We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Odkrijte najboljše ponudbe tega tedna: UMETNIŠKE FOTOGRAFIJE popust -15 % ×

Inspiracija: Kako izbrati popolno darilo

18. 11. 2018

Ključnega pomena je biti dober opazovalec in imeti dovolj časa. Popolno darilo lahko izberete tudi od doma. Vse, kar morate storiti, je pravilno kategorizirati obdarovano osebo.

Začetni del tega članka je namenjen moškim. Kako izbrati pravo darilo za vašega najdražjega predstavnika moškega spola; za sina, očeta ali brata?

Moški praviloma ne povejo prav veliko in, tudi, ko jih povprašate po njihovem mnenju, pogosto ne rečejo ničesar ali vsaj ničesar uporabnega. Zato je kupovanje daril za moške tako težavna zadeva.

Ključnega pomena je biti dober opazovalec in imeti dovolj časa. Dobro darilo lahko najdete tudi od doma. Samo pravilno morate kategorizirati osebo, ki jo želite obdarovati.  Naša ekipa je tukaj zato, da vam pri tem pomaga. Prvi korak k iskanju dobrega darila je razdelitev moških in žensk v različne kategorije.

Če niste povsem prepričani o tem, v katero kategorijo dotična oseba sodi, pokukajte v njen uporabniški račun na socialnem omrežju ali pa pokukajte v njeno/njegovo sobo, omaro, na knjižne police. To vam bo nedvomno dalo kakšen namig in tako bo uvrstitev osebe v pravo kategorijo postala enostavnejša.

Če ne nosi kape, mu je ne kupujte!

Bodite dojemljivi. Če je njegova soba polna filmskih posterjev ali knjig, potem mu verjetno podarjene vstopnice za nogometno tekmo ne bodo ravno všeč. Veliko več boste pri njem dosegli, če mu podarite zbirateljsko izdajo posterjev  na temo njegove najljubše TV oddaje ali katerekoli druge zbirateljske primerke, vezane na njemu priljubljeno temo.

En sam poster je dolgočasen…NE, TO NI RES!

Popeljite vaše darilo na višji nivo – uokvirite ga. In če še vedno menite, da to ni dovolj, izdelajte pravi pravcati darilni set,  izdelan po vaši lastni izbiri in navdihu. Poiščite še več podobnih izdelkov, vezanih na dotično tematiko.

Pogoste napake

Res je, da imamo ljudje različen okus in, da drugim morda niso všeč enake stvari, kot nam. Razočaranju zaradi slabega darila pa se je mogoče tudi izogniti in rešitev je pravzaprav zelo enostavna. Obdarite tudi sebe! Torej, ko boste iskali darilo za svoje najdražje, privoščite nekaj malega in lepega tudi sebi.

 

Ženske … one znajo povedati več 

Prisluhnite! Brez dodatnih vprašanj vam bo povedala vse, kar morate vedeti.

Pravila so podobna kot pri moških. Biti morate dojemljivi in, seveda, najprej izbrati pravo kategorijo. Poglejte jo od blizu! Najslabši scenarij se lahko primeri, če ji kupite lepe uhane, ona pa nima niti prebodenih ušes 😉

Ne označujte!

Ženske lahko tudi presenetijo. A to ne pomeni, da se ne smete prepustiti domišljiji, zatorej ji ne kupujte klišejskih daril. Če imate doma divje dekle, ustvarite zanjo darilni set z različnimi izdelki, povezanimi z njeno najljubšo glasbeno skupino. Njeni vstopnici za koncert lahko dodate še nekaj več; denimo potovalno stekleničko, obesek za ključe ali pa poster, s katerim bo  po koncu koncerta lahko odhitela po podpis.

Kar brez skrbi – izbira perfektnega darila je enostavna. Potrebno je le malo razmisliti in uporabiti kanček lastne kreativnosti  🙂 Veliko sreče!

Še več inspiracije

 

 Decorate your life!

Od leta 1999 je Europosters postal eden izmed najboljših prodajalcev plakatov, fototapet in stenske umetnosti. Trenutno sodelujemo z umetniki, fotografi in grafičnimi oblikovalci iz cele Evrope. V naši ponudbi najdete najlepše znane slike, pa tudi povsem nove umetnine sodobnih umetnikov. Z veseljem tiskamo celo vaše osebne fotografije in na vašo zahtevo lahko vaše odtise postavimo v kakovostne okvire. Zelo obožujemo notranje oblikovanje, ne pozabimo pa na ljubitelje glasbe, za katere nenehno širimo ponudbo plakatov, vrčkov, majic, kolekcijskih figuric in drugih licenčnih trgovskih izdelkov in daril.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 - 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top