We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: DODATKI popust 10 % Več informacij ×

Navdih: Trendi notranjega oblikovanja za prihodnje leto

05. 09. 2017

Ko je govora o novem oblikovanju notranjosti vašega doma ali o ponovnem oblikovanju starega, ne iščete trendov za naslednje leto, temveč za tekoče. Mi pa smo malo bolj radovedni! Našli smo način, da naredimo notranjost vašega doma v skladu s trendi oziroma celo brezčasno, našli smo barvne trende za prihajajoče leto 2018!

Različne barvne kombinacije niso le vprašanje modnega sveta, temveč so navzoče tudi v svetu notranjega oblikovanja. Inštituti za barve in notranje oblikovanje z najboljšimi oblikovalci želijo ustvariti popolne barvne palete unikatnih barvnih kombinacij. Pokukali smo v te kombinacije in jih tudi našli v naši najljubši kategoriji montažnih tiskovin.

Montažne tiskovine so narejene s kakovostnim tiskom na vinil papir. Zgornji sloj je ustvarjen z UV laminacijo s specifično strukturo platna, ki zaključi končni učinek. Prednost pritrditve vinil papirja na sendvič ploščo je v tem, da tiskovino čvrsto pritrdi, zaradi česar se tiskovina ne naguba. Ročaji in mozniki so vključeni, zaradi česar bo namestitev na steno za vas še enostavnejša. Pomembna prednost je tudi v tem, da jo lahko enostavno očistite – naše tiskovine vs. prah? Definitivno 1:0!

In kdo stoji za tem? Inštitut za Barve Pantone – z Leatrice Eiseman na čelu, ki nam predstavi tri barvne palete za prihodnje leto, nad katerimi smo resnično navdušeni! Imenujejo se: Sorodnost, Povezanost in Iskrenost. Preglejmo jih in črpajmo navdih iz barvnih montažnih tiskovin.

Sorodnost

Montažna tiskovina Dopust v raju, različne velikosti

Povezanost

Montažna tiskovina Mir v pristanišču, različne velikosti.

Montažna tiskovina Sončni vzhod na obali 90 × 60 cm (3x 60×30 cm)

Iskrenost

Montažna tiskovina Kitajska – Kitajski zid, gore, različne velikosti

Montažna tiskovina Ribe, 120 × 60 cm (2x 60×60 cm)

ŽELIŠ VEDETI VEČ O MONTAŽNIH TISKOVINAH?

Vir 1Vir 2

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Europosterji smo na trgu prisotni že vse od leta 1999 in v tem času smo postali eden največjih prodajalcev posterjev, foto-tapet, slik, slikarskih reprodukcij in najrazličnejšega trgovskega blaga. Iz leta v leto konstantno rastemo in se v svoji ponudbi zmeraj trudimo prilagajati vašim željam in potrebam. Lahko vam natisnemo vaše posterje, uokvirimo vaše slike, ali pa vas samo navdihnemo z našim blogom, kjer lahko vedno znova najdete objavljene novosti iz filmov, TV serij in, kjer vas čaka veliko novih idej za notranje oblikovanje.

Obiščite nas na naši spletni strani in poiščite zase nekaj tistega, kar v vašem domu še pogrešate.

 

© 1999 - 2019, Europosterji.si Vse pravice pridržane

e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55

Ponedeljek - Petek
7:00 - 15:00

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top