Pregled filma: Fantastic Beasts and Where To Find Them

24. 11. 2016

Končno … Pet let po izidu zadnjega film, v katerem smo videli naš najljubši čarovniški trio porazit On, ki ne sme biti imenovan, JK Rowling nas pelje nazaj v čas z metlami in palicami v roki v čarobni svet Harry Potter. Ampak tokrat se ne bomo sestali v veliki dvorani Hogwarts „, niti v znameniti Hogsmeade v gostilni Three Broomsticks, ampak na drugi strani Atlantika, v letu 1920 v New Yorku. Čarovniki iz celega sveta, imajo svoje najboljše uroke pripravljene in svoje palice. Skok v čarobni kovček Newt Scamander in v vesolje „Fantastic Beasts and Where To Find Them“

fantasticbeastsblog

Novi Obrazi in Nove Zgodbe

Ko se premaknemo približno 80 let nazaj od originalnih knjig in filmov, nam J.K. Rowlingova prinese povsem nov nabor junakov. New Scamander je mlada Magizoologist, hodi po vsem svetu, kjer odkriva in zbira čarobna bitja. Vedno potuje s svojim kovčkom, ki v resnici vsebuje celoten živalski vrt, je sramežljiv čarovnik. Na njegovi poti mu pomagajo trije zvesti prijatelji: ex-Auror Porpentina Goldstein, neroden, vendar pogumen čarovnik, njegova sestra Queenie Goldstein ter zabaven in prijazen Jacob Kowalski. Če ste izgubljeni med vsemi temi novimi imeni, boste vsaj eno ime prepoznali: Albus Dumbledore. Ja, svet čarovnikov je velik in na srečo največji čarovnik bo prikazan v naslednjem filmu.

Odkrijete Novi Svet

Med sveže zgrajenimi nebotičniki, boste odkrili povsem nov čarovniški svet. Spoznajte MACUSA, je Čarovniški kongres Združenih držav Amerike, ameriška različica Ministrstva za Čarovnijo. Pozabite na Bunkeljne, ljudi brez magičnih moči (žal nam je reči, ljudje kot si ti in večina od nas). V Ameriki se boste klicali No-Maj. In kaj je boljša izbira kot v New Yorku leta 1920 čarobni čarovniški svet?

fantasticbeastsblog2

Harry Potter ljubitelji so odobril

Ljubimo film. Sklicevanja na izvirno knjigo so povsod in z vsemi uroki, ki letijo po zraku skozi celoten film, boste zares uživali. Če še vedno niste prepričan, boste morali iti in si ga ogledati (vsaj enkrat). Film je poln presenečenj ne boste se dolgčasili. J.K Rowling je že napovedala, da bodo štirje filmi, ki nas bodo znova in znova vračali v to fantastično vesolje. Torej do naslednjega filma, samo sedite, se sprostite in uživajte ob dobri kavi, medtem ko gledate vse pretekle filme znova, ali pa, tako kot mi, pospravite nekaj svojih Harry Potter plakatov v sobi in pripravite prostor za Fantastic Beasts plakate.

Vaše najljubše Herry Potter fototapete in izdelki

in

Več inspiracij iz kolekcije Fantastic BeatsEuroposterji.si je bilo ustanovljeno leta 1999. V tem času smo postali eden od največjih
Evropskih prodajalcev izdelkov, kot so plakatiumetniški tisk, koledarji
slike in stenske poslikave. Nudimo celovito storitev okvirjanja, pakiranja in odpreme.
Naša najvišja prioriteta in zaveza je vedno zadovoljen kupec

 

© 1999 - 2017, Europosterji.si Vse pravice pridržane

info@europosterji.si

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top
Okvirjanje Okvirjanje Okvirjanje na ključ, spletno okvirjanje
100% vračila denarja. 100% vračila denarja. 365 dni garancija vračila denarja
Vsi izdelki so na zalogi Vsi izdelki so na zalogi Pošiljemo jih v 24 urah po opravljenem naročilu!
3+1 zastonj 3+1 zastonj Vsak četrti plakat imate zastonj
Program zvestobe Program zvestobe Prihranite 10% na vsak nakup, ki ga opravite
MysticCase MysticCase Neobičajno darilo