We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: UOKVIRJENI PLAKATI popust 30 % ×

Navdih: Trendi notranjega oblikovanja za prihodnje leto

05. 09. 2017

Ko je govora o novem oblikovanju notranjosti vašega doma ali o ponovnem oblikovanju starega, ne iščete trendov za naslednje leto, temveč za tekoče. Mi pa smo malo bolj radovedni! Našli smo način, da naredimo notranjost vašega doma v skladu s trendi oziroma celo brezčasno, našli smo barvne trende za prihajajoče leto 2018!

Različne barvne kombinacije niso le vprašanje modnega sveta, temveč so navzoče tudi v svetu notranjega oblikovanja. Inštituti za barve in notranje oblikovanje z najboljšimi oblikovalci želijo ustvariti popolne barvne palete unikatnih barvnih kombinacij. Pokukali smo v te kombinacije in jih tudi našli v naši najljubši kategoriji montažnih tiskovin.

Montažne tiskovine so narejene s kakovostnim tiskom na vinil papir. Zgornji sloj je ustvarjen z UV laminacijo s specifično strukturo platna, ki zaključi končni učinek. Prednost pritrditve vinil papirja na sendvič ploščo je v tem, da tiskovino čvrsto pritrdi, zaradi česar se tiskovina ne naguba. Ročaji in mozniki so vključeni, zaradi česar bo namestitev na steno za vas še enostavnejša. Pomembna prednost je tudi v tem, da jo lahko enostavno očistite – naše tiskovine vs. prah? Definitivno 1:0!

In kdo stoji za tem? Inštitut za Barve Pantone – z Leatrice Eiseman na čelu, ki nam predstavi tri barvne palete za prihodnje leto, nad katerimi smo resnično navdušeni! Imenujejo se: Sorodnost, Povezanost in Iskrenost. Preglejmo jih in črpajmo navdih iz barvnih montažnih tiskovin.

Sorodnost

Montažna tiskovina Dopust v raju, različne velikosti

Povezanost

Montažna tiskovina Mir v pristanišču, različne velikosti.

Montažna tiskovina Sončni vzhod na obali 90 × 60 cm (3x 60×30 cm)

Iskrenost

Montažna tiskovina Kitajska – Kitajski zid, gore, različne velikosti

Montažna tiskovina Ribe, 120 × 60 cm (2x 60×60 cm)

ŽELIŠ VEDETI VEČ O MONTAŽNIH TISKOVINAH?

Vir 1Vir 2

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Od leta 1999 je Europosters postal eden izmed najboljših prodajalcev plakatov, fototapet in stenske umetnosti. Trenutno sodelujemo z umetniki, fotografi in grafičnimi oblikovalci iz cele Evrope. V naši ponudbi najdete najlepše znane slike, pa tudi povsem nove umetnine sodobnih umetnikov. Z veseljem tiskamo celo vaše osebne fotografije in na vašo zahtevo lahko vaše odtise postavimo v kakovostne okvire. Zelo obožujemo notranje oblikovanje, ne pozabimo pa na ljubitelje glasbe, za katere nenehno širimo ponudbo plakatov, vrčkov, majic, kolekcijskih figuric in drugih licenčnih trgovskih izdelkov in daril.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 - 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top