We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: FILMSKI POSTERJI popust 25 % ×

Ocena filma: Človek Mravlja in Osa

30. 07. 2018

Marvel nam v letošnjem letu dostavlja še enega svojih razburljivih in živahnih filmov – Človek Mravlja in Osa. Ker nam je predhodni Marvelov film Avengers: Infinity War pustil nekoliko depresiven priokus, smo seveda z velikim pričakovanjem sprejeli medse novo avanturo Človeka Mravlje, predvsem pa smo želeli izvedeti, ali se bo Marvel v tem letu vendarle odločil zlomiti naša srca in duše, ali ne. Malega moža in njegovo letečo prijateljico smo že videli na velikih platnih, naši trmoglavi možgani pa si ne morejo kaj, da si ne bi želeli zgodbe zapeljati prav po svoji poti.

Fabula zgodbe spremlja Človeka Mravljo tekom njegovih zadnjih dni hišnega pripora, ki je nastopil kot posledica dogodkov v Captain America: Civil War. Dovoljeni so mu sicer kratki obiski njegove ljubke hčerke; a vendarle Človek Mravlja močno hrepeni po tem, da bi si lahko odstranil tisto staromodno zapestnico okoli gležnja, šel iz hiše, in postal takšen oče, kot si je vedno prizadeval biti. Občudovanja vredni življenjski cilji; a življenje žal na poti do želenega cilja in sanj nikoli ne pozabi postaviti preprek. Klic po avanturi se zgodi v obliki Hanka in Hope Pym, ki zaman iščeta njuno mamo in ženo, ki naj bi se izgubila nekje v kvantskem kraljestvu. Seveda, oba sta prepričana, da je Scott eden in edini, ki ima potrebne sposobnosti, da jima jo lahko pomaga najti.

Pripoved je lahkotna, zabavna in prijetna, kljub nepredstavljivemu in klišejskemu negativcu. Fabule ne prekriva prav nobena temačnost ali žalostna zgodba v ozadju, kar filmu pušča predznak preprostosti in mu omogoča, da je za gledalca enostavno samo zabaven. Iskreno povedano me veseli, da smo prav ta film dobili serviran tako hitro po Maščevalcih: Infinity War. Za slednjega so bile namreč značilne žalostne in mračne spletke ter vznemirljiv konec, kar je gledalca na koncu; po ogledu filma, pustilo nesrečnega, žalostnega in povsem malodušnega. Zato bi morda tokrat lahko špekulirali, da je celoten smisel v ozadju zgodbe o Človeku Mravlji in Osi prav ta; da oboževalcem ponovno vrne občutek zabave, da dvigne vzdušje in na platna ponovno privede pozitivno energijo in srečo. Nenazadnje, fabula celotnega filma ni bila tako bogata in tako polna impresivnih in fascinantnih scen kot smo jih gledali v prvem filmu o Človeku Mravlji v letu 2015. Se pa ta film nedvomno ponaša z odlično igralsko zasedbo; zastopajo jo: Michael Douglas, Lawrence Fishburne, Michelle Pfeiffer in še mnogi drugi, ki s skupnimi močmi filmu dajejo posebno težo in moč.

Vsem oboževalcem Človeka Mravlje in vsem Marvelovim navdušencem z veseljem sporočamo, da bodo čisto sveži in originalni filmski posterji na naši spletni strani na voljo že v naslednjih dneh !

VEČ MARVELDecorate your life!

Europosterji smo na trgu prisotni že vse od leta 1999 in v tem času smo postali eden največjih prodajalcev posterjev, foto-tapet, slik, slikarskih reprodukcij in najrazličnejšega trgovskega blaga. Iz leta v leto nenehno rastemo in se v svoji ponudbi zmeraj trudimo prilagajati vašim željam in potrebam. Lahko vam natisnemo vaše posterje, uokvirimo vaše slike, ali pa vas samo navdihnemo z idejami v našem blogu, kjer lahko vedno znova najdete objavljene novosti iz filmov in TV serij ter kjer vas čaka veliko novih idej za notranje oblikovanje.

Obiščite nas na naši spletni strani in poiščite zase nekaj tistega, kar v vašem domu še pogrešate.

 

© 1999 - 2020, Europosterji.si Vse pravice pridržane

e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55

Ponedeljek - Petek
7:00 - 15:00

 

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top