We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: DARILA & MERCH ×

5 dejstev o: Star Wars filmih

30. 09. 2016

Skozi leta se je ta ameriška pop filmska serija osvojila svetovne oboževalce. Prvi Star Wars film, je izšel leta 1977, nato pa dva druga filma, ki so postali del prvotne trilogije. Nedavna Epizoda VII Star Wars: Sila se prebuja (2015) je začela nadaljevanje trilogije in bo sledila Epizoda VIII (december 2017) in Epizoda IX (maj 2019). Nestrpno pričakujete drugi film? Pripravite se na Disneyevo sodelovanje z Rogue One: Začetek Star Wars zgodbe 16. decembra 2016! Potopite se v teh pet zabavnih dejstev o originalni trilogiji Star Wars filmov!

starwarsblog

1. Yoda je bil prvotno načrtovan, da ga bo igrala opica (z masko, ki ima malo trsa). To se ni izšlo, ker opica ne bi bila v skladu z navodili prava, ki delujejo … Prav tako je zanimivo, da vrsta Yoda ni bila nikoli uradno imenovana.

2. Chewbacca glas je bil narejen z mixem različnih posnetkov živali. Medvedi, levi, jazbeci, mroži, bolne živali, domače živali ..

3. Kovance iz Vojne zvezd lahko uporabite, kot realno valuto na majhnem otoku v Južnem Pacifiku Niue. Čas je, da začnete varčevati…

starwarsblog1

4. Lightsaber zvoki so bili narejeni iz zvokov, proizvedenih iz starih televizorjev poleg mikrofona. Vrooom …

5. Vsak Stormtrooper v prvotni trilogiji filmov je bil narejen s CGI (računalniško generiranih podob). Filmi so uporabljali veliko CGI v primerjavi z drugimi filmi v tem času … časi so se od takrat zelo spremenili!

Vir 1 / vir 2

Več iz kolekcije Star Wars

Več inspiracij iz kolekcije Filmi

Aneta

I love inspiring others with simple, creative ideas on how to decorate and organize your home. What's the best part? You don't need a big budget!

www.instagram.com/little_hyenka/Decorate your life!

Europosterji smo na trgu prisotni že vse od leta 1999 in v tem času smo postali eden največjih prodajalcev posterjev, foto-tapet, slik, slikarskih reprodukcij in najrazličnejšega trgovskega blaga. Iz leta v leto konstantno rastemo in se v svoji ponudbi zmeraj trudimo prilagajati vašim željam in potrebam. Lahko vam natisnemo vaše posterje, uokvirimo vaše slike, ali pa vas samo navdihnemo z našim blogom, kjer lahko vedno znova najdete objavljene novosti iz filmov, TV serij in, kjer vas čaka veliko novih idej za notranje oblikovanje.

Obiščite nas na naši spletni strani in poiščite zase nekaj tistega, kar v vašem domu še pogrešate.

 

© 1999 - 2019, Europosterji.si Vse pravice pridržane

e-mail: info@europosters.eu
tel.: +420 777 33 44 55

Ponedeljek - Petek
7:00 - 15:00

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top