We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Odkrijte najboljše ponudbe tega tedna: SKODELICE & POSODE popust -40 % ×

Navdih: Kako urediti notranjost v retro in vintage slogu?

08. 10. 2019

Retro se vrača v modo! Slog 50-ih, 60-ih in 70-ih izraža nebrzdan duh mladosti, eksperimentiranja in idealizma, ne samo v zvezi z retro oblačili, temveč tudi v specifičnem notranjem slogu. Vintage slog bivanja privlači ne le ljubitelje starih časov, ampak je priljubljen tudi pri zvezdnikih in oblikovalcih, ki dajejo svoji notranjosti edinstven in značilen slog. Izberite med kolekcijo Retro in Vintage plakatov, kovinskih ali lesenih znakov ali slik na platnu, ki vas bodo zagotovo ločile od drugih.

RETRO KOVINSKI ZNAKI

Kovinski znaki so kot nalašč za kuhinje, spalnice, pa tudi za dnevne sobe. Ste ljubitelji kave, zlatega likerja ali motivacijskih citatov? Ne glede na motiv, ki ga izberete, se bodo lepo ujemali s sodobnim videzom. Kovinske znake lahko kombinirate tudi z lesenimi znaki ali plakati.

VINTAGE STYLE

Razlika med Retro in Vintage je pomembno vprašanje. Retro slogu pripisujejo 60. in 70. let prejšnjega stoletja, zaznamujejo pa ga zaobljene oblike in drzne barve. V nasprotju s tem so glavni element Vintage stila nevtralni odtenki, ki prikazujejo patino časa. Elementi vintage oblikovanja so sami po sebi kakovostni modeli, saj s prihodom let dizajni dozorijo in preverijo sčasoma. Za razliko od stila Retra je še ena značilna značilnost mirne in subtilne barve, ki se med seboj dopolnjujejo v notranjosti (bron, opeka, zelena).

NE BOJTE SE UPORABLJATI RETRO FOTOTAPET

Če želite bistveno spremeniti svojo notranjost, pomislite na fototapete. Obstaja več različic – papir, vlije, nalepke in tudi ozadja z vtisom 3D. Razlika je v njihovi kakovosti, uporabi in tudi možnosti pranja z vlažno krpo, če jih kdo opiše ali nariše. Stenske freske so hit ne le v šestdesetih letih prejšnjega stoletja, ampak se spet vračajo v modo. So odlična rešitev, da notranjost postane bolj prijetna in prepoznavna.

K ZBIRKI RETRO IN VINTAGEEuroposterji – Ustvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 - 15:00

 

© 1999 – 2022 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top