We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: UOKVIRJENI PLAKATI popust 30 % ×

Inspiracija: Living Coral Pantone® Barva leta 2019

27. 01. 2019

Inštitut Pantone je izbral barvo, ki predstavlja bistvo letošnjega leta. To pravzaprav naredi skupina strokovnjakov, ki potuje po svetu in med potovanjem popisuje aktualno družbeno situacijo. Prav zaradi tega lahko trdimo, da letošnja izbira ni nobeno naključje. 

Izbrana barva vselej odseva energijo, ki jo naša družba najbolj potrebuje in v tem letu so izbrali živahno koralno ali Living Coral (PANTONE 16-1546).

The Awakening of Flora, avtorice Marthe Suherman (Ekskluzivna fotografska umetnost)

Živahna koralna je barvni odtenek, ki naj bi vzbudil občutek za življenje, veselje in optimizem. Nikar se ne bojte obleči v oblačila te posebne barve in svojo garderobo poživiti s koralnimi dodatki.  Ta odtenek daje občutek pripadnosti in odraža vaše razpoloženje. Zato mu pustite, naj v vsej svoji moči zasije tudi na vaših stenah.


Inštitut Pantone je na svoji spletni strani zapisal:

„V odgovor na naval digitalne tehnologije in socialnih medijev, ki se tako naraščajoče vrinjajo v naša življenja, smo poskušali najti avtentične in poglobljene izkušnje, ki bi omogočale povezovanje in intimnost. Družabna in poduhovljena ter očarljiva narava odtenka PANTONE 16-1546 Živahna Koralna pozdravlja in spodbuja našo vedro in neobremenjeno plat življenja. Simbolizira našo prirojeno, naravno potrebo po optimizmu in veselih dejavnostih. PANTONE 16-1546 Živahna Koralna utelešuje naše hrepenenje po nagajivem izražanju.“

Z vnosom Živahne Koralne v naša življenja, bomo sposobni sprejemati boljše odločitve, bolje dojemati vsakodnevne skrbi, ter le-te tudi bolj mirno in na spokojen način obvladovati. Namestimo slike na mesta, kot so denimo kopalnica, dnevna soba ali pisarna, in tako napravimo majhen, a nadvse pomemben korak na poti k našemu srečnemu letu 2019 🙂

Cappadocia, avtorja Selim Dervisoglu (Ekskluzivna fotografska umetnost)

 

Več o Živahni Koralni 

 

 Decorate your life!

Europosterji smo na trgu prisotni že vse od leta 1999 in v tem času smo postali eden največjih prodajalcev posterjev, foto-tapet, slik, slikarskih reprodukcij in najrazličnejšega trgovskega blaga. Iz leta v leto nenehno rastemo in se v svoji ponudbi zmeraj trudimo prilagajati vašim željam in potrebam. Lahko vam natisnemo vaše posterje, uokvirimo vaše slike, ali pa vas samo navdihnemo z idejami v našem blogu, kjer lahko vedno znova najdete objavljene novosti iz filmov in TV serij ter kjer vas čaka veliko novih idej za notranje oblikovanje.

Obiščite nas na naši spletni strani in poiščite zase nekaj tistega, kar v vašem domu še pogrešate.

 

© 1999 - 2020, Europosterji.si Vse pravice pridržane

e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55

Ponedeljek - Petek
7:00 - 15:00

 

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top