We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: UOKVIRJENI PLAKATI popust - 30% ×

Prepovedan film? Mogoče je to novi Venom

27. 09. 2018

Najnovejši film, ki so ga proizvedli pri Sony Pictures v sodelovanju z Marvel-om –  Venom – prihaja v naše kinematografe že oktobra. Morda ste tudi sami že opazili, da se o njem veliko več govori, kot bi pričakovali, a na tem je seveda še kaj več. 

Zadnjih nekaj filmov iz Sony Pictures produkcije ni bilo ravno uspešnih, zato producenti vse svoje upe zdaj polagajo prav na Venoma. Z velikansko promocijo tega filma, ki je že v teku, srčno upajo, da bodo popravili svoj sloves. 

Spoznajte Venom-ovo novo zgodbo
Zgodba je osredotočena na preiskovalnega novinarja Eddieja Brocka (igra ga Tom Hardy), ki se zaplete v zelo nevaren primer. Zasleduje namreč zaposlene pri družbi Life Foundation, pri podjetju, ki eksperimentira s posebnimi zemeljskimi simbionti. Ljudje naivno verjamejo, da se bo človeška rasa nadgradila na višjo stopnjo; na stopnjo, ki jim bo omogočila obvarovati se pred izumrtjem. A njihove metode začnejo sčasoma uhajati izpod nadzora. Kot posledica vsega tega je ustvarjen Venom, simbiont, ki prevzame nadzor nad Eddiejevim telesom in možgani, ki sami sebe poimenujejo mi – Venom”.

“Prepovedan” film
In že smo priča prvi kaplji pelina. Zaradi njegovega uradnega napovednika (govorimo o sceni, kjer nekomu odtrga glavo 😱), je bil film ocenjen z oznako R, kar pomeni Restricted ali Prepovedan. Ta oznaka pa z drugimi besedami pomeni, da se je komite, ki določa starostno obdobje, za katero naj bi bil posamezni film primeren, odločil, da je mlajšim od 17 let ogled tega filma prepovedan. 

Seveda so bili ustvarjalci tega filma jasnega mnenja, da je to oceno še pred premiero filma potrebno popraviti, in sicer na oceno PG – 13. Ta kategorija dovoljuje vsem starejšim od 13 let ogled filma v spremstvu staršev. Posamezne scene so ustvarjalci filma želeli narediti manj resne in so zato uporabili večji delež humorja. In navsezadnje so tudi dosegli, kar so že v začetku želeli. Zdaj si lahko greš ogledat film tudi v spremstvu mlajšega brata ali sestre.🙂

Če bi ustvarjalcem filma pri tem spodletelo, bi bili tudi ostali filmi ogroženi in prepuščeni na nemilost prepovedi, še posebej bi bili na udari tisti, v katerih se pojavi lik Venoma. Denimo nadaljevanje filma Spiderman. Kajti višja kot je ta ocena, manjša postane množica potencialnih gledalcev, kar pa lahko občutno vpliva na dobiček in donosnost filma.

Prvi, a ne zadnji
Če bo Venom doživel velik uspeh, bodo pri Sony studiu nedvomno nadaljevali s produkcijami filmov o anti-junakih. Studio je medtem namreč tudi že najavil enega izmed njih – zgodbo o Morbiusu (v katerem bo glavno vlogo odigral Jared Leto – wow!) Gre za zgodbo o živem vampirju iz stripa, ki se je že pojavil tudi v filmu Neverjetni Spiderman. Snemanje se bo pričelo v prihodnjem letu.

To je vse glede novic, ki smo jih pripravili o Venomu. A vendarle to še ni vse, kar je za povedati o tem liku! Ta anti-junak v sebi skriva mnogo več, kot si lahko mislite. Prav zato za vas že pripravljamo novi članek TOP 5 Dejstvih, za katera zagotovo niste vedeli.

 

VSTOP V MARVEL UNIVERZUM

VEČ O VENOMUDecorate your life!

Od leta 1999 je Europosters postal eden izmed najboljših prodajalcev plakatov, fototapet in stenske umetnosti. Trenutno sodelujemo z umetniki, fotografi in grafičnimi oblikovalci iz cele Evrope. V naši ponudbi najdete najlepše znane slike, pa tudi povsem nove umetnine sodobnih umetnikov. Z veseljem tiskamo celo vaše osebne fotografije in na vašo zahtevo lahko vaše odtise postavimo v kakovostne okvire. Zelo obožujemo notranje oblikovanje, ne pozabimo pa na ljubitelje glasbe, za katere nenehno širimo ponudbo plakatov, vrčkov, majic, kolekcijskih figuric in drugih licenčnih trgovskih izdelkov in daril.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 - 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top