We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: POSTERJI popust 20 % ×

Inspiracija: 5 najboljših umetniških fotografij za vaš življenjski prostor

17. 05. 2018

Kaj naredi umetniško fotografijo tako magično? Način, kako zna izpostaviti tisto lepoto, ki je s prostim očesom ni mogoče videti. Način, s katerim najde lepe stvari na povsem preprostih mestih in v čisto vsakdanjih trenutkih našega življenja. Upoštevajoč vsa ta dejstva smo se odločili, da vam tukaj predstavimo zbirko najlepših umetniških fotografij iz naših kolekcij. Katera izmed njih pa je vam najbolj všeč? ?

Naša ekipa oblikovalcev vsak mesec za vas na zelo poseben in natančen način izdela novo zbirko umetniških fotografij. Naši oblikovalci se zmeraj potrudijo, zberejo fotografije ter jih nato združijo v en skupen stil. Fotografije so izbrane glede na trende, ki trenutno vladajo v svetu notranjega oblikovanja.

Do danes smo za vas izdelali skupno že 6 kolekcij (Flower PowerDo you remember the summer?UrbanVibes of the MountainsSpring AwakeningBlack&White Elegance) in tukaj vam predstavljamo nekaj njihovih najboljših posnetkov.

Parrot Tulip (avtorica: Lotte Grønkjær)

 Family Flamingos (avtorica: Natalia Baras)

Room with a view (avtorica: Ambra)

Where the ocean ends (avtor: Andreas Feldtkeller)

Antler Double-exposed (avtorica: Angyalosi Bea)

Ideja o nastanku teh kolekcij ni temeljila na podaljšanju trajanja naše ponudbe, temveč predvsem na izrazu naše popolne podpore celotni umetnosti  in podpore še neznanim fotografom, ki si našo pozornost nedvomno zaslužijo. Upamo, da vam bo kolekcija všeč vsaj tako, kot je všeč nam. In res si želimo, da naše delo spremljate še naprej.

Za še več inspiracije, obiščite naš Instagram profil in si v celotnem repertoarju sami poiščite umetniško delo, ki bo vašemu prostoru najbolje pristajalo.

Ekipa Europosterjev

 

VEČ O UMETNIŠKI FOTOGRAFIJI

 

Tags: 1X, Art, Art Photo, Home Decor, Inspiration, Photography, Posters

 Decorate your life!

Europosterji smo na trgu prisotni že vse od leta 1999 in v tem času smo postali eden največjih prodajalcev posterjev, foto-tapet, slik, slikarskih reprodukcij in najrazličnejšega trgovskega blaga. Iz leta v leto konstantno rastemo in se v svoji ponudbi zmeraj trudimo prilagajati vašim željam in potrebam. Lahko vam natisnemo vaše posterje, uokvirimo vaše slike, ali pa vas samo navdihnemo z našim blogom, kjer lahko vedno znova najdete objavljene novosti iz filmov, TV serij in, kjer vas čaka veliko novih idej za notranje oblikovanje.

Obiščite nas na naši spletni strani in poiščite zase nekaj tistega, kar v vašem domu še pogrešate.

 

© 1999 - 2020, Europosterji.si Vse pravice pridržane

e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55

Ponedeljek - Petek
7:00 - 15:00

 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top