We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ponudba tedna: FANTAZIJA & SCI-FI popust -40 %

Najpomembnejše novice z dogodka BlizzCon 2019

17. 11. 2019


Ne glede na to, ali ste ljubitelj Blizzard Entertainment ali ne, morate vsaj enkrat v življenju slišati ime World of Warcraft (ali Diablo). In za tiste, ki menijo, da so igre tega podjetja njihovo življenje, so vsako leto v novembru ti ljudje navdušeni, saj je to čas, ko se dogaja BlizzCon – dogodek, na katerem Blizzard naznani svoje načrte za prihodnost. Letos smo prejeli informacije o prihajajočih dveh novih igrah in dveh širitvah. Poglejmo, ali je bilo čakanje na letošnjo Blizzcon vredno in kaj bo prinesla bližnja (ali nekoliko oddaljena, v nekaterih primerih) prihodnost.

OVERWATCH

Mogoče nekoliko presenetljivo, da ne bomo začeli s prihodnostjo WoW-a, ampak bomo pogledali prihodnost Overwatcha. Igra je v zadnjih nekaj letih dobila več pozornosti širše javnosti, zahvaljujoč priljubljenosti e-športa. Kakšna je prihodnost te blagovne znamke? Overwatch 2! Res je, dobili bomo nadaljevanje. Čeprav na videz ni tipičen … To bo bolj ali manj “nova igra” s poudarkom na načinu PvE (igralec proti okolju) in načinu PvP (igralec proti igralcu), prvič v zgodovini igranje v skupni rabi s prejšnjo igro. V Overwatch 2 si bomo ogledali povsem novo zgodbeno kampanjo, da bomo lahko celo igrali misije junakov posameznih junakov – če ste ljubitelji slabih fantov, na primer Reaper, Widowmaker ali Sombra, vi nimate sreče, ker se zdi, da je zgodba predvajana samo z vidika dobrih fantov, ki ga vodi Tracer. Izboljšana grafika je morda le v novi igri, vendar bodo v prvo igro dodani tudi novi junaki in zemljevidi. Ljudje, ki so se zaljubili v like, se vsekakor morajo veseliti, vendar je težko reči, kako se bo končalo za igralce PvP.

WORLD OF WARCRAFT

Zdelo se je, da so vse nevarnosti v Azerothu (svet World of Warcraft) dokončno premagane in naši junaki bodo odšli v zasluženi pokoj. Vendar to ni res … Po dogodkih, ki so se zgodili v širitvi Bitke za Azeroth in Sylvanas, ki se je oddaljila od svoje vloge kot poglavarka Horde, je storila nekaj nepredstavljivega, saj je kralja Lich (trenutno Bolvar Fordragon) izzvala na dvoboj. Rezultat si lahko ogledate v napovedniku, vendar vam bomo malo namigali – Lich King ni šlo vse po gladkem. 😊 Ta trenutek sproži novo širitev, imenovano Shadowlands v gibanju. V tej širitvi bomo obiskali deželo mrtvih, poleg novih con pa lahko pričakujemo številne spremembe v mehaniki iger. Verjetno je najpomembnejši sistem, ki bo skozi spremembo, izravnavanje znakov. Najvišja raven se bo spremenila s 120 na 60 in razvijalci so obljubili, da bo postopek veliko hitrejši in zabavnejši. World of Warcraft letos praznuje 15 let in po ogledu zemljevida vesoljskih sfer (ki jih bomo morda obiskali v prihodnosti), na katerem so Shadowlands le majhen delček sestavljanke, je mogoče, da naši junaki morda še ne bi videli prej omenjene upokojitve. 😊

DIABLO

Ko so oboževalci Diabla že lani nestrpno pričakovali napoved nadaljevanja, so bili razočarani, saj je bila edina novica, ki so jo prejeli, informacija o novi mobilni igri z imenom Diablo: Immortal. Letos je vse drugače in Diablo IV lahko pričakujemo v prihodnosti. Kdaj se bo to zgodilo, je verjetno skrivnost tudi za same razvijalce, vendar še vedno bolje kot nikdar… Kakorkoli že, napovednik je res grozen in brutalen. Zato lahko pričakujemo vrnitev nazaj k koreninam serije in tudi nelinearno zgodbo, ki jo lahko igra vsak v svojem tempu. Od razredov junakov smo do zdaj potrdili barbarja, čarovnika in druida. Animacije teh junakov izgledajo neverjetno že na prvi pogled, grafični vidik pa se zdi tudi res dober. Edina stvar, ki jo do zdaj lahko rečemo o igri, je nekaj, kar so razvijalci povedali v intervjuju – očitno je bila igra navdihnjena s številnimi različnimi igrami grozljivk (in celo slik), toda to je vse, kar vemo zaenkrat.

HEARTHSTONE

Za zaključek imamo Hearthstone, ki je na žalost težko na vsakem Blizzconu. Ne samo, da je igra usmerjena v zelo majhno skupnost igralcev (ob napovedi novih posameznih kart je boljše vzdušje na pogrebih…), ampak igra ima senco določene polemike, o kateri raje ne bomo podrobneje razpravljali tukaj . Kakor koli že, nova širitev se bo imenovala Descent of Dragons in prišla bo velika količina zmajevih kartic. Lepo presenečenje je dejstvo, da bo igra dobila nov način, imenovan Battlegrounds, ki ga zgleduje po žanru »autobattle«.

K ZBIRKI IGRALNIH POSTERJEVEuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top