We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ODKRIJTE najboljše PONUDBE tega tedna: NARAVA & POKRAJINA - POSTERJI popust 20% Več informacij ×

5 dejstev o seriji Sherlock

01. 01. 2017

Sherlock serija je zasnovana po zgodbah detektivskih klasik Sir Arthur Conan Doyle-a in je postavljena v visokotehnološki London današnjega dne. Kakšna pričakovanja imate pred prihajajočo četrto sezono? Če ste velik oboževalec Holmesa, potem si oglejte spodnji prispevek, v katerem smo vam pripravili 5 zanimivih dejstev o tej priljubljeni seriji!

Sherlock - London and The Abominable Bride Posters; 5,99 € each
Sherlock – London and The Abominable Bride plakati; 5,99 € /kos

1. Igralec, ki igra Holmesa, se je za svojo vlogo moral dobro pripraviti! Pravi, da sovraži svoje nove lase.

Benedict Cumberbatch je za svojo kondicijo skrbel z obiskovanjem Bikram joge in plavalnih bazenov. Za Times je še povedal, da sovraži svoje dolge lase. Ampak nam je še kako všeč!

2. Sherlock ni sociopat…

“Opravi svoje delo, Anderson”, pravi Holmes, “jaz sem visoko funkcionalni sociopat.” Po mnenju psihologinje Marije Konnikove, je Holmes preveč ljubeč in empatičen, da bi ga lahko obravnavali kot sociopata!

sherlockBLOG2

Sherlock – plakat s citati ; 5,99 €/kos

3. Speedy’s Cafe je resničen.

To je kavarna, ki jo pogosto obiskujeta tudi Holmes in Watson. Če se odpravite v London, jo lahko obiščete tudi vi – na ulici Gower, kjer na meniju najdete tudi Sherlockove najljubše jedi. Dober tek!

4. Zakaj se je snovalec serije odločil za 3 epizode na sezono?

Očitno je, da je britanska filmska industrija precej drugačna od ameriške, kjer je običajno posnetih 10 epizod na serijo. Soustvarjalec Steven Moffat je v intervjuju izjavil, da je vsaka epizoda enakopravna 90-minutnemu celovečercu. Kvaliteta pred kvantiteto!

5. Zlobnež Charles Augustus Magnussen ima razkošen dom, kjer pa v realnem svetu ne prebiva nihče.

V seriji je zlobnežev dom poimenovan “Appledore”. V realnem svetu pa je hiša  v lasti inženirja Sir David McMurtry-ja in njegove žene. Lastnika tam ne živita, saj žena pravi, da je preveč bleščeča. Kakšna škoda.. Nič ne bi imeli proti, če se preselimo tja, kajne?

Vir 1 in Vir 2

NAJDI SVOJ NAJLJUBŠI IZDELEK Z MOTIVOM SHERLOCKA!

Tags: sherlock, tv show


Decorate your life!

Europosterji smo na trgu prisotni že vse od leta 1999 in v tem času smo postali eden največjih prodajalcev posterjev, foto-tapet, slik, slikarskih reprodukcij in najrazličnejšega trgovskega blaga. Iz leta v leto konstantno rastemo in se v svoji ponudbi zmeraj trudimo prilagajati vašim željam in potrebam. Lahko vam natisnemo vaše posterje, uokvirimo vaše slike, ali pa vas samo navdihnemo z našim blogom, kjer lahko vedno znova najdete objavljene novosti iz filmov, TV serij in, kjer vas čaka veliko novih idej za notranje oblikovanje.

Obiščite nas na naši spletni strani in poiščite zase nekaj tistega, kar v vašem domu še pogrešate.

 

© 1999 - 2019, Europosterji.si Vse pravice pridržane

e-mail: info@europosterji.si
tel.: +420 777 33 44 55

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Več informacij Se strinjam ×
Top