We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-25 % za vse na steno BLACK FRIDAY DOBITE KODO ZA POPUST

Navdih: 5 edinstvenih načinov, kako okrasiti otroško spalnico

11. 10. 2019

# 1 Brez risbe na steni!

Tega stavka vam ne bo treba več uporabljati. Preprosto izberite nekaj naših stenskih slik. Zelo lahko se jih očisti, zaradi česar so še bolj primerne za otroške sobe. Nastavitev in odstranitev je zelo preprost postopek. Ko se bodo vaši otroci s časom spreminjali in odraščali, lahko stenske stenske slike preprosto spremenite. Navsezadnje noben najstnik si ne želi imeti medvedka Pooh na svojih stenah. 😉

# 2 Barve, barve, barve…

O ja! Pozabite na minimalistične in hladne tone. Otroci potrebujejo barve v svojih sobah, ki pozitivno vplivajo na njihova čustva in počutje. Otroštvo naredite še bolj barvito s plakati z motivi iz dobro znanih risank.


# 3 Spremljajte trende

Za okras lahko uporabite letošnjo barvo Pantone z imenom Living Coral. Fantje bodo ta natis oboževali s Kapetanom Ameriko, ki jim bo dal dovolj moči in poguma, da se soočijo z novimi dogodivščinami. Za dekleta lahko izberete motivacijski plakat, ki jih bo vedno spomnil, naj sledijo svojim sanjam.

# 4 Nikoli ne podcenjujte oblikovalske dekoracije

Ko bo temelj pripravljen in stene na novo preoblikovane, je čas, da naredite naslednji korak – postavitev šotora. Dandanes so otroški šotori vedno bolj priljubljeni. Šotori so kot skrivna zavetišča in zagotovo bodo navdušili tudi prijatelje vaših otrok. Lahko igrajo v notranjosti in to je tudi super za spanec. Ne pozabite na nekaj elegantnih blazin in odej za boljše udobje.


# 5 Spodbujajte otrokovo ustvarjalnost

Naše otroštvo je najpomembnejša faza za razvoj ustvarjalnosti. Spodbujajte ga in podpirajte svoje male oblikovalce. Na primer, poskusite barvati plakate ali ustvarjalne kolaže in pustite svojim otrokom, da obnovijo svoje lastne stene.

VEČ NAVDIHA ZA OTROŠKE SPALNICEEuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–16:00

 

© 1999–2023 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top