We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: UOKVIRJENI PLAKATI popust - 30% ×

Inspiracija: 7 nasvetov za preureditev pisarne

21. 01. 2019

#1 Tvoje udobje naj bo prioriteta številka ena 

Če želiš delo dobro opraviti, se moraš v svoji pisarni dobro počutiti. Zato se obkroži samo s tistimi bistvenimi predmeti, ki te osrečujejo in so po naravi najbolj praktični. Lovilec sanj je, denimo, lepa dekoracija, a vendarle bi tvoji pisarni služil le kot lovilec prahu.

In, če imaš ob sebi pripomoček za relaksacijo in obvladovanje stresa, namenjen ustvarjanju večjih prihodkov, bi to lahko povzročilo resno nelagodje pri tvojih nadrejenih  🙂

#2 Kar je preveč, je preveč

Ni potrebno, da tvoja pisarna deluje kot kakšen hladen in neudoben prostor.  Opremi jo s predmeti, ki te bodo pomirjali in poišči sebi primerne dodatke ter vanjo dodaj tudi kakšne zbirateljske predmete.

#3 Motivirani delavec je bolj produktiven 

Ali kdaj sanjaš, kako bi svoj dopust preživel na eksotičnem zapuščenem otoku? Si želiš nekoč imeti lastno hišo ob morju? Ne boj se sanjati. Le takrat, ko si znamo sanje predstavljati v celoti, se te tudi uresničijo. Zapri oči in pred oči prikliči svoje popolno življenje. Nato ga poveži s popolno sliko in le-to namesti na steno nasproti tvoje delovne mize. In vsakokrat, ko bo tvoj pogled od težkega dela romal k tej sliki, se boš zavedel, zakaj si pravzaprav tu.


#4 Bodi sam svoja motivacija

Obstaja pregovor, ki pravi, “Zdrav duh v zdravem telesu”. Za ohranjanje fizične kondicije in čuječnosti je treba dobro skrbeti za svoje telo in svoj um.  Tako bo delo vselej dobro opravljeno. Zbudi se ob zgodnji uri, svoj zvezek z zapiski položi v svoj stilski nahrbtnik, se povzpni na kolo, in se odpelji v službo. Raje pojdi peš, namesto na avtobus. Kajti, ko se boš po opravljeni jutranji poti usedel na svoj pisarniški stol, boš v sebi začutil srečo in zadovoljstvo, pa čeprav (do tega trenutka) nisi opravil še ničesar posebnega. Doseči to, da boš svoj delovni dan začel s takšno samozavestjo, je nedvomno vredno tega časa. In, če s sabo odneseš še talisman, se boš počutil kot pravi junak tudi ves preostanek dneva.


#5 Naj predmeti govorijo namesto tebe

Naj se pogled tvojih poslovnih gostov ustavi, ko stopijo v tvoj prostor. Tvoji sestanki bodo namreč potekali bolj naravno, če bo v njej tudi kakšen osebni predmet, o katerem boste lahko govorili, kakor pa, če se bo tema sestanka ves čas vrtela le okoli suhoparnih poslovnih zadev. Morda bo kateri od tvojih gostov oboževalec Harryja Potterja kakor ti, ali pa bo ravnokar prišel s koncerta glasbene skupine , ki je naslikana na tvojem podstavku za kozarec.

#6 Kovinski znaki so najbolj učinkovita stvar za prebijanje ledu


#7 Ena družinska fotografija je povsem dovolj

Resnično ni potrebno, da imaš v pisarni tri uokvirjene slike mame, ki pazi nate, ko si v službi. Ustvari si svoj delovni prostor, ki bo iz tebe izvabil Have your own space that makes you kreativnost.  Ni prav, da prostor izraža samo energijo, ki jo dobi od tebe – naj prostor daje zagon in motivacijo tebi. Zato ti iz srca želimo, da bo tvoje življenje tako barvito in tako napolnjeno z energijo kakor tvoja pisarna! 🙂

ŠE VEČ INSPIRACIJE ZA TVOJO PISARNODecorate your life!

Od leta 1999 je Europosters postal eden izmed najboljših prodajalcev plakatov, fototapet in stenske umetnosti. Trenutno sodelujemo z umetniki, fotografi in grafičnimi oblikovalci iz cele Evrope. V naši ponudbi najdete najlepše znane slike, pa tudi povsem nove umetnine sodobnih umetnikov. Z veseljem tiskamo celo vaše osebne fotografije in na vašo zahtevo lahko vaše odtise postavimo v kakovostne okvire. Zelo obožujemo notranje oblikovanje, ne pozabimo pa na ljubitelje glasbe, za katere nenehno širimo ponudbo plakatov, vrčkov, majic, kolekcijskih figuric in drugih licenčnih trgovskih izdelkov in daril.


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu
Tel.: +420 777 33 44 55 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00 - 15:00

 

© 1999 – 2020 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top