We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: UOKVIRJENI PLAKATI popust - 30% ×

Najpomembnejše novice z dogodka BlizzCon 2019

17. 11. 2019


Ne glede na to, ali ste ljubitelj Blizzard Entertainment ali ne, morate vsaj enkrat v življenju slišati ime World of Warcraft (ali Diablo). In za tiste, ki menijo, da so igre tega podjetja njihovo življenje, so vsako leto v novembru ti ljudje navdušeni, saj je to čas, ko se dogaja BlizzCon – dogodek, na katerem Blizzard naznani svoje načrte za prihodnost. Letos smo prejeli informacije o prihajajočih dveh novih igrah in dveh širitvah. Poglejmo, ali je bilo čakanje na letošnjo Blizzcon vredno in kaj bo prinesla bližnja (ali nekoliko oddaljena, v nekaterih primerih) prihodnost.

OVERWATCH

Mogoče nekoliko presenetljivo, da ne bomo začeli s prihodnostjo WoW-a, ampak bomo pogledali prihodnost Overwatcha. Igra je v zadnjih nekaj letih dobila več pozornosti širše javnosti, zahvaljujoč priljubljenosti e-športa. Kakšna je prihodnost te blagovne znamke? Overwatch 2! Res je, dobili bomo nadaljevanje. Čeprav na videz ni tipičen … To bo bolj ali manj “nova igra” s poudarkom na načinu PvE (igralec proti okolju) in načinu PvP (igralec proti igralcu), prvič v zgodovini igranje v skupni rabi s prejšnjo igro. V Overwatch 2 si bomo ogledali povsem novo zgodbeno kampanjo, da bomo lahko celo igrali misije junakov posameznih junakov – če ste ljubitelji slabih fantov, na primer Reaper, Widowmaker ali Sombra, vi nimate sreče, ker se zdi, da je zgodba predvajana samo z vidika dobrih fantov, ki ga vodi Tracer. Izboljšana grafika je morda le v novi igri, vendar bodo v prvo igro dodani tudi novi junaki in zemljevidi. Ljudje, ki so se zaljubili v like, se vsekakor morajo veseliti, vendar je težko reči, kako se bo končalo za igralce PvP.

WORLD OF WARCRAFT

Zdelo se je, da so vse nevarnosti v Azerothu (svet World of Warcraft) dokončno premagane in naši junaki bodo odšli v zasluženi pokoj. Vendar to ni res … Po dogodkih, ki so se zgodili v širitvi Bitke za Azeroth in Sylvanas, ki se je oddaljila od svoje vloge kot poglavarka Horde, je storila nekaj nepredstavljivega, saj je kralja Lich (trenutno Bolvar Fordragon) izzvala na dvoboj. Rezultat si lahko ogledate v napovedniku, vendar vam bomo malo namigali – Lich King ni šlo vse po gladkem. 😊 Ta trenutek sproži novo širitev, imenovano Shadowlands v gibanju. V tej širitvi bomo obiskali deželo mrtvih, poleg novih con pa lahko pričakujemo številne spremembe v mehaniki iger. Verjetno je najpomembnejši sistem, ki bo skozi spremembo, izravnavanje znakov. Najvišja raven se bo spremenila s 120 na 60 in razvijalci so obljubili, da bo postopek veliko hitrejši in zabavnejši. World of Warcraft letos praznuje 15 let in po ogledu zemljevida vesoljskih sfer (ki jih bomo morda obiskali v prihodnosti), na katerem so Shadowlands le majhen delček sestavljanke, je mogoče, da naši junaki morda še ne bi videli prej omenjene upokojitve. 😊

DIABLO

Ko so oboževalci Diabla že lani nestrpno pričakovali napoved nadaljevanja, so bili razočarani, saj je bila edina novica, ki so jo prejeli, informacija o novi mobilni igri z imenom Diablo: Immortal. Letos je vse drugače in Diablo IV lahko pričakujemo v prihodnosti. Kdaj se bo to zgodilo, je verjetno skrivnost tudi za same razvijalce, vendar še vedno bolje kot nikdar… Kakorkoli že, napovednik je res grozen in brutalen. Zato lahko pričakujemo vrnitev nazaj k koreninam serije in tudi nelinearno zgodbo, ki jo lahko igra vsak v svojem tempu. Od razredov junakov smo do zdaj potrdili barbarja, čarovnika in druida. Animacije teh junakov izgledajo neverjetno že na prvi pogled, grafični vidik pa se zdi tudi res dober. Edina stvar, ki jo do zdaj lahko rečemo o igri, je nekaj, kar so razvijalci povedali v intervjuju – očitno je bila igra navdihnjena s številnimi različnimi igrami grozljivk (in celo slik), toda to je vse, kar vemo zaenkrat.

HEARTHSTONE

Za zaključek imamo Hearthstone, ki je na žalost težko na vsakem Blizzconu. Ne samo, da je igra usmerjena v zelo majhno skupnost igralcev (ob napovedi novih posameznih kart je boljše vzdušje na pogrebih…), ampak igra ima senco določene polemike, o kateri raje ne bomo podrobneje razpravljali tukaj . Kakor koli že, nova širitev se bo imenovala Descent of Dragons in prišla bo velika količina zmajevih kartic. Lepo presenečenje je dejstvo, da bo igra dobila nov način, imenovan Battlegrounds, ki ga zgleduje po žanru »autobattle«.

K ZBIRKI IGRALNIH POSTERJEVDecorate your life!

Od leta 1999 je Europosters postal eden izmed najboljših prodajalcev plakatov, fototapet in stenske umetnosti. Trenutno sodelujemo z umetniki, fotografi in grafičnimi oblikovalci iz cele Evrope. V naši ponudbi najdete najlepše znane slike, pa tudi povsem nove umetnine sodobnih umetnikov. Z veseljem tiskamo celo vaše osebne fotografije in na vašo zahtevo lahko vaše odtise postavimo v kakovostne okvire. Zelo obožujemo notranje oblikovanje, ne pozabimo pa na ljubitelje glasbe, za katere nenehno širimo ponudbo plakatov, vrčkov, majic, kolekcijskih figuric in drugih licenčnih trgovskih izdelkov in daril.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 - 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top