We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: FILMSKI POSTERJI popust 25 % ×

Inspiracija: 6 različnih motivov lesene stenske umetnosti

15. 07. 2018

Verjetno se boste strinjali, da je težko najti edinstven in nevsakdanji primerek stenske umetnine, saj je masivna proizvodnja pripeljala do prevelike količine ponavljajočih se ponaredkov, od ponatisnjenih fotografij do oljnih slik, ki jih je dandanes moč videti v večini naših domov. Torej je nastopil čas, da naše domače stene začinimo s kakšnim nevsakdanjim in nekonvencionalnim medijem. Leseni stenski dekor v bivalni prostor nedvomno prinaša rustikalni, pa vendar tudi zelo umetniški in rokodelski pridih, ki ga je z drugimi vrstami medijev težko pridobiti. S takšnim materialom se v prostoru promovirata toplota in narava, zato se umetnina te vrste v prostoru zelo stilsko poveže s prav vsako notranjo opremo. 


Dodajte v vaš prostor kanček retro vzdušja z umetninami v stilu pravih vintage reklam

Vaše trenutne likovne mojstrovine ali oljne slike na stenah enostavno zamenjajte z lesom in bodite drugačni

stenski dekor, ki se ne zlomi tako zlahka, je obenem tudi idealna izbira za otroško sobo

OPOZORILO: izdelek bi se lahko uporabil tudi kot orožje ali ščit

Širjenje pozitivnih vibracij

Robustna in dolgotrajna pozitivnost, ki venomer odseva skozi vaše stene. Inspiracijske besede in slike, ki v sebi nosijo posebni dotik narave, dajejo moč vaši mantri in razpoloženju, še posebej tekom tistih hudih obdobij stresa, ki jih doživljamo pri delu ali pri študiju.

Retro-šik, prava izbira za brihtne hipsterje

Uveljavite svoj lasten okus, svoj rang, in svoj razum, ter postanite glavni v vaši hipster skupnosti. Tile drobni biseri so res prava paša za oči, in stavimo, da boste edini in edinstveni, katerega steno bo krasila tovrstna stenska umetnina (samo za kakšen teden, nato vas bodo ostali posnemali). Postavite trende v dekoriranju še preden vas prehiti nekdo drug.


Hude zadeve za vsak moški brlog 

Naša lesena stenska umetnost bo na široko odprla vrata novim možnostim notranjega oblikovanja in dekoriranja vašega doma. Pobrskajte po našem naboru čudovitih primerkov lesenih stenskih umetnin in poiščite tistega, ki bo za vaš dom najbolj primeren.

MORE WOODEN ART

 

 

 Decorate your life!

Europosterji smo na trgu prisotni že vse od leta 1999 in v tem času smo postali eden največjih prodajalcev posterjev, foto-tapet, slik, slikarskih reprodukcij in najrazličnejšega trgovskega blaga. Iz leta v leto nenehno rastemo in se v svoji ponudbi zmeraj trudimo prilagajati vašim željam in potrebam. Lahko vam natisnemo vaše posterje, uokvirimo vaše slike, ali pa vas samo navdihnemo z idejami v našem blogu, kjer lahko vedno znova najdete objavljene novosti iz filmov in TV serij ter kjer vas čaka veliko novih idej za notranje oblikovanje.

Obiščite nas na naši spletni strani in poiščite zase nekaj tistega, kar v vašem domu še pogrešate.

 

© 1999 - 2020, Europosterji.si Vse pravice pridržane

e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55

Ponedeljek - Petek
7:00 - 15:00

 

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top