Kako uokviriti svojo fotografijo

21. 11. 2016

Socialni mediji pridobivajo prednost pred tiskom, čas namenjen za ogled teh trenutkov ujetih v slikah se zdi, da preteče prav tako hitro, kot takrat, ko je bil pritisnjen in spročšen sprožilec. Imeti vaše posebne trenutke natisnjene, je veliko bolj osebno in otipljivo; nekaj, kar se ne more primerjati s socialnimi mediji. Ali imate najljubšo fotografijo vaše družine, ali najboljšega prijatelja? Mogoče je to posebno priložnost, kot poroka ali večerjo napolnjena z vašimi najdražjimi. Uokviriti te posebne trenutke je odličen način, da čas zamrzne in ne pozabite na preteklost. Te uokvirjene fotografije so čudovita dekoracija, ali pa odlično darilo.

framingblog1-1

1. Katera je tvoja najljubša fotografija?

Morda že imate v mislih to fotografijo. Če ne, začnite razmišljati o vaši najljubši iz preteklosti. Če ne, poglejte po vaših Facebook fotografijah ali fotografijah na računalniku. Ko boste našli svoje najljubše, se prepričajte, da je resolucija dovolj visoka za tiskanje. Z lahkoto lahko ugotovite, če vaša izbrana fotografija zadostuje, da jo naložite na naši spletni strani.

2. Izberite, ali želite fotografije natisniti na visoke kakovostni fotografski papir ali platno.

Kaj je razlika med našimi tiskarskimi storitvami v primerjavi s tiskanjem doma ali kje drugje? Naš visoko kakovost tisk je narejen na profesionalnih tiskalnikih z dolgotrajnim črnilo,m ki ne zbledi. Izberete lahko vašo sliko, ki se natisne na naš kakovosti fotografski papir ali platno. Bombaž platno se raztegne čez lesen okvir in je edinstven način, da pokažete svojo najljubšo fotografijo.

Oglejte si različne velikosti za vašo fotografijo ali tisk na kanvasu

framingblog2

3. Uokvirjanje vaše fotografije

Uokvirjanje fotografije težko naredite sami. Ujemanje velikosti fotografije na pravi okvir lahko na koncu vzame preveč časa, in po meri oblikovanje je pogosto zelo drago. Imamo več kot 50+ okvirjev med katerimi lahko izbirate v različnih cenovnih razredih. V živo boste videli ralzične sloge okvirjev, tako da boste lahko našli popoln okvir. Vsi naši okvirjeni tiski dobijo tudi posebno mat površino, ki varuje fotografijo pred poškodbami.

Izvejte več o našem procesu uokvirjanja in dostave

Bonus: Oglejte si naše pripravljene okvirje, če iščete le okvir. To je hiter in poceni način za oblikovanje posterja ali tiska.Europosterji.si je bilo ustanovljeno leta 1999. V tem času smo postali eden od največjih
Evropskih prodajalcev izdelkov, kot so plakatiumetniški tisk, koledarji
slike in stenske poslikave. Nudimo celovito storitev okvirjanja, pakiranja in odpreme.
Naša najvišja prioriteta in zaveza je vedno zadovoljen kupec

 

© 1999 - 2017, Europosterji.si Vse pravice pridržane

info@europosterji.si

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top
Okvirjanje Okvirjanje Okvirjanje na ključ, spletno okvirjanje
100% vračila denarja. 100% vračila denarja. 365 dni garancija vračila denarja
Vsi izdelki so na zalogi Vsi izdelki so na zalogi Pošiljemo jih v 24 urah po opravljenem naročilu!
3+1 zastonj 3+1 zastonj Vsak četrti plakat imate zastonj
Program zvestobe Program zvestobe Prihranite 10% na vsak nakup, ki ga opravite
MysticCase MysticCase Neobičajno darilo