Chief.. nesoglasje z Cortano. Cilji so razdeljeni na 12 različnih kampanjskih misij. Sovražnike zastopa Covenant military faction, the Banished, pod poveljstvom Atrioxa. Cilj igre je ustaviti sovražne sile pred stvaritvijo uničujočega Halo kroga.

Glavni junaki

Kot prvo moramo omeniti Spartanse. So brez čustev, osebnosti in imajo popolnoma oprane možgane. Tako so jih lahko vzgojili v pravo hordo vojnih manijakov. Potem je tukaj tudi AI z imenom Isabel. Njena čustva, strahovi ter upanje predstavljajo njeno ekipo, ki je ena izmed najbolj človeških. Ima vlogo vodiča skozi večino misij. Kot zadnji pa je tukaj zlobnež Atriox, ki velja za lik, ki se skozi igro najbolj razvije. Videli smo njegovo ozadje, njegove motive in kako zastrašujoč je lahko. Njegova nesposobnost v vlogi vodje nas preseneča, da sploh lahko vzgoji tako močno vojsko.

Igra

Igra je neverjetna. Struktura kampanj in sama zgodba je neponavljajoča, kar dela igro zelo zanimivo skozi celotno sceno. Dobri so tudi digitalni efekti. Uničevanje Vil in Duhov še nikoli ni bilo tako vznemirljivo. Slaba stran igre je,  da ima skozi celotno zgodbo le dve frakciji, kar lahko postane dolgočasno. Civilizacija Forerunners-ov bi lahko bila ena izmed dobrih kandidatov za dodatno frakcijo. Zaradi dobre mehanike igre ima zelo dober potencial za ponovitev igranja v multiplayer izvedbi.

Na splošno bi lahko rekli, da je igra zabavna vendar ji manjka malo več vznemirjenja ter temeljev zgodbe. RTS univerzum je za marsikoga nov in se ima še veliko za naučiti, vendar prihodnost igre obeta. Halo Wars 2 bi lahko izboljšali z boljšimi liki in bolj zanimivo vsebino. Upamo, da ste uživali ob branju prve recenzije videoigrice, če pa ste pravi Halo oboževalci, potem nam stisnite všeček in ne pozabite..

PREBRSKATI IN IZBRATI SVOJ HALO PLAKAT ALI DRUG IZDELEK!

in…

PREVERITI PONUDBO PLAKATOV NA TEMO VIDEOIGRIC!

Vir 1 / Vir 2Europosterji.si je bilo ustanovljeno leta 1999. V tem času smo postali eden od največjih
Evropskih prodajalcev izdelkov, kot so plakatiumetniški tisk, koledarji
slike in stenske poslikave. Nudimo celovito storitev okvirjanja, pakiranja in odpreme.
Naša najvišja prioriteta in zaveza je vedno zadovoljen kupec

 

© 1999 - 2017, Europosterji.si Vse pravice pridržane

info@europosterji.si

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×

KUPI 3 + 1 BREZPLAČNO

Naročite katere koli 4 plakate na naši spletni strani in plačajte le za 3!

Ta posebna ponudba se bo samodejno pojavila v vaši nakupovalni košarici, kjer bo cena najcenejšega plakata odšteta od skupne vsote vašega naročila. Ta posebna ponudba  KUPI 3+ 1 BREZPLAČNO velja tudi pri naročilu 8 ali 12 izdelkov. Tako dobite 6+2 oziroma 12 + 4 brezplačno.

Ponudba vključuje:

Prosimo, upoštevajte: Ponudba KUPI 3+1 BREZPLAČNO vključuje tudi izdelke na razprodaji.

Ponudba ne vključuje: Fototapete, značk, ovitkov za karte, kovinskih znakov, skodelic, sončnih očal, koledarjev, obeskov za ključe, okraskov za Crocse, nalepk, zapestnic, magnetov, tatujev, ovitkov za telefon, ur, termometrov, pisarniških pripomočkov, stenskih dekoracij (steklenih ter lesenih dekoracij) in personaliziranih tiskov fotografij.

V primeru, da se ponudba v vaši nakupovalni košarici ne prikaže samodejno, vas prosimo, da nas kontaktirate preko e-mail naslova info@europosterji.si ali nas pokličite na +420 777 33 44 55.

Top
Okvirjanje Okvirjanje Okvirjanje na ključ, spletno okvirjanje
100% vračila denarja. 100% vračila denarja. 365 dni garancija vračila denarja
Vsi izdelki so na zalogi Vsi izdelki so na zalogi Pošiljemo jih v 24 urah po opravljenem naročilu!
3+1 zastonj 3+1 zastonj Vsak četrti plakat imate zastonj
Program zvestobe Program zvestobe Prihranite 10% na vsak nakup, ki ga opravite