We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

Marketplace: Želim začeti prodajati svojo umetnost

11. 07. 2022

Za mnoge ljudi je umetnost hobi, strast, pa tudi služba. Da, prav ste prebrali, vaše umetniško delo vam lahko zasluži denar za potovanje po svetu ali za uresničitev drugih želji. Ali želite nadaljevati kariero tudi kot profesionalni umetnik? Odgovorili vam bomo – zagotovo da! Ne morete izgubiti ničesar, če svoje delo razširite na spletni svet. Odprite svojo spletno trgovino z umetninami na našem Marketplace – BREZPLAČNO. Preden pa to storite, si preberite nekaj nasvetov, kako zablesteti in se uvrstiti med prodajne uspešnice.

  1. Bodite izvirni

Izvedite tržne raziskave. Navdihnite se, vsekakor pa ne kopirajte … poiščite »neizkoriščen trg« in se izpostavite, ustvarite svoj značilen slog. Mali NAMIG od nas – retro je nesmrtna klasika v oblikovanju doma in ljubiteljev pop kulture je več, kot si mislite!

  1. Ne pozabite na kakovost

Naložite in prodajajte svoje umetnine v najvišji možni kakovosti. Posebno pozornost posvetite zrnatim teksturam in zamegljenim ozadjem. Filtre je mogoče uporabiti in vemo, da lahko vašo umetnost naredijo bolj posebno, vendar so lahko tudi zelo škodljivi za kakovost, zato jih izbirajte pametno in ne pozabite, da včasih je manj več.

Pomembna je tudi izbira pravega razmerja, priporočamo 2:3, 3:4 ali 1:1. Glavni razlog so okvirji, ki se najpogosteje prodajajo v standardiziranih velikostih.


Več o tem – kako izgleda popolno umetniško delo – preberite v naslednjem članku.

  1. Delite in zaslužite

Da bi nekdo kupil vaše grafike, morate narediti nekaj več kot le umetnost – na kar mnogi umetniki lahko pozabijo. Razširite vedenje o svojem umetniškem delu! Spletna stran je odlično orodje za promocijo sebe in, kar je še pomembneje, svojega dela. Vsekakor ne pozabite tudi na svojo predstavitev na družbenih omrežjih. Komunicirajte s svojimi oboževalci, delite, kar ustvarite in nenazadnje, dajte svojim ljubiteljem umetnosti možnost nakupa odličnega okrasja. Kot del vaše registracije na Marketplace boste prejeli svojo edinstveno kodo za popust (in povezavo) za nakup v naši e-trgovini za vse svoje sledilce. Marketplace se enostavno splača– za vas in vaše oboževalce. 🙂

“Imam odlične izkušnje z delom pe Europosterjih!

Zelo sem zadovoljen z vsako prodano sliko. To me motivira, da nadaljujem z delom. Odličen kontakt in hitri odgovori. Imajo zelo enostaven sistem za uporabo, za nalaganje in zagotavljajo dnevna poročila o prodaji. Sodelovanje s Europosterji vam lahko svetujem!”

Manjik Pictures

Zato ne čakajte več in se prijavite še danes. Razširite svoj potencial in se postavite v središče pozornosti uspešne e-trgovine, ki jo vsako leto obišče več kot milijon kupcev iz 25 evropskih držav.

 

Upamo, da se kmalu vidimo pri nas Marketplace!


Marketplace

Tags: Art, marketplace

Vojtěch

Star Wars geek, however I'd watch any sci-fi/fantasy!

www.instagram.com/europosters_merch/EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top