We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

Navdih: znani slikarji pri vas doma

02. 11. 2019

Če občudujete izvirnost slik, priporočamo, da kupite umetniški tisk. Zato lahko uživate v slikah znanih umetnikov, pri tem pa ne obremenjujte svoje denarnice. Naš cilj je ohraniti lepoto umetnosti, zato ponujamo reprodukcije priznanih umetnikov, kot so Salvador Dali, Alfons Mucha, Vincent Van Gogh, Sam Toft in Banksy. Natisnete jih lahko bodisi kot platno ali kot plakat.


VINCENT VAN GOGH IN NJEGOVA UMETNOST

Življenje in umetnost Vincenta Van Gogha, vodilnega nizozemskega slikarja 19. stoletja, je bilo polno skrivnosti in mitov. Kot rezultat ljubezenskega razočaranja se je odločil iskati smisel svojega življenja. Cilj njegovih slik je bil najti resnico, v svojih delih je veliko pozornosti posvečal detajlom, človeškim obrazom in obraznim izrazom. Navdihnila ga je japonska umetnost, zaradi katere so njegove slike zasijale s svetlejšimi barvami in svetlejšim vzdušjem. V tem obdobju so nastale številne slike s študijami cvetja, japonske umetnosti in prizorov Pariza. Slikovne reprodukcije njegovih najbolj znanih del, kot so Terasa kavarne ponoči, Rdeči vinograd, Zvezdna noč in Sočnica, najdete na naši spletni strani.

SLIKARSTVO SALVADOR DALI

Španski slikar, fotograf in kipar, ki je živel v 20. stoletju, je bil znan po nadrealističnem delu, pa tudi po brkih, kot je Diego Velázquez. V Parizu je spoznal Pabla Picassa, ki mu je pomagal, da se je pridružil skupini pariških umetnikov avantgarde. Njegova dela pogosto temeljijo na zasanjani domišljiji, kjer vsakdanji predmeti dobijo nenavadne oblike. Na svojih slikah se je posvetil podrobnostim, subtilnost pa je pogosto nosila spolne ali nasilne pretenzije.

UMETNOST GUSTAV KLIMT-A

Če vam je všeč slavni avstrijski slikar Gustav Klimt, ki je živel večinoma na Dunaju na prelomu 19. in 20. stoletja, in njegove slike polne izrazitih črt, tekočih las, cvetov, geometrijskih vzorcev in mitskih tem, zagotovo vam ni treba obupati. Naročite lahko tudi reprodukcije tega umetnika, ki je na stropu palače Sturany na Dunaju ustvaril Štiri alegorije, okrasil strop zdraviliške hiše v Karlovih Varih in okrasil vili Hermes – podeželska rezidenca cesarice Elizabete. Njegove slike so lahko kot nalašč za vsako sobo v vašem domu.

INSPIRACIJA IZ SEDANJEGA ČASA

Lepe slike niso nastajale samo v preteklosti, marsikje so nastale tudi danes.

SAM TOFT

Sam Toft je priljubljena angleška slikarka, ki slovi po svojem nezgrešljivem slogu slik. Umetnica prinaša svoji umetnosti lahki humor, identične like in vse dopolnjuje z veliko barvami. V to umetnost se je zaljubil ves svet. Slike so primerne za reprezentativne prostore in celo za vaše domove. Za vas smo pripravili le nekaj, kljub temu pa lahko v rubriki Wall art najdete celotno njeno zbirko.

ANNETTE SCHMUCKER

Nemška umetnica Annette Schmucker obožuje raznolikost v slikanju in se vedno ukvarja s popolnoma različnimi temami in tehnikami. Zelo pogosto deluje tudi na več različnih slikah hkrati. Njen cilj je predstavljati kombinacijo svetlobe in prostora. Sodeluje tako s konkretnimi kot abstraktnimi motivi in ​​jih rada kombinira. Trenutno jo navdihujejo predvsem ljudje. Tehnike, ki jih uporablja, so raznolike: zaradi svojega sijaja igra oljna barva glavno vlogo pri večini slik.

K ZBIRKI LIKOVNIH ODTISOV

 EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top