We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: PISARNA popust 20 % Več informacij ×

Pregled filma: Fantastic Beasts and Where To Find Them

24. 11. 2016

Končno … Pet let po izidu zadnjega film, v katerem smo videli naš najljubši čarovniški trio porazit On, ki ne sme biti imenovan, JK Rowling nas pelje nazaj v čas z metlami in palicami v roki v čarobni svet Harry Potter. Ampak tokrat se ne bomo sestali v veliki dvorani Hogwarts “, niti v znameniti Hogsmeade v gostilni Three Broomsticks, ampak na drugi strani Atlantika, v letu 1920 v New Yorku. Čarovniki iz celega sveta, imajo svoje najboljše uroke pripravljene in svoje palice. Skok v čarobni kovček Newt Scamander in v vesolje “Fantastic Beasts and Where To Find Them”

fantasticbeastsblog

Novi Obrazi in Nove Zgodbe

Ko se premaknemo približno 80 let nazaj od originalnih knjig in filmov, nam J.K. Rowlingova prinese povsem nov nabor junakov. New Scamander je mlada Magizoologist, hodi po vsem svetu, kjer odkriva in zbira čarobna bitja. Vedno potuje s svojim kovčkom, ki v resnici vsebuje celoten živalski vrt, je sramežljiv čarovnik. Na njegovi poti mu pomagajo trije zvesti prijatelji: ex-Auror Porpentina Goldstein, neroden, vendar pogumen čarovnik, njegova sestra Queenie Goldstein ter zabaven in prijazen Jacob Kowalski. Če ste izgubljeni med vsemi temi novimi imeni, boste vsaj eno ime prepoznali: Albus Dumbledore. Ja, svet čarovnikov je velik in na srečo največji čarovnik bo prikazan v naslednjem filmu.

Odkrijete Novi Svet

Med sveže zgrajenimi nebotičniki, boste odkrili povsem nov čarovniški svet. Spoznajte MACUSA, je Čarovniški kongres Združenih držav Amerike, ameriška različica Ministrstva za Čarovnijo. Pozabite na Bunkeljne, ljudi brez magičnih moči (žal nam je reči, ljudje kot si ti in večina od nas). V Ameriki se boste klicali No-Maj. In kaj je boljša izbira kot v New Yorku leta 1920 čarobni čarovniški svet?

fantasticbeastsblog2

Harry Potter ljubitelji so odobril

Ljubimo film. Sklicevanja na izvirno knjigo so povsod in z vsemi uroki, ki letijo po zraku skozi celoten film, boste zares uživali. Če še vedno niste prepričan, boste morali iti in si ga ogledati (vsaj enkrat). Film je poln presenečenj ne boste se dolgčasili. J.K Rowling je že napovedala, da bodo štirje filmi, ki nas bodo znova in znova vračali v to fantastično vesolje. Torej do naslednjega filma, samo sedite, se sprostite in uživajte ob dobri kavi, medtem ko gledate vse pretekle filme znova, ali pa, tako kot mi, pospravite nekaj svojih Harry Potter plakatov v sobi in pripravite prostor za Fantastic Beasts plakate.

Vaše najljubše Herry Potter fototapete in izdelki

in

Več inspiracij iz kolekcije Fantastic BeatsDecorate your life!

Europosterji smo na trgu prisotni že vse od leta 1999 in v tem času smo postali eden največjih prodajalcev posterjev, foto-tapet, slik, slikarskih reprodukcij in najrazličnejšega trgovskega blaga. Iz leta v leto konstantno rastemo in se v svoji ponudbi zmeraj trudimo prilagajati vašim željam in potrebam. Lahko vam natisnemo vaše posterje, uokvirimo vaše slike, ali pa vas samo navdihnemo z našim blogom, kjer lahko vedno znova najdete objavljene novosti iz filmov, TV serij in, kjer vas čaka veliko novih idej za notranje oblikovanje.

Obiščite nas na naši spletni strani in poiščite zase nekaj tistega, kar v vašem domu še pogrešate.

 

© 1999 - 2019, Europosterji.si Vse pravice pridržane

e-mail: info@europosterji.si
tel.: +420 777 33 44 55

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top