We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

Izpolnite z nami svoje novoletne zaobljube!

12. 01. 2022

Ljudje si postavljajo najrazličnejše novoletne zaobljube. Ali ste na primer vedeli, da jih je skoraj polovica povezana z izgubo teže in vadbo? Druge odločitve so na primer biti bolj organiziran, preživeti več časa s prijatelji ali si najti nov hobi. Ne glede na to, ali ste že pomislili na svoje odločitve ali pa to še morate naredit, z veseljem vam bomo pomagali. Morda boste v tem članku našli zaobljubo, ki jo želite tudi doseči. Ali pa boste našli nekaj, kar vam bo pri tem pomagalo. Oglejmo si torej skupaj naše ideje!

 

Več telovaditi

Za to zaobljubo ni potreben uvod. Kdo se še ni pogledal v ogledalo po božičnem prenajedanju in ni rekel: ,,Dovolj! V novem letu bom začel telovaditi!” Potem pride prvi januarski teden in motivacije ni več. Ni třeba obupati! Nimamo uteži, ampak z našo Fitness kategorijo domačo telovadnico lahko okrasite tako, da vas navdihuje vsak dan.

 

Zdrava prehrana

Prehrana gre z roko v roki z vadbo. Včasih je bolj enostavno pojesti nekaj hitrega in nezdravega. Kako pa si izboljšati navade? Na primer z našimi izdelki iz kategorije Krožniki & Sklede . Videli boste, kako vas motivirajo za boljšo prehrano, ko boste gledali svojega najljubšega lika. Če želite tudi podpreti svojo hidracijo, si oglejte naše skodelice.

Biti bolj organiziran

 Nekako smo se navadili vsakdanjega hitenja. Žal nam zaradi tega včasih kakšen sestanek kar uide iz misli, čeprav bi lahko prisegli, da smo ga nekje zapisali. Točno za to so naše pisarniške in šolske potrebščine. Zapišite vse, kar potrebujete, v dnevnik ali tedenski planer in nikoli več ne izgubite nobenih informacij.

Več spati

Ste tudi vi pred božičem zelo malo spali? Res je, da je spanje ena najpomembnejših stvari v našem življenju. Da se boste veselili spanja vsako noč, si oglejte naše odeje. Ne samo, da vam bo udobno pod odejo z vašim najljubšim motivom, prihranili boste tudi nekaj denarja za ogrevanje!

Začnite nov hobi

 Morda ste že začeli razmišljati, kaj novega bi želeli poskusiti v novem letu. Navdih lahko najdete v sestavljankah. Lahko izbirate med motivi iz filma, iger ali slik od znanih slikarjev. Če vas navadne sestavljanke res ne zanimajo, preizkusite 3D. Ti niso samo zabavne, ampak postanejo tudi cool okrasek.

Biti točen

Vsi včasih izgubimo občutek za čas. Zagotovo se lahko spomnite jutranje naglice, ko ne morete niti popiti kave. Obstaja preprosta rešitev, ura! Naše ure z vašim priljubljenim motivom so tako cool, da od njih ne morete odmakniti oči in tako da boste vedno vedeli, koliko je ura.

Zdaj imate vse, kar potrebujete za uresničitev novoletnih zaobljub. Vso srečo pri doseganju vsakega izmed njih.

Srečno novo leto!

Kamca

Avid reader and Harry Potter fan who loves to travel and eat.EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top