We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

Kako narediti: Uokviri svoj plakat

17. 10. 2022

Obstaja več načinov kako na steno obesiti vaš plakat ali fotografijo. Naš namen je, da najdete način, ki vam bo najbolj ustrezal. V prispevku smo za vas pripravili nekaj nasvetov in trikov, kako na steno namestiti plakat. Upamo, da vam prispevek olajša delo!


1) Samolepilni dvostranski trakovi

Tisti, ki se otepate dragih pripomočkov, so samolepilni trakovi prava izbira. Samo nalepite jih na ozadje plakata in že ga lahko postavite na svoje najljubše mesto na steni, vratih, omari ali pa kje drugje. Powerstrips trakovi ne puščajo sledov na podlagi, tako da bodite brez skrbi. Za montažo ne potrebujete kladiva in žebljev. Trakovi imajo nosilnost do enega kilograma. In ne pozabite pritisniti plakata na podlago, da trakovi opravijo svoje delo tako kot morajo!

KUPITE MOČNE SAMOLEPILNE TRAKOVE!

2) Plastična stenska obešala

Tudi ta možnost montaže je denarnici prijazna in doda plakatu odtenek elegance. Plastična obešala so na ozadje plakata pritrjeni na spodnji in zgornji rob, kar mu omogoča čvrst oprijem na podlago. Plastična obešala so na voljo v različnih barvah in velikostih. Izberite si takšna, da bodo najbolj ustrezala vašemu okusu.

NAJDITE OBEŠALO, KI USTREZA VAŠEMU OKUSU!

 

3) Okvirji iz pleksi stekla

Več možnosti imate, toliko bolje je! Okvirji iz pleksi stekla dodajo vašemu naročilu še bolj eleganten videz kot zgoraj omenjeni metodi. Če ste že izbrali dimenzije, preverite če ustrezajo naslednjim: klasična velikost je 61 x 91,5 cm, mini velikost je 40 x 50 cm, imamo pa tudi tiste za umetniške tiskovine in plakate za na vrata! Izberite svojo najljubšo barvo: črna, bela, srebrna, imitacija bukve, hrasta ali oreha. Ko okvir prispe, morate samo še namestiti plakat in ga obesiti na svoje mesto. Enostavno!

PREIŠČITE NAŠO PONUDBO OKVIRJEV IZ PLEKSI STEKLA!

4) Uokvirjanje po meri

To so naši najbolj ekskluzivni in najkvalitetnejši okvirji. Imamo preko 50 različic, ki jih za vas naredimo iz lesa ali plastike. Najprej opravimo laminacijo in nalepimo plakat na lepenko, potem pa dodamo okvir. Čisto nič vam ni potrebno skrbeti, da bi med sliko našli kakšen nadležen mehurček! Naša laminacija resnično izgleda super na klasičnih plakatih in slikah.

Prednost laminacije je, da je plakat v primerjavi s stekleno zaščito nezlomljiv. Mat videz omogoči, da slika izgubi nadležno bleščanje. Na hrbtišču so okvirji opremljeni s posebnimi obešali, s katerimi je obešanje še bolj enostavno. Okvirje vam dostavimo na dom varno – zavite v mehurčkasto zaščito.

Dolgočasne prazne stene lahko hitro popestrite z namestitvijo čudovitega plakata ali druge umetnine! Na voljo imate mnogo slik in neomejeno možnosti, da sliko kadarkoli zamenjate z modernejšo ali pa primernejšo za določeno obdobje. Vaš dom bo zasijal, da sploh ne boste več hoteli iz hiše.

Delite z nami vašo moderno opremljeno dnevno sobo. K objavi ne pozabite dodati #HappyPosters oznake na Facebook in Instagram!

 

 

Kupiti okvirEuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top