We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: NARAVA & POKRAJINA - POSTERJI popust 20% Več informacij ×

Inspiracije: Skok v Italijo

05. 01. 2016

Bi radi na gore, k krasnem morju ali obiskali starodavno mesto? Imate tek po okusni hrani, ki jo poplaknete z dobrim vinom? Vse to lahko doživite v eni državi, ki vam ponuja veliko možnosti – izkoristite jih.

Še nekaj časa vam ne izdam skrivnost in dodam nekaj posebnih značilnosti dežele, o kateri bi govorili danes nekaj podrobnosti. Na primer, veličasten del Alp z najvišjim vrhom Evrope – Mont Blanc, lepe doline in jezera, slikovita mesta vzdolž obale, pristanišča polna čolnov, pašniki, neokrnjena narava in čisto morje. Prostrani vinogradi, kjer se smehlja sonce, veliko krščanskih cerkva in prebivalci, ki preprosto živijo!

Ja, smo v Italiji.
Predstavljam nekaj krajev, ki so mi všeč.
BENETKE
Ali ste že kdaj videl tako mesto v svetu? Jaz še ne. To je neverjetno, v vsakem letnem času. Če obiščete mesto poleti, seveda, lahko pričakujete veliko turistov in skoraj nobenega domačina, ki redno v začetku sezone odidejo s svojih domov. Toda kaj je skoraj neverjetno, vidim zasnežene Benetke v zimskem času. Osebno mi žal še  ni uspelo videti, ker je sneg zelo redko tam.
To edinstveno mesto je bila ustanovljena v času preseljevanja ljudstev. Njen prvotni center se je nahajal na otokih v plitvi laguni. Novi deli so zgrajeni na obsežni obali. Danes, Benetke so del UNESCO in jih vsako leto obišče okoli 15 mil. Turistov. Ogromna številka, kajne? No, na našem #europosterji.si, ste na pravem mestu, če iščete kakšen košček Benetk. Nudimo slike, ki polepšajo vsako steno v vašem domu.
RIM
Gremo na drug del Italije in obiščemo največjo metropolo. V Rimu sem bil skupaj trikrat v mojem življenju, in vsakič se je splačalo. Ampak nikoli nisem imel priložnost, da grem skozi celotno mesto, tako da spet veselim, da se pojavi na mojem popotniškem seznamu. Enostavno zaljubili se boste v ta kraj, če imate radi zgodovino, se radi sprehajate po slikovitih ulicah med starimi hišami in najpomembneje ste ljubitelj sakralne arhitekture. Vsakič, ko sem v tem mestu, se počutim, kot da sem šel nazaj v čas, nekaj stoletij nazaj.
Rim je s turističnimi poti ponavadi razdeljen na tri dele – stari Rim, srednjeveški in renesančni Rim. Od vseh navedenih obdobji, boste našli veliko impresivnih struktur in mesta, ki vas popeljejo do starih časov.
Arrivederci!


Decorate your life!

Europosterji smo na trgu prisotni že vse od leta 1999 in v tem času smo postali eden največjih prodajalcev posterjev, foto-tapet, slik, slikarskih reprodukcij in najrazličnejšega trgovskega blaga. Iz leta v leto konstantno rastemo in se v svoji ponudbi zmeraj trudimo prilagajati vašim željam in potrebam. Lahko vam natisnemo vaše posterje, uokvirimo vaše slike, ali pa vas samo navdihnemo z našim blogom, kjer lahko vedno znova najdete objavljene novosti iz filmov, TV serij in, kjer vas čaka veliko novih idej za notranje oblikovanje.

Obiščite nas na naši spletni strani in poiščite zase nekaj tistega, kar v vašem domu še pogrešate.

 

© 1999 - 2019, Europosterji.si Vse pravice pridržane

e-mail: info@europosterji.si
tel.: +420 777 33 44 55

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top