We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

Navdih: Kako oblikovati sobe v vašem domu?

02. 11. 2019

Vaš dom naj bo odsev samega sebe. Ni potrebno, da je vsaka soba opremljena v stilu Provence. Velja obratno – vsaka soba lahko izraža eno od več barv vaše osebnosti. Včasih smo pogumni, energični, medtem ko v drugih časih razmišljamo o svojih najglobljih sanjah. Edinstveni smo, ne prilegajmo se nobeni škatli. Zato smo za vsako sobo pripravili ločen oddelek.

Začnimo na splošno

Ali imate radi notranjost s surovo oblogo? In ste ga že kdaj poskusili uporabiti? Tisti, ki so že, si zdaj zamahnejo z očmi. Tisti, ki še niste – dobro za vas in ohranjajte svoje skrbi. 😊

V primeru, da ste superjunak, poiščite drugačen način, kako to dokazati (začnete lahko z orodjem z motivom vašega najljubšega lika – glejte sliko).

Tako težka vrsta obloge lahko odpade. Če ne direktno na nogo, potem pa tik ob njej – na vaša draga tla. To se pa težko uživa. Vendar pa je danes še vedno priljubljena možnost fototapete s takšnimi motivi kot so les, opečna stena in drugi

Spalnica

V svoji spalnici bi se človek moral počutiti popolnoma varnega, zato ne priporočamo postavljanja elegantnih slik akcijskih junakov, pošasti ali lobanj. Kraj, kjer se želite spočiti, naj bi odmev najbolj mirnega dela vas. Zato boste morda želeli izbrati ozadje, ki vas bo preusmerilo v Zen način. Paleta možnosti je neomejena. Vsekakor je to vaš zasebni prostor.

Dnevna soba

Ker je ravno soba za druženje, ne potrebuje biti tako zasebna, kot je vaša spalnica ali študijska soba. Stenski mural daje temu prostoru čar vaše osebnosti. Paleta slik in motivov je široka. Za vsakega je nekaj – za romantične duše, ljubitelje živali ali voznike motornih koles.

Med dolgimi zimskimi večeri lahko igrate sestavljanke z gosti in jih potem uokvirite ter obesite na svoje stene, kot spomin na zabavne čase s prijatelji. Ali pa ste oboževalec slavne nogometne reprezentance in pijete iz vrčka z motivom kluba (v čem je smisel biti navijač, ko nimaš dresa – to je isto kot biti Potterhead in ne piti svoje vroče čokolade iz skodelice z motivom Dobbyja). Ne podcenjujte dodatkov. Imajo poseben dar, kako vas obdati s čustvi po vsaki uporabi.

Kopalnica

Tistim, ki imajo lastno kad, se ni treba nujno igrati z ladjo za igrače in gumijasto raco, da bi uživali med kopanjem. Samo en pogled zunaj okna – s pogledom na vročo peščeno plažo in to je to. Potovanje v tropske kraje je veliko bolj finančno zahtevno kot namestitev takšnega pogleda. 😊

Kuhinja

99,99% ljudi pleše in poje skupaj v svoji kuhinji. In razlog? Občutek zadovoljstva zaradi vleke, skrite v hladilniku. Povabite fangirl iz kovinskega znaka, da si ogleda vašo predstavo. Nasmehnila se vam bo, kljub temu, da ne zadenete prave note. Prav tako vas bo motivirala, da boste skromni s svojim nočnim sladoledom. Če pa je pujska večja motivacija od nje, jo lahko postavite kar na vrata hladilnika. 😊

 EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top