We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

Kako: obesiti ali uokviriti svoj plakat

20. 02. 2024

Obstaja veliko načinov, kako obesiti svoj plakat ali sliko na steno. Če želite začeti, morate le ugotoviti, kaj vam ustreza. Tukaj je nekaj naših nasvetov in trikov o tem, kako svoj plakat pritrditi na steno. Upamo, da boste našli popolno ujemanje!

1) Samolepilni dvostranski Lepilni trakovi

Za tiste z omejenim proračunom so ti dvostranski lepljivi Lepilni trakovi ali powerstrips odlična izbira. Samo pritrdite te robustne trakove na svoj najljubši plakat in ga obesite na steno, vrata, omaro ali kamorkoli želite. Ne skrbite, ne bodo pustili nobenih nadležnih ostankov ali madežev! Kladivo in žeblji niso potrebni. Ti močni trakovi lahko obesijo do 1 kg teže. Ko je plakat dvignjen, ne pozabite s prsti rahlo pritisniti na trakove, da se prepričate, da se drži.

KUPITE NAŠE ZANESLJIVI LEPILNI TRAKOVI!

2) Plastični trakovi za plakate

To je še ena cenovno ugodnejša možnost, ki vaš plakat poudari s pridihom elegance. Naši plastični trakovi za plakate so pritrjeni z zgornje in spodnje strani, kar zagotavlja, da je vaš plakat raven. Nato ga preprosto obesite na kavelj na steno! Ponujamo vam plastične stenske obešalnike v različnih barvah in velikostih. Izberite tisto, ki se najbolje ujema z vašo sobo.

POIŠČITE POPOLEN PLASTIČNI TRAK ZA PLAKATE!

3) Okvirji iz pleksi stekla

Čim več možnosti za obešanje vašega plakata, bolje je! Ti okvirji dodajo še bolj eleganten videz kot prejšnja dva načina obešanja. Če ste na naši strani že izbrali plakat, preverite njegovo velikost: klasične velikosti so 61×91,5 cm, mini plakati 40×50 cm, imamo pa celo take za art odtisi in plakate za vrata! Izberite svojo najljubšo barvo: črna, bela, srebrna, bukev, hrast ali oreh. Ko bo okvir prispel, boste morali samo vstaviti svoj plakat in ga nato obesiti! Tako enostavno je.

KUPITE SI NAŠE OKVIRJE IZ PLEKSI STEKLA!

4) Uokvirjanje po meri

 

To so naši najbolj ekskluzivni in najkakovostnejši okvirji. Imamo več kot 50 zaključkov iz plastike ali lesa. Vaš plakat najprej plastificiramo in pritrdimo na trdno podlago, nato pa dodamo okvir po meri. Ni vam treba skrbeti za učinek mehurčkov! Naša laminacija izgleda popolno na klasičnih plakatih ali fotografijah.

Ena od prednosti naše laminacije je, da se ne zlomi kot steklene prevleke. Mat zaključek tudi preprečuje nadležno bleščanje. Ti okvirji po meri imajo zobate podlage, da jih je še lažje obesiti. Naši okvirji prispejo na vaš prag, zaviti v mehurčasto folijo za varno pot do vas.

Dolgočasne gole stene lahko takoj spremenite tako, da obesite lep plakat ali umetniški tisk! Vedno lahko kupite različne slike, tako da imate nekaj možnosti, ko jih želite zamenjati. Imeli boste tako lep dom, ki ga ne boste nikoli želeli zapustiti.

Preberite več: DIY: Kako obesiti sliko na steno

 Kupite svoj okvir! 

Lena

Music and visual art enthusiast, the more Queen merch, the better!EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top