We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Ponudba tedna: IGRALNI POSTERJI popust -40 % ×

INSPIRACIJA: Elementi v notranjosti – Feng Shui

23. 09. 2019

Elementi so desna roka naše matere zemlje. Ni zaman, da jih omenjajo kot najmočnejše. V notranjosti pa vam ni treba skrbeti, ravno nasprotno. Njihova kombinacija bo v vaš dom vnesla harmonijo in ustvarila odlično vzdušje. Vsak od elementov ima svoj pomen v notranjosti.

INSPIRACIJA: ELEMENT VODE

Voda je edini element, ki se lahko spremeni v različne oblike. Čeprav se manifestira v ledu, snegu ali tekočini, nikoli ne bo prenehal dokazovati svoje sile in moči. Voda nas lahko pomiri in ustvari harmonijo, hkrati pa lahko pridobi tudi naše spoštovanje.

Vodo pa je treba primerno uporabljati v notranjosti. Čeprav ji pravijo, da je barva denarja in bogastva, je pa tudi hladna barva, ki se ob pretirani uporabi lahko ohladi v notranjosti. Modra barva in s tem vodni element prisili k razmišljanju, zato je odlična za pisarne, kjer pomaga, da se osredotočite.

K ZBIRKI ELEMENTA VODE

INSPIRACIJA: ELEMENT ZRAKA IN ZEMLJE

Kakovost zraka je ena izmed globalnih tem. In prav je tako. Zračni atomi so povsod okoli nas in vsak dan vplivajo na človeka, tako na njegovo vedenje kot tudi razpoloženje. Naš dom bi zato moral biti zaščiten z vidika kakovostnega zraka. Na fotografije dodajte atmosfero svežega zraka in ga povežite z napravami, ki čistijo zrak. Videli boste, da boste še bolj uživali na ulicah (ne tako čistih) mest.

Okrasite svoje domove z zemeljskimi plakati, ozadji ali slikami. Prepustite se fotografijam, ki ujamejo lepoto in raznolikost tega neomejenega elementa. Zemlja je izražena v barvah precej mehkih, od bež do opeke. Ublaži notranjost in tudi pripomorejo k izboljšanju prebave. Odličen za uporabo tega elementa in njegovih barv v jedilnicah in kuhinjah vašega doma.

K ZBIRKI ELEMENTA ZRAKA

INSPIRACIJA: ELEMENT OGNJA

Ogenj je eno najpomembnejših odkritij človeštva z neomejeno močjo, ki je postalo nuja v vsakdanjem življenju. Kadar je večji požar, ga je običajno težko ustaviti. Škoda je, da so ga ljudje dojemali kot enega najpomembnejših elementov za preživetje v preteklosti in danes je to postalo očitno. Toda kako vključiti ogenj v notranjost?

Kamin ni edina možnost. Ogenj se lahko izrazi tudi s slikami, foto freskami ali plakati. Vendar je treba rdečo in njene odtenke, ki izražajo ogenj, v notranjosti primerno obravnavati kot začimbo.

K ZBIRKI ELEMENTOV

 EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 – 14:30

 

© 1999–2023 Europosterji. Vse pravice pridržane.