We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
Odkrijte najboljše ponudbe tega tedna: POPOTOVANJA popust -20 % ×

INSPIRACIJA: Elementi v notranjosti – Feng Shui

23. 09. 2019

Elementi so desna roka naše matere zemlje. Ni zaman, da jih omenjajo kot najmočnejše. V notranjosti pa vam ni treba skrbeti, ravno nasprotno. Njihova kombinacija bo v vaš dom vnesla harmonijo in ustvarila odlično vzdušje. Vsak od elementov ima svoj pomen v notranjosti.

INSPIRACIJA: ELEMENT VODE

Voda je edini element, ki se lahko spremeni v različne oblike. Čeprav se manifestira v ledu, snegu ali tekočini, nikoli ne bo prenehal dokazovati svoje sile in moči. Voda nas lahko pomiri in ustvari harmonijo, hkrati pa lahko pridobi tudi naše spoštovanje.

Vodo pa je treba primerno uporabljati v notranjosti. Čeprav ji pravijo, da je barva denarja in bogastva, je pa tudi hladna barva, ki se ob pretirani uporabi lahko ohladi v notranjosti. Modra barva in s tem vodni element prisili k razmišljanju, zato je odlična za pisarne, kjer pomaga, da se osredotočite.

K ZBIRKI ELEMENTA VODE

INSPIRACIJA: ELEMENT ZRAKA IN ZEMLJE

Kakovost zraka je ena izmed globalnih tem. In prav je tako. Zračni atomi so povsod okoli nas in vsak dan vplivajo na človeka, tako na njegovo vedenje kot tudi razpoloženje. Naš dom bi zato moral biti zaščiten z vidika kakovostnega zraka. Na fotografije dodajte atmosfero svežega zraka in ga povežite z napravami, ki čistijo zrak. Videli boste, da boste še bolj uživali na ulicah (ne tako čistih) mest.

Okrasite svoje domove z zemeljskimi plakati, ozadji ali slikami. Prepustite se fotografijam, ki ujamejo lepoto in raznolikost tega neomejenega elementa. Zemlja je izražena v barvah precej mehkih, od bež do opeke. Ublaži notranjost in tudi pripomorejo k izboljšanju prebave. Odličen za uporabo tega elementa in njegovih barv v jedilnicah in kuhinjah vašega doma.

K ZBIRKI ELEMENTA ZRAKA

INSPIRACIJA: ELEMENT OGNJA

Ogenj je eno najpomembnejših odkritij človeštva z neomejeno močjo, ki je postalo nuja v vsakdanjem življenju. Kadar je večji požar, ga je običajno težko ustaviti. Škoda je, da so ga ljudje dojemali kot enega najpomembnejših elementov za preživetje v preteklosti in danes je to postalo očitno. Toda kako vključiti ogenj v notranjost?

Kamin ni edina možnost. Ogenj se lahko izrazi tudi s slikami, foto freskami ali plakati. Vendar je treba rdečo in njene odtenke, ki izražajo ogenj, v notranjosti primerno obravnavati kot začimbo.

K ZBIRKI ELEMENTOV

 Decorate your life!

Od leta 1999 je Europosters postal eden izmed najboljših prodajalcev plakatov, fototapet in stenske umetnosti. Trenutno sodelujemo z umetniki, fotografi in grafičnimi oblikovalci iz cele Evrope. V naši ponudbi najdete najlepše znane slike, pa tudi povsem nove umetnine sodobnih umetnikov. Z veseljem tiskamo celo vaše osebne fotografije in na vašo zahtevo lahko vaše odtise postavimo v kakovostne okvire. Zelo obožujemo notranje oblikovanje, ne pozabimo pa na ljubitelje glasbe, za katere nenehno širimo ponudbo plakatov, vrčkov, majic, kolekcijskih figuric in drugih licenčnih trgovskih izdelkov in daril.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 - 15:00

 

© 1999 – 2021 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Če še naprej uporabljate naše storitve, predvidevamo, da se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij Se strinjam ×
Top