We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: RAZPRODAJA ×

Inspiracije: o Anime in Manga risankah

18. 03. 2017

Ste se že spraševali kakšna je razlika med anime in manga risankami? Oba tipa risank izvirata iz Japonske, s tem da je anime risani film, manga pa je “skiciran” stripovski primerek – ponavadi v črno-beli tehniki, večina teh stripov pa se kasneje pretvori tudi v video zapis. Ste velik oboževalec japonskih risank? Tudi če niste, smo vam pripravili kratko predstavitev naših najljubših!

Naruto – Run, Dragon Ball Z – Villains in Death Note – Kolaž plakat ; 5,99 € / kos

 

Naruto

Manga risanka, ki se je prelevila v znano anime serijo, je zgodba mladega ninje z imenom Naruto Uzumaki. V vasi, kjer prebiva, se uri, da postane Hokage, ki velja za najmočnejšo ninjo med vsemi. Mladenič običajno nosi oranžna oblačila in značilen trak, ki služi kot čelni ščit.

Naruto Shippuden – Split plakat ; 5,99 €

PREIŠČITE VSE NARUTO IZDELKE!

 

Dragon Ball Z

Tudi zgodba Dragon Ball Z se je začela v stripovskem stilu, kjer glavno vlogo nosi mladenič z imenomu Goku. Z druščino drugih “dobrih” likov ščiti svet pred zlobneži iz drugih planetov. Ta mednarodno poznana anime serija ima za sabo kar 15 filmov in 148 videoigric, ki so v večini izdane na Japonskem.

Dragon Ball Z – Goku Jump plakat 5,99 € in Dragon Ball Z – Mix paket značk 4,70 €

NAJDITE SVOJ NAJLJUBŠI DRAGON BALL Z PLAKAT!

 

Death Note

Protagonist Light Yagami je srednješolec, ki najde čarobni dnevnik, poimenovan Ryuk. Svetlobna moč pripomore k temu, da s pomočjo dnevnika ubija druge, če ga le-ta prepozna poimensko kot tudi po izgledu. Vsebina zgodbe se navezuje na iskanje svetlobne moči, na poti pa mladenič poizkuša pretentati zlobneže, medtem ko ga detektiv z imenom “L” poskuša zaustaviti.

Death Note – Apple in Death Note – dvojni plakat ; 5,99 € / kos

PREBRSKAJTE THE DEATH NOTE KOLEKCIJO!

 

Tokyo Ghoul

V čarobnem svetu prebivajo ghouli, ki morajo za svoje preživetje jesti človeško meso. Imajo mogočne sposobnosti, njihove oči pa se ob vznemirjenju spremenijo v črno barvo z rdečimi zenicami. Glavni junak, ki predstavlja človeško vrsto je Ken Kaneki, ki mu med operacijo po nesreči transplantirajo ghoulove organe, postane pol ghoul pol človek. Za preživetje mora jesti človeško meso, obenem pa se mora uspešno spopadati s svojo anonimnostjo. V tem čarobnem svetu preži ogromno skupin, ki iščejo “zlobneže” in jih skušajo ustaviti pred zlobnim početjem.

Tokyo Ghoul – Mask in Tokyo Ghoul – Conflict plakati ; 5,99 € / kos

PREGLEJTE VSE TOKYO GHOUL IZDELKE!

in

POIŠČITE SVOJ ANIME IZDELEK!Decorate your life!

Europosterji smo na trgu prisotni že vse od leta 1999 in v tem času smo postali eden največjih prodajalcev posterjev, foto-tapet, slik, slikarskih reprodukcij in najrazličnejšega trgovskega blaga. Iz leta v leto konstantno rastemo in se v svoji ponudbi zmeraj trudimo prilagajati vašim željam in potrebam. Lahko vam natisnemo vaše posterje, uokvirimo vaše slike, ali pa vas samo navdihnemo z našim blogom, kjer lahko vedno znova najdete objavljene novosti iz filmov, TV serij in, kjer vas čaka veliko novih idej za notranje oblikovanje.

Obiščite nas na naši spletni strani in poiščite zase nekaj tistega, kar v vašem domu še pogrešate.

 

© 1999 - 2019, Europosterji.si Vse pravice pridržane

e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55

Ponedeljek - Petek
7:00 - 15:00

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top