We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % na izbrane izdelke DOBITE KODO ZA POPUST

5 zanimivih dejstev o Duni

20. 02. 2024

Dobrodošli v svetu Dune, fascinantnega znanstvenofantastičnega vesolja, ki nas bo kmalu popeljalo nazaj v neskončne peske Arrakisa. Ob prihajajočem izidu drugega dela te epske pustolovščine je čas, da se spomnimo nekaj zanimivih dejstev. Ste na primer vedeli, da je bila družabna igra, povezana z Duno, izdana v 70. letih? Danes vam Europosterji predstavljajo 5 zanimivih dejstev o Duni, ki bodo poživile vaše zanimanje za prihajajoče nadaljevanje, ki bo izšlo ob koncu februarja.

1) Film temelji na istoimenskem znanstvenofantastičnem romanu Franka Herberta. Film je izšel leta 1965 in film Denisa Villeneuva je le del tega.

2) Produkcija filma je stala neverjetnih 165 milijonov dolarjev, snemanje pa je trajalo tri in pol leta.

3) Posnetek Dune je bila dolgoletna sanja Denisa. Imel je 14 let, ko je prvič prebral roman in si zaželel posneti ta film.

4) Leta 1979 je bila izdana družabna igra Dune

5) Uradna svetovna premiera filma Dune na beneškem filmskem festivalu je prejela osupljive sedemminutne stoječe ovacije.

 

Pridružite se nam za drugi del!

Lena

Music and visual art enthusiast, the more Queen merch, the better!EuroposterjiUstvarjam svoj svet

Od leta 1999 je Europosterji eden od najbolj uspešnih prodajalcev plakatov, fototapet in daril z licenciranim blagom tudi na Češkem in po vsej Evropi. V naši ponudbi lahko najdete ogromno filmskih, igralnih ali športnih plakatov vseh velikosti ter široko paleto izvirnih daril za prave ljubitelje Vojne zvezd, Harryja Potterja, stripov ali celotne družine Warner Bros. Vemo, da so vrčki, figurice, sestavljanke in oblačila najboljše darilo za vse, ne glede na starost ali zanimanje. Če pa ste ljubitelj notranje opreme, potem ste tudi na pravem mestu! Vsakodnevno tiskamo fototapete, ilustracije, fotografije in umetniške reprodukcije ter jih pošiljamo v več kot 25 držav in se trudimo, da bodo naše stranke zadovoljne. 


Kontakt:

E-mail: info@europosters.eu

Tel.: +420 210 440 210 (v angleščini)

Ponedeljek – Petek ǀ 7:00–17:00

 

© 1999–2024 Europosterji. Vse pravice pridržane.

Top