We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

Kaj do sedaj vemo o drugi sezoni The Witcher?

22. 09. 2021

Zadnja epizoda prve sezone The Witcher je izšla 20. septembra 2019 in od takrat smo nestrpno čakali na drugo sezono. Čakanje je bilo prijetnejše z animiranim filmom Čarovnik: Volkova nočna mora, zdaj pa je pred nami le še druga sezona. Kaj torej vemo o njej?

Naslednjo sezono si lahko ogledamo na Netflixu in to od 17. decembra. Prva epizoda iz osmih se imenuje “Zrno resnice”. O zapletu vsake epizode ni veliko znanega, toda za ljubitelje knjig bi morala zgodba ustrezati tretji knjigi serije The Witcher in prvi knjigi iz serije romanov Blood of Elves od pisatelja Andrzeja Sapkowska. Glede na trailer se lahko veselimo Cirijevega  čarovniškega usposabljanja v Kaer Morhenu, kjer čarovniki iz šole volkovega  trenirajo svoje spretnosti. Vsekakor je treba omeniti dvorano na sredini, kjer je poleg ognjišča tudi drevo z medaljoni padlih čarovnikov, v opomnik tistim, ki so šli mimo. V Kaer Morhenu obstaja tudi laboratorij, v katerem nastajajo čarovniki, ko gredo skozi Trial of the Grasses.

Ali ste vedeli, da se The Witcher snema v Evropi? Prvo sezono so snemali večinoma na Madžarskem, v studiih blizu Budimpešte. Snemanje je potekalo tudi v Španiji, na Poljskem, Slovaškem in Češkem. Snemanje druge sezone so zaradi pandemije spremljali zapleti, ampak na srečo se je na koncu začela produkcija in snemanje se je lahko začelo.

Kogar se vsi veselimo, je zagotovo Henry Cavill v glavni vlogi Geralta iz Rivije. Poleg njega bomo videli tudi druge najljubše like iz prve sezone, Anya Chalotra kot Yennefer iz Vengerberga, Freya Allan kot Ciri in Joey Batey kot bard Jaskier. Vendar se bodo pojavili tudi novi liki, na primer čarovniki kot Vesemir, Lambert, Eskel in Coën. S temi liki se bomo srečali v Kaer Morhenu. V primerjavi z zadnjo sezono bi morali vse te like spoznati na eni časovnici. To bi moralo rešiti problem, ki so ga mnogi imeli s prvo sezono, ki je bila zaradi različnih časovnic malo zmedena.

Čeprav je predstava precej priljubljena, tretja sezona še ni potrjena. Čeprav imajo ustvarjalci načrtovanih do 7 sezon, je odvisno od tega, kako bo sprejeta druga sezona. In veliko je za vzeti! V seriji knjig sta 2 knjigi s kratkimi zgodbami, 5 romanskih knjig, ki so povezane skupaj, in predznak romanov. Upamo, da bomo še dolgo uživali v The Witcher in komaj čakali na novo sezono!


Oglejte si celotno zbirko The Witcher na naši spletni strani. 

Tags: news, The Witcher

Kamca

Avid reader and Harry Potter fan who loves to travel and eat.EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top