We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

Oblikujte svoj dom v stilu Pop art!

11. 03. 2020

Pop art je večinoma povezan z delom Andyja Warhola ali Roya Lichtensteina, vendar nista bila edina umetnika, ki sta se navdihnila z oglaševalskim oblikovanjem, komercialnimi izdelki ali risankami. Pop umetnost kot taka je nastala sredi petdesetih let 20. stoletja kot reakcija na povojne spremembe v družbi. Pop art je našel dom predvsem v neonskih lučeh mesta New York, vendar je njegov izvor povezan z Londonsko Neodvisno Skupino (Independent Group) in kolažem škotskega umetnika Eduarda PaolozzijaI was a Rich Man’s Plaything. Pop art je barvit, igriv, nezapleten, a hkrati izviren in nekonvencionalen. Prepričani smo, da bi ustrezala vašemu domu!

POP kultura

Družbo šestdesetih let prejšnjega stoletja so očarale vseprisotne slike v tisku ali panojih. Vsak umetnik je skušal najti svoj slog, da bi ga lahko označil in razlikoval od drugih. Za Lichtensteina so to bili stripi in tiskovne točke, Warhol se je znašel v pločevinkah Campbellove juhe.
Tudi vi bi morali najti pravi slog in temo za svojo notranjost! Vas očarajo znane zvezdnice, kot sta Marilyn Monroe ali Audrey Hepburn? Če želite v svoji notranjosti nekaj bolj izvirnega kot Warholova Marilyn, stavite na sodobno umetnico Anne Storno! Njeni kolaži so zelo izvirni, barviti in zagotovo jih nima vsakdo doma! V njenem delu boste našli ikonične Marilyn Monroe ali Audrey Hepburn, pa tudi pse, mačke ali mesta.

Obraz Pop umetnosti

Če imate radi zvezdnike, naj vas navdihne delo Scotta J. Davisa, katerega delo poleg že omenjenih dame vključuje tudi priljubljene člane Beatlov, Jamesa Deana, pa tudi kralja popa Michaela Jacksona! Če se ne bojite živih barv, naj vas očara delo Francois Domene. Če pa želite, da je vaša notranjost resnično moderna in barvita, naj vstopita Claire Huntley in Sarah Thompson-Engels! Če vas zanimajo predvsem prijetne barve, poglejte na delo avstralskega slikarja Louija Joverja. Njegova tehnika je popolnoma edinstvena – ustvarja pop art v tradicionalnem kitajskem slogu vode in črnila. Na časopisnem ozadju boste našli lepe ženske obraze. In ja, med njimi boste našli tudi Normo Jean, aka Marilyn Monroe! Naš nasvet – od tega slikarja lahko kupite skodelico z obrazom te lepotice.

Umetniški tisk ni dovolj?

Vaše stene ni treba okrasiti le z barvitimi slikami. Izbirate lahko tudi med številnimi pop-art motivi, ki jih lahko natisnete kot fototapete! Mednje sodijo tradicionalni stripi Roya Lichtensteina in oznake izdelka Andyja Warhola. Sestavili smo celotno zbirko motivov Inspired by Warhol, da bi našli svojo najljubšo paradižnikovo juho, pa tudi veliko bolj modernih stvari. Ne bojte se eksperimentirati in dati notranjosti pozitivno razpoloženje. Obiščite našo ročno izbrano kolekcijo Pop art Sensation in izberite, kaj vam je všeč!

Vstopite v kolekcijo Pop art Sensation!EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top